Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anica88
    13. Kolovoz 2023. 12:39

Sunce12

Drage žene, od mene tuzne vijesti. Nocas mi je krenulo krvarenje koje se pojacavalo. Otisli smo na hitnu gdje se vidi da je plod stao sa razvojem u 8.tjednu i ne kuca srce. Bit ce medikamentozno ciscenje i nadamo se da nece biti potrebna kiretaza. Svima vam zelim svu srecu i da rodite zdrave bebe. Mi cemo u nove pobjede kad se malo oporavimo❤️

Jako mi je zao :(

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

JagodicaBobica96
    13. Kolovoz 2023. 12:56

Malena1122

Sirenita dobrodošla i sretno!
    Jagodica ulazak u drugo tromjesečje 🎉

Dobrodoslee nove curkeee !
    Malena1122 juhuu 🥵 prvo me je ubilo hahah ja ne znam kako sam prezivila,nego morat cu pomjeriti sedmice ipak sam u 14oj,tako mi je zadnji pregled rekla..

Lucy08
    13. Kolovoz 2023. 12:57

Sunce12

Drage žene, od mene tuzne vijesti. Nocas mi je krenulo krvarenje koje se pojacavalo. Otisli smo na hitnu gdje se vidi da je plod stao sa razvojem u 8.tjednu i ne kuca srce. Bit ce medikamentozno ciscenje i nadamo se da nece biti potrebna kiretaza. Svima vam zelim svu srecu i da rodite zdrave bebe. Mi cemo u nove pobjede kad se malo oporavimo❤️

Zao mi je 😔😥 

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

JagodicaBobica96
    13. Kolovoz 2023. 12:58

Sunce12

Sunce12 bas mi je zao...zelim ti puno snage i brz oporavak i ubrzo plusic ❤️

Selmaa34
    13. Kolovoz 2023. 12:58

Ja isto na pragu ulaska u drugo tromjesjecje. Bas se veselim. Inace mi je suprug ustao sa temperaturom 39, a ja vec kasljucam tjedan dana i imam zastopan nos, srecom bez temperature, za sada. Sutra krecem raditi, nakon dva tjedna godisnjeg. 😒

34 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)

JagodicaBobica96
    13. Kolovoz 2023. 13:32

Ja sam odbrojavala dane,meni je bas prvo bilo tesko sa simptomima,sad recimo imam glavobolje i mucnine neke ali nije kakve sam imala 😂

Donna2022
    13. Kolovoz 2023. 14:16

Sunce12

Jako mi je zao, prosla sam to i razumijem te☹️😥 drzi se, doci ce i tvoja dugica🌈❤️

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

• Cvita_beba24
    13. Kolovoz 2023. 15:18

Sunce12

Sunce12, tako mi je žao... Nadam se da ćeš se brzo oporaviti, i fizički i emocionalno. 

Novalac
    Termin: 28.3.

• Imstah
    13. Kolovoz 2023. 15:48

Sunce, jako mi je žao :(

Mene tako strah pregleda, puno crnih misli. Znam da moram bit pozitivna al baš mi je teško to :/

Anica88
    13. Kolovoz 2023. 16:05

JagodicaBobica96

Ja sam odbrojavala dane,meni je bas prvo bilo tesko sa simptomima,sad recimo imam glavobolje i mucnine neke ali nije kakve sam imala 😂

U kojem tjednu ti je pocelo biti lakse?

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.