Drage žene, od mene tuzne vijesti. Nocas mi je krenulo krvarenje koje se pojacavalo. Otisli smo na hitnu gdje se vidi da je plod stao sa razvojem u 8.tjednu i ne kuca srce. Bit ce medikamentozno ciscenje i nadamo se da nece biti potrebna kiretaza. Svima vam zelim svu srecu i da rodite zdrave bebe. Mi cemo u nove pobjede kad se malo oporavimo❤️
Jako mi je zao :(
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Sirenita dobrodošla i sretno!
Jagodica ulazak u drugo tromjesečje 🎉
Dobrodoslee nove curkeee !
Malena1122 juhuu 🥵 prvo me je ubilo hahah ja ne znam kako sam prezivila,nego morat cu pomjeriti sedmice ipak sam u 14oj,tako mi je zadnji pregled rekla..
Drage žene, od mene tuzne vijesti. Nocas mi je krenulo krvarenje koje se pojacavalo. Otisli smo na hitnu gdje se vidi da je plod stao sa razvojem u 8.tjednu i ne kuca srce. Bit ce medikamentozno ciscenje i nadamo se da nece biti potrebna kiretaza. Svima vam zelim svu srecu i da rodite zdrave bebe. Mi cemo u nove pobjede kad se malo oporavimo❤️
Zao mi je 😔😥
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Sunce12 bas mi je zao...zelim ti puno snage i brz oporavak i ubrzo plusic ❤️
Ja isto na pragu ulaska u drugo tromjesjecje. Bas se veselim. Inace mi je suprug ustao sa temperaturom 39, a ja vec kasljucam tjedan dana i imam zastopan nos, srecom bez temperature, za sada. Sutra krecem raditi, nakon dva tjedna godisnjeg. 😒
34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
Ja sam odbrojavala dane,meni je bas prvo bilo tesko sa simptomima,sad recimo imam glavobolje i mucnine neke ali nije kakve sam imala 😂
Jako mi je zao, prosla sam to i razumijem te☹️😥 drzi se, doci ce i tvoja dugica🌈❤️
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Sunce12, tako mi je žao... Nadam se da ćeš se brzo oporaviti, i fizički i emocionalno.
Novalac
Termin: 28.3.
Sunce, jako mi je žao :(
Mene tako strah pregleda, puno crnih misli. Znam da moram bit pozitivna al baš mi je teško to :/
Ja sam odbrojavala dane,meni je bas prvo bilo tesko sa simptomima,sad recimo imam glavobolje i mucnine neke ali nije kakve sam imala 😂
U kojem tjednu ti je pocelo biti lakse?
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Sortiraj odgovore
Najstariji