Zao mi je, Sunce… Drzi se, i nadam se da ces imati uspjesnu i sretnu trudnocu i bebicu ubrzo. Nadam se da nece biti potrebna kiretaza 🍀
Drage žene, od mene tuzne vijesti. Nocas mi je krenulo krvarenje koje se pojacavalo. Otisli smo na hitnu gdje se vidi da je plod stao sa razvojem u 8.tjednu i ne kuca srce. Bit ce medikamentozno ciscenje i nadamo se da nece biti potrebna kiretaza. Svima vam zelim svu srecu i da rodite zdrave bebe. Mi cemo u nove pobjede kad se malo oporavimo❤️
Svu snagu svijeta ti želim da što prije na svoje srce staviš flaster i dobiješ novi plus koji će donijeti svijetlost i radost tvom životu ❤️
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Cure, da li je dozvoljena masaža leđa i vrata u ranoj trudnoći, je li netko upućen možda?
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Zdravo cure ne pisem redovno ali citam sve vase objave svakodnevno… ja sam sad 12+6, bila sam u ponedeljak na pregled i doktor mi je rekao da je bebica super i da dodjem sjutra 14tog avgusta kad budem 13 nedelja da radimo ultrazvuk gdje ce da mjeri bebu i da vidi Jel sve razvilo Kako treba… ja nemam nikakve siptome totalno se osjecam “normalno”… da mi prije 6 dana potvrdili da je sve okej bila bih sad u lude… na svaki pregled idem sa tremom i strahom…. Prije 3 dana sam jedino osjecala kao neki čudan osjecaj odmah ispod stomaka i bas se uplašila ali svi mi kažu to se materica rasteze normalno je… trajao je dva dana taj osjecaj i sad je sve okej ništa ne osjecam… valjda je sve kako treba ❤️
Zdravo cure ne pisem redovno ali citam sve vase objave svakodnevno… ja sam sad 12+6, bila sam u ponedeljak na pregled i doktor mi je rekao da je bebica super i da dodjem sjutra 14tog avgusta kad budem 13 nedelja da radimo ultrazvuk gdje ce da mjeri bebu i da vidi Jel sve razvilo Kako treba… ja nemam nikakve siptome totalno se osjecam “normalno”… da mi prije 6 dana potvrdili da je sve okej bila bih sad u lude… na svaki pregled idem sa tremom i strahom…. Prije 3 dana sam jedino osjecala kao neki čudan osjecaj odmah ispod stomaka i bas se uplašila ali svi mi kažu to se materica rasteze normalno je… trajao je dva dana taj osjecaj i sad je sve okej ništa ne osjecam… valjda je sve kako treba ❤️
Mislim da je to normalno, ja inace imam nizak tlak a prije pregleda mi izmjere 140/80, i otkucaji plavfon. Sve od treme. Vec si u dobrim tjednima, mislim da se mozes malo opustiti.
34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
Pozdrav cure, evo da se i ja pridruzim.
Imam 29 godina i ovo mi je prva trudnoca, sad smo na 5+1, termin je 11.4. 🥰 Iduci pregled nam je 29.8. I ne mozemo docekati.
Sto se tice simptoma imam jutarnje mucnine, grudi me bole i imam grcenje kao da cu dobiti mengu.
Malo sam listala po temi da vidim za prenatalne testove i koje cete raditi pa vidim da vecina vas spominje Panoramu. Meni je moja ginekologinja predlozila Harmony. Znate li je li neka znacajna razlika izmedu njih ili? 😊
Heej, vidim da si 5+1, meni će prvi pregled biti 5+1 i zanima me što se može vidjeti, vjv ne može potvrditi trudnoću jer srce tada naš i ne kuca, pa ako možete malo opisat kada ste išli na prvi pregled kako je prošlo?
Hej, prvi pregled sam imala na 4+5 i vidjela se gestacijska. Dosla sam samo na vađenje krvi i iz prve nije htjela 'cackat' ali kad je vidjela da ja isto bih da vidi pa ako se vidi nesto - super, ako ne- drugi put cemo, onda me pogledala. Sad iduci imamo 29.8. I ne mogu docekati.
💙
Drage žene, od mene tuzne vijesti. Nocas mi je krenulo krvarenje koje se pojacavalo. Otisli smo na hitnu gdje se vidi da je plod stao sa razvojem u 8.tjednu i ne kuca srce. Bit ce medikamentozno ciscenje i nadamo se da nece biti potrebna kiretaza. Svima vam zelim svu srecu i da rodite zdrave bebe. Mi cemo u nove pobjede kad se malo oporavimo❤️
Uzasno mi je zao pogotovo jer sam to prosla. 🙁 Od srca ti zelim da sto prije se oporavis ali uzmi si vrijeme da odtugujes svoje. Bas mi je zao. 🥺
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Ja sam odbrojavala dane,meni je bas prvo bilo tesko sa simptomima,sad recimo imam glavobolje i mucnine neke ali nije kakve sam imala 😂
U kojem tjednu ti je pocelo biti lakse?
Ma tek mozda prije dvije sedmice,ali i dalje mi dodje dan budem skroz lose da bukvalno ne mogu iz kreveta da ustanem,ne znam kod mene to bas varira taman pomislim proslo sad sam okej dodje mi dan opet mucnina sve mi se gadi jedino povracanje je prestalo..
Ja sam odbrojavala dane,meni je bas prvo bilo tesko sa simptomima,sad recimo imam glavobolje i mucnine neke ali nije kakve sam imala 😂
U kojem tjednu ti je pocelo biti lakse?
Ma tek mozda prije dvije sedmice,ali i dalje mi dodje dan budem skroz lose da bukvalno ne mogu iz kreveta da ustanem,ne znam kod mene to bas varira taman pomislim proslo sad sam okej dodje mi dan opet mucnina sve mi se gadi jedino povracanje je prestalo..
Uh, onda jos 3 tjedna mogu ocekivati ovo :(
Sad sam imala jedan i pol dan malo bolji pa jucer na vecer povracanje i danas povracanje unatoc uzimanju reglana :(
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Sortiraj odgovore
Najstariji