Hvala vam na dobrodoslici 🙂
I ja vama zelim urednu trudnocu i da uzivate!
Trenutno sam na mirovanju radi hematoma koji je prokrvario ali na proslom pregledu se vec smanjio, nadam se da ga 23.08. vise nece ni biti 🙂
💓
Cure koje piju magnezij, da li vama magnezij pomogne sa grčevima maternice? Imala sam ih prva dva mjeseca i nakon toga su prestali, ali evo zadnja dva dana me podosta boli, pogotovo po noći. Ne pijem magnezij jer mi se od njega diže želudac, ali ako stvarno pomaže, otići ću u ljekarnu i naći neki koji mogu.
Cure koje piju magnezij, da li vama magnezij pomogne sa grčevima maternice? Imala sam ih prva dva mjeseca i nakon toga su prestali, ali evo zadnja dva dana me podosta boli, pogotovo po noći. Ne pijem magnezij jer mi se od njega diže želudac, ali ako stvarno pomaže, otići ću u ljekarnu i naći neki koji mogu.
Imas magnezij u tabletama, umjesto sumeceg.
Magnezij koristim od samog početka trudnoće i svaki drugi dan uz folnu koju pijem svaki dan. Ali sad cu poceti sa multivitaminom od .tromjesečja bas za trudnice pa unutra ima i magnezij... U Hrvatskoj znam da je dobar Prenatal i od Herbala ako se ne varam
-05.02.2010. Ancica ❤️
-18.09.2013. Bubach 🏎️
- 03.02.2016. Kokica 🦄
Sad je opet bilo malo smedeg kad sam obrisala, pritisak je lagan prode pa dode. Sva nelagoda i pritisak , ako je bude mi tocno ispod pupka ili sa strana . Ne znam vise sto je normalno a sta nije. Jel vi osjecate i dalje sta takvo? Meni su oni prvi grcevi prosli, pa onda ne osjecas nista pa onda da, zatezanja, rastezanja… 😣
Grcevi su na žalost normalna pojava nakon seksa, netko ih osjeca jače netko slabije... Kazu da su normalni, ali ja bas zbog toga u prijašnjim trudnocama nekako nisam to tako intenzivno osjecala a sada bas bude jako i kao pritisak na trbuh i zato bas izbjegavam trenutno... Čekati cu jos 2-3 tjedna mozda bude malo lakse kad se tijelo malo oslobodi ludovanja hormona 🙄😁
-05.02.2010. Ancica ❤️
-18.09.2013. Bubach 🏎️
- 03.02.2016. Kokica 🦄
Hvala curke ❤️
Sad se sve smirilo , vise ne osjecam pritisak . Definitivno apstiniramo do daljnjega 😊
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Lista pregleda:sisy16.8
Sunce1217.8
lucijaa_21.8
MAD ROSE23.8
Lucy0824.8
Zelena12328.8
TeMamadius28.8
Mrva110429.8
Jakasam11.9
Evooo i mene 🤗🤗
Meni je termin 18.8
Radimo na bebi od 14.10.22'
🧔32
👸29
👩❤️👨 29.11.22'
Evo i mene ženee, prije dva dana pozitivan test, čekam pregled krajem sljedećeg tjedna..
Prvo ovakvo iskustvo tako da su svi savjeti dobro došli.. prisutan strah, vjv će mi biti lakše kad obavim prvi pregled, do tada mirujem koliko mogu.
Lista pregleda:sisy16.8
Sunce1217.8
lucijaa_21.8
MAD ROSE23.8
Lucy0824.8
Zelena12328.8
TeMamadius28.8
Mrva110429.8
Jakasam11.9
super! 18.8. za mene :D
17.8. za mene prvi pregled
4+3 po mojoj računici 🤣
Pozdrav cure, evo da se i ja pridruzim.
Imam 29 godina i ovo mi je prva trudnoca, sad smo na 5+1, termin je 11.4. 🥰 Iduci pregled nam je 29.8. I ne mozemo docekati.
Sto se tice simptoma imam jutarnje mucnine, grudi me bole i imam grcenje kao da cu dobiti mengu.
Malo sam listala po temi da vidim za prenatalne testove i koje cete raditi pa vidim da vecina vas spominje Panoramu. Meni je moja ginekologinja predlozila Harmony. Znate li je li neka znacajna razlika izmedu njih ili? 😊
Heej, vidim da si 5+1, meni će prvi pregled biti 5+1 i zanima me što se može vidjeti, vjv ne može potvrditi trudnoću jer srce tada naš i ne kuca, pa ako možete malo opisat kada ste išli na prvi pregled kako je prošlo?
Pozdrav cure, evo da se i ja pridruzim.
Imam 29 godina i ovo mi je prva trudnoca, sad smo na 5+1, termin je 11.4. 🥰 Iduci pregled nam je 29.8. I ne mozemo docekati.
Sto se tice simptoma imam jutarnje mucnine, grudi me bole i imam grcenje kao da cu dobiti mengu.
Malo sam listala po temi da vidim za prenatalne testove i koje cete raditi pa vidim da vecina vas spominje Panoramu. Meni je moja ginekologinja predlozila Harmony. Znate li je li neka znacajna razlika izmedu njih ili? 😊
Heej, vidim da si 5+1, meni će prvi pregled biti 5+1 i zanima me što se može vidjeti, vjv ne može potvrditi trudnoću jer srce tada naš i ne kuca, pa ako možete malo opisat kada ste išli na prvi pregled kako je prošlo?
Dobrodoslaaa !
Moj prvi pregled je bio tako nekako ja sam relativno rano i imala osjecaj ( 6 dana prije ocekivane M sam test uradila i bum pozitivan),ali u sustini samo mi je potvrdila trudnocu uzv je bio samo tacka 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji