Pozdrav cure, evo da se i ja pridruzim.
Imam 29 godina i ovo mi je prva trudnoca, sad smo na 5+1, termin je 11.4. 🥰 Iduci pregled nam je 29.8. I ne mozemo docekati.
Sto se tice simptoma imam jutarnje mucnine, grudi me bole i imam grcenje kao da cu dobiti mengu.
Malo sam listala po temi da vidim za prenatalne testove i koje cete raditi pa vidim da vecina vas spominje Panoramu. Meni je moja ginekologinja predlozila Harmony. Znate li je li neka znacajna razlika izmedu njih ili? 😊
Heej, vidim da si 5+1, meni će prvi pregled biti 5+1 i zanima me što se može vidjeti, vjv ne može potvrditi trudnoću jer srce tada naš i ne kuca, pa ako možete malo opisat kada ste išli na prvi pregled kako je prošlo?
Hej! Ja sam na prvi pregled išla na 5+koji dan, vidila se samo gastacijska vrećica i točkica za koju je dr reko da će postati plod. Sljedeći put sam došla sa 7 tjedana i tad se već moglo jasno vidit plod i kako se srce pomiče.
Novalac
Termin: 28.3.
Imam 29 godina i ovo mi je prva trudnoca, sad smo na 5+1, termin je 11.4. 🥰 Iduci pregled nam je 29.8. I ne mozemo docekati.
Sto se tice simptoma imam jutarnje mucnine, grudi me bole i imam grcenje kao da cu dobiti mengu.
Malo sam listala po temi da vidim za prenatalne testove i koje cete raditi pa vidim da vecina vas spominje Panoramu. Meni je moja ginekologinja predlozila Harmony. Znate li je li neka znacajna razlika izmedu njih ili? 😊
Heej, vidim da si 5+1, meni će prvi pregled biti 5+1 i zanima me što se može vidjeti, vjv ne može potvrditi trudnoću jer srce tada naš i ne kuca, pa ako možete malo opisat kada ste išli na prvi pregled kako je prošlo?
Dobrodošla,
Zašto te naručio tako rano? Ovisi koliki su ti ciklusi ja nisam nikad išla prije 6 tjedana iako je i tad bilo upitno hoću li išta vidjeti pa te pojede stres dodatno.U prvoj trudnoći u šestom tjednu ništa nije bilo osim gestacijske u ovoj je bio plod i čulo se srce.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Pozdrav, evo i mene. Treća trudnoća 😎
Prvi pregled je bio na 5+6 i čulo se i srce već.
Idući pregled 5.9. sa 10+4.
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Šta se seksa tiče, mi ne smijemo radi hematoma ali da budem iskrena niti mi se ne da pa mi nije teško palo 🤦♀️
Onak, uopće mi se ne da. Nešto nam je napeto u zadnje vrijeme, valjda od tih hormona ili šta li, ali baš mi nekako ide dečko na živce 🤦♀️🤦♀️ nadam se da ćemo popravit odnos u drugom tromjesečju
Meri i Sirenita cestitam i dobrodosle! 🤗
Ja sam na 1.uzv bila sa 6+1 i vidio se plod sa otkucajima srca.
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
ja sam bila na prvom pregledu sa 5 tjedana i par dana, vidjela se tockica i srce je kucalo
💓
Sirenita dobrodošla i sretno!
Jagodica ulazak u drugo tromjesečje 🎉
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Lista pregleda:
sisy 16.8
April 16.8
Sunce12 17.8
meriii3 17.8
Imstah 18.8
marinela2911 18.8
lucijaa_ 21.8
MAD ROSE 23.8
Bela23 23.8
Martinaaa_ 23.8
Lucy08 24.8
Zelena123 28.8
TeMamadius 28.8
Mrva1104 29.8
JagodicaBobica96 05.09
sirenita 5.9
Cvita_beba24 7.9
Jakasam 11.9
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Drage cure, vidim puno tema otvoreno i puno novih cura, dobrodosle🥰
Sto se tice prvog pregleda, ja sam isla tek s navrsenih 7tt, moze se dogoditi da ako idete prerano nece se cuti srce pa cete samo biti u panici. Moj gin iz tog razloga ne narucuje ranije..
Sto se tice sexa- slazem se s vecinom cura koje kazu da nemaju zelje🤪 mucnine i umor cine svoje, sex mi je zadnji na pameti, ali muzu naravno nije🤣 do 12 tt posebno nisam htjela zbog straha, jucer je dobio🤣 meni nikakav gust, sva sam zgrcena..vidim da ste pricale o tome da li S unutra ili van- nama gin nije nista rekao na tu temu a citala sam da sperma ili neke supstance koje mogu uzrokovati ranije otvaranje ali da je to u toliko maloj kolicini da je zanemarivo. Mi se time ne opterecujemo🤷♀️
Sto se mucnina tice- jos su prisutne, jucer su me pustile, jutros vidim da su opet tu🤪 nadam se da ce brzo popustiti, to me bas opterecuje, smislit sta cu rucati mi je SF🤪
Sretno svimaa🍀
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Drage žene, od mene tuzne vijesti. Nocas mi je krenulo krvarenje koje se pojacavalo. Otisli smo na hitnu gdje se vidi da je plod stao sa razvojem u 8.tjednu i ne kuca srce. Bit ce medikamentozno ciscenje i nadamo se da nece biti potrebna kiretaza. Svima vam zelim svu srecu i da rodite zdrave bebe. Mi cemo u nove pobjede kad se malo oporavimo❤️
🧏♀️31, 🧏♂️33
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5
Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔
Sortiraj odgovore
Najstariji