Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela23
    15. Kolovoz 2023. 13:39

Donna- ovo je bilo bas nekako drugacije pa sam se odmah prepala. 😵‍💫😵‍💫 nisam se niti sjetila magnezija, morat cu se sjetiti za drugi put. Rekla sam jucer da nemam mucnine zato danas od ranog jutra su krenile 😂😂 ali neka necu se zaliti onda sam odmah mirnija.

Dobro dosle nove cure, cestitam na plusicima i zelim svima skolske trudnoce. 😀

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

• Sandra25
    15. Kolovoz 2023. 14:09

Bela23

Donna- ovo je bilo bas nekako drugacije pa sam se odmah prepala. 😵‍💫😵‍💫 nisam se niti sjetila magnezija, morat cu se sjetiti za drugi put. Rekla sam jucer da nemam mucnine zato danas od ranog jutra su krenile 😂😂 ali neka necu se zaliti onda sam odmah mirnija.

Dobro dosle nove cure, cestitam na plusicima i zelim svima skolske trudnoce. 😀

Hvala Bela❤️
    Meni su te mucnine ostale u sjecanju ko skroz gadne🤣 a proslo je 7 godina🤣🤣🤣

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Malena1122
    15. Kolovoz 2023. 15:51

Sandra i Tratinčica dobrodošle i sretno😍
    Imstah hvala ti ❤️ pošli smo u Bosnu za veliku Gospu. Malo se skitamo. Muževi korjeni su odavde pa da vidimo i to kako izgleda😄
    Donna2022 naručuj slobodno naći ćeš sigurno itekako već sad 😍

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

meriii3
    15. Kolovoz 2023. 15:55

Tratinčica123

Dobro jutro svima🥰🥰
    Pridružujemo se i nadamo se da će sve biti dobro do kraja. Imamo pozitivan testić na trudnoću nakon potpomognute oplodnje u Pragu.
    https://ibb.co/qrbSFkH
    Betu vadim sutra 16.8, a 31.8 imamo zakazan prvi pregled. 🤗
    Sretno svima i veselimo se tipkanju 😁

Lijepo je zajedno se pribaciti na ovu temu.. ❤️❤️❤️ želim nam svim svu sreću ❤️
    Imaš li kakve simptome? 

• April
    15. Kolovoz 2023. 16:31

Drage žene, mene je prije neka četiri dana uhvatila strašna mučnina i od tad me ne pušta. Slabo mi je, nemam snage, imam žgaravicu i moram jesti svakih pola sata da mi se opet ne smuči. Smetaju mi mirisi svega.

Nadam se da je sve to normalno i da će se bar povremeno smiriti jer mi je teško ustati iz kreveta, a najgore mi je izmotavanje rodbini i prijateljima.
    Kako se vi nosite sa skrivanjem stanja u kojem jeste? 
    Jeste li rekle nekim bliskim ljudima?

• April
    15. Kolovoz 2023. 16:34

Lucy08

Sisy i April sretno sutra na pregledu 😊🤞🤞

Hvala puno! ❤️ 
    Javim se nakon pregleda. 

• Imstah
    15. Kolovoz 2023. 18:31

Donna ma čuti će ti se, piše od 14 ali meni je uhvatilo odmah na 11+5
    Malena uživajteeee 😁

I meni je danas baš neka mukica, možda i od vrućine 🤷🏼‍♀️

Tratinčica123
    15. Kolovoz 2023. 19:43

meriii3

Tratinčica123

Dobro jutro svima🥰🥰
    Pridružujemo se i nadamo se da će sve biti dobro do kraja. Imamo pozitivan testić na trudnoću nakon potpomognute oplodnje u Pragu.
    https://ibb.co/qrbSFkH
    Betu vadim sutra 16.8, a 31.8 imamo zakazan prvi pregled. 🤗
    Sretno svima i veselimo se tipkanju 😁

Lijepo je zajedno se pribaciti na ovu temu.. ❤️❤️❤️ želim nam svim svu sreću ❤️
    Imaš li kakve simptome?

Slažem se🤗
    Jao! Užasno bolne grudi, 2 broja veće sigurno😅, idem piškit svakih 20 minuta haha, cijelo vrijeme imam menstrualne bolove u stomaku, bolovi u donjem dijelu leđa i prepone me strašno bole😅🙈
    Kod tebe? Kakvi su simptomi? Kada je prvi uzv?

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Anica88
    16. Kolovoz 2023. 07:28

April

Drage žene, mene je prije neka četiri dana uhvatila strašna mučnina i od tad me ne pušta. Slabo mi je, nemam snage, imam žgaravicu i moram jesti svakih pola sata da mi se opet ne smuči. Smetaju mi mirisi svega.

Nadam se da je sve to normalno i da će se bar povremeno smiriti jer mi je teško ustati iz kreveta, a najgore mi je izmotavanje rodbini i prijateljima.
    Kako se vi nosite sa skrivanjem stanja u kojem jeste?
    Jeste li rekle nekim bliskim ljudima?

I meni je isto.. za sad nije bolje..
    Rekli smo vec cijeloj blizoj rodbini i najboljim prijateljima jer nije bas lako cuvati tajnu uz ovakve mucnine. 
    Nisam jos rekla na poslu jer sam uzela dulji godisnji, nadam se da bude bolje u 9.mj. kad opet pocinjem raditi

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Anica88
    16. Kolovoz 2023. 07:29

Cestitam Sandra i Tratinvica 🥰

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.