Donna- ovo je bilo bas nekako drugacije pa sam se odmah prepala. 😵💫😵💫 nisam se niti sjetila magnezija, morat cu se sjetiti za drugi put. Rekla sam jucer da nemam mucnine zato danas od ranog jutra su krenile 😂😂 ali neka necu se zaliti onda sam odmah mirnija.
Dobro dosle nove cure, cestitam na plusicima i zelim svima skolske trudnoce. 😀
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Donna- ovo je bilo bas nekako drugacije pa sam se odmah prepala. 😵💫😵💫 nisam se niti sjetila magnezija, morat cu se sjetiti za drugi put. Rekla sam jucer da nemam mucnine zato danas od ranog jutra su krenile 😂😂 ali neka necu se zaliti onda sam odmah mirnija.
Dobro dosle nove cure, cestitam na plusicima i zelim svima skolske trudnoce. 😀
Hvala Bela❤️
Meni su te mucnine ostale u sjecanju ko skroz gadne🤣 a proslo je 7 godina🤣🤣🤣
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Sandra i Tratinčica dobrodošle i sretno😍
Imstah hvala ti ❤️ pošli smo u Bosnu za veliku Gospu. Malo se skitamo. Muževi korjeni su odavde pa da vidimo i to kako izgleda😄
Donna2022 naručuj slobodno naći ćeš sigurno itekako već sad 😍
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Dobro jutro svima🥰🥰
Pridružujemo se i nadamo se da će sve biti dobro do kraja. Imamo pozitivan testić na trudnoću nakon potpomognute oplodnje u Pragu.
https://ibb.co/qrbSFkH
Betu vadim sutra 16.8, a 31.8 imamo zakazan prvi pregled. 🤗
Sretno svima i veselimo se tipkanju 😁
Lijepo je zajedno se pribaciti na ovu temu.. ❤️❤️❤️ želim nam svim svu sreću ❤️
Imaš li kakve simptome?
Drage žene, mene je prije neka četiri dana uhvatila strašna mučnina i od tad me ne pušta. Slabo mi je, nemam snage, imam žgaravicu i moram jesti svakih pola sata da mi se opet ne smuči. Smetaju mi mirisi svega.
Nadam se da je sve to normalno i da će se bar povremeno smiriti jer mi je teško ustati iz kreveta, a najgore mi je izmotavanje rodbini i prijateljima.
Kako se vi nosite sa skrivanjem stanja u kojem jeste?
Jeste li rekle nekim bliskim ljudima?
Sisy i April sretno sutra na pregledu 😊🤞🤞
Hvala puno! ❤️
Javim se nakon pregleda.
Donna ma čuti će ti se, piše od 14 ali meni je uhvatilo odmah na 11+5
Malena uživajteeee 😁
I meni je danas baš neka mukica, možda i od vrućine 🤷🏼♀️
Dobro jutro svima🥰🥰
Pridružujemo se i nadamo se da će sve biti dobro do kraja. Imamo pozitivan testić na trudnoću nakon potpomognute oplodnje u Pragu.
https://ibb.co/qrbSFkH
Betu vadim sutra 16.8, a 31.8 imamo zakazan prvi pregled. 🤗
Sretno svima i veselimo se tipkanju 😁
Lijepo je zajedno se pribaciti na ovu temu.. ❤️❤️❤️ želim nam svim svu sreću ❤️
Imaš li kakve simptome?
Slažem se🤗
Jao! Užasno bolne grudi, 2 broja veće sigurno😅, idem piškit svakih 20 minuta haha, cijelo vrijeme imam menstrualne bolove u stomaku, bolovi u donjem dijelu leđa i prepone me strašno bole😅🙈
Kod tebe? Kakvi su simptomi? Kada je prvi uzv?
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Drage žene, mene je prije neka četiri dana uhvatila strašna mučnina i od tad me ne pušta. Slabo mi je, nemam snage, imam žgaravicu i moram jesti svakih pola sata da mi se opet ne smuči. Smetaju mi mirisi svega.
Nadam se da je sve to normalno i da će se bar povremeno smiriti jer mi je teško ustati iz kreveta, a najgore mi je izmotavanje rodbini i prijateljima.
Kako se vi nosite sa skrivanjem stanja u kojem jeste?
Jeste li rekle nekim bliskim ljudima?
I meni je isto.. za sad nije bolje..
Rekli smo vec cijeloj blizoj rodbini i najboljim prijateljima jer nije bas lako cuvati tajnu uz ovakve mucnine.
Nisam jos rekla na poslu jer sam uzela dulji godisnji, nadam se da bude bolje u 9.mj. kad opet pocinjem raditi
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Sortiraj odgovore
Najstariji