Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anica88
    14. Kolovoz 2023. 18:29

Bela23

Cure jel ima koja dole neke tupe bolove? Ja sam dns malo u panici obzirom na proslu trudnocu. Dns imam neke tupe bolove u predjelu maternice ali ne stalno na mahove. Nzn kako bi ih opisala nisu grcevi nego bas mogu prstom uprijeti u tocku ti me boli. 😵‍💫😵‍💫

Mene samo tu i tamo zaboli donji dio ledja ako lezim na ledjima ili dulje sjedim. Imala sam i period prije tjedan-dva kada sam osjecala kao da me trbuh zateze.

Mislim da nemas brige ako ne krvaris i ako imas mucnine 

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Bela23
    14. Kolovoz 2023. 18:33

Nisu ni probadanja vise onako neka tupa bol u tom jednom mjestu. Dns mi nisu izrazene mucnine ko jucer pa me jos vise strah 😵‍💫😵‍💫 a znam da i u prvoj trudnoci mi je znalo nestat simptomi dan dva pa se vrate. 

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

• Imstah
    14. Kolovoz 2023. 18:39

Lucijaa i Lucy, 11+5 sam po mjerama, po datumima nemam pojma jer između spontanog u 5. mj i novog plusića nije uopće bilo menstruacije. Samo se po mjerama vodimo i za sad su svaki puta konzistentne, imala sam 3x uzv već.
    Sad u petak imam taj mini anomaly pa ću pitati da pogleda i ona otkucaje. Probala sam popodne opet, bili su i dalje cca 180 😩 uvijek neke komplikacije samnom i mojim trudnoćama, za poludit 😅

• Imstah
    14. Kolovoz 2023. 18:40

Bela ma mislim da je to sve ok, to se malo grči itd jer sve raste, miče se, razvija, ne bih se brinula osim ako ne postane baš jako ili ako ne krene krvarenje 🤷🏼‍♀️

sisy
    14. Kolovoz 2023. 18:43

Bela23

Cure jel ima koja dole neke tupe bolove? Ja sam dns malo u panici obzirom na proslu trudnocu. Dns imam neke tupe bolove u predjelu maternice ali ne stalno na mahove. Nzn kako bi ih opisala nisu grcevi nego bas mogu prstom uprijeti u tocku ti me boli. 😵‍💫😵‍💫

Događa mi, se upravo kao sto si opisala tupa bol. Meni bude kao malo u lijevo, kontam da se tu beba zakačila i sisa život iz mene. 
    Jutros sam malo stajala na suncu i zamalo izgubila svijest, toliko mi se slošilo, zacrnilo pred očima, osjećaj kao da ću povratiti i imati proljev u isto vrijeme. Ja u životu nisam osjetila nešto takvo. Legla sam u hladnu prostoriju i prošlo je za 15tak min. Užas. 

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

Bela23
    14. Kolovoz 2023. 18:47

Hvala vam cure na brzim odgovorima. Odmah mi bude malo lakse. Jooj sisy to je bas uzasno, srecom pa je proslo

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

• Sandra25
    14. Kolovoz 2023. 19:38

Pozdrav svima, i ja sam imala pozitivan test prije 10ak dana. Po nekom mom izracunu ovo bi bio 5 tjedan trudnoce, obzirom da sam u prethodnim trudnocama imala problema. Doktorica me narucila na pregled u petak 18.8.
    Danas popodne mi se pojavio smeckasti iscjedak na papiru kad sam se obrisala, pokusavam duboko disati i ne panicariti🙌🏻

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Anica88
    14. Kolovoz 2023. 20:01

Sandra25

Pozdrav svima, i ja sam imala pozitivan test prije 10ak dana. Po nekom mom izracunu ovo bi bio 5 tjedan trudnoce, obzirom da sam u prethodnim trudnocama imala problema. Doktorica me narucila na pregled u petak 18.8.
    Danas popodne mi se pojavio smeckasti iscjedak na papiru kad sam se obrisala, pokusavam duboko disati i ne panicariti🙌🏻

Isto tako malo smedjeg iscjetka je bilo i meni, 4 dana nakon pozitivnog testa. Sva sam se uspanicila bez veze - sve je ok :)
    Samo bez panike, za cas ce 18. :)

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Sandra25
    14. Kolovoz 2023. 20:23

Anica88

Sandra25

Isto tako malo smedjeg iscjetka je bilo i meni, 4 dana nakon pozitivnog testa. Sva sam se uspanicila bez veze - sve je ok :)

Jesi li mirovala nakon toga ili si se dalje normalno ponasala? 😀

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Anica88
    14. Kolovoz 2023. 21:31

Sandra25

Anica88

Sandra25

Jesi li mirovala nakon toga ili si se dalje normalno ponasala? 😀

Ginekolog mi je rekao da moram mirovati i napisao mi utragestan. Narucio me opet na pregled za tj dana i tada je rekao da ne moram vise mirovati, ali da moram paziti da se ne naprezem puno, ne dizem teske stvari, ne radim fizicki teske poslove i zabranio je odnose do daljnjeg

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.