I meni zna biti tako pritisak da imam osjecaj da ce beba ispasti van makar znam da nejde to samo tako 😂 jedan dan ju osjecam skroooz nisko, onda mi se opet cini da je nesto vise. Uglavnom, na zadnjem pregledu mi je receno da ne nosim nisko i zatvorena sam. A dan prije pregleda mi se vidno spustio trbuh i imala sam osjecaj da ce ispasti van 😅 mislim da to nas bebe malo cimaju. Cisto ono, da nam ne bude dosadno 😄
I ja sam u klubu ovih koje smatraju da će beba ispasti 😂
Osjetim po štucanju da joj se glava spustila skroz dolje. Trbuh je u nekom trenu kao pao, al sad mi se opet čini visoko.
Ne mogu dočekati pregled. Strah me da opet ne skužim ni jedan trud i na kraju ne stignem u bolnicu, pa rodim negdje na sred autoceste.
Inače mi sluzni čep ispada već tjedan dana.
Oo, pa ti bi onda mogla uskoro 😄
Oo, pa ti bi onda mogla uskoro 😄
Riječi ti se pozlatile! 🤞😂
Al ništa to ne znači. Zadnji put mislim da je 15 dana ispadao, pa na kraju indukcija.
Oo, pa ti bi onda mogla uskoro 😄Riječi ti se pozlatile! 🤞😂
Al ništa to ne znači. Zadnji put mislim da je 15 dana ispadao, pa na kraju indukcija.
A znam. On moze i tjednima prije ispadati.
Nego, kako izgleda taj sluzni cep? Malo prije sam obrisala dosta sluzi, a nisam ga vidjela ni kod jednog poroda (ili nisam primijetila) pa neznam kako prepoznati. Znam da se sluz obnavlja. Znaci bila je bjelkasta sluz, razvlaci se ko smrklji i dosta je duga. Svakako cu spomenuti u utorak na pregledu. Opcenito zadnje dane imam tako jaki isjedak da stalno provjeravam da nebi bila plodna voda 😂
Sluzni cep je smećkasti, kad ga vidiš prepoznat ces ga🤣
To sta ti opisujes zvuci kao klasicni bijeli iscjedak
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Mislim da sluzni cep ne mozes falit. Bude bas i krvavo i smedje i svakakvo bljakasto 😂
Moj ti je iscjedak isto munjen u zadnje vrime, svaki dan drugaciji. Sluzav, suh, vodenast - nema cega nema😂
Sluzni cep je smećkasti, kad ga vidiš prepoznat ces ga🤣
To sta ti opisujes zvuci kao klasicni bijeli iscjedak
A ne mora biti 🤷♀️ pise da moze biti i bijeli ili prozirni. Kad je smeckasti ili krvavi, onda je obicno porod dosta blizu. A to bjelkasto moze povremeno ispadati tjednima, zato i pitam kako prepoznati da li je sluzni ili nesto drugo. Dva puta sam rodila, ali sluzni cep nisam vidjela ili nisam prepoznala 😅
Meni je u prosloj trudnoci ispao negdje oko termina ali sam bila ful zatvorena i na kraju isla na indukciju. Bio je smeckasto crvenkast, onako bas odvratan🤣 Nisam nikad cula da je bijeli, doktorica ce sigurno bolje znati
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Meni nije ispao prošli put, ali guglala sam, mislim da bi mi ga bilo lako prepoznati.Nego, jel još kome beba pretežito na jednoj strani trbuha. Moj je na zadak i doslovno ga najviše na desnoj strani trbuha osjetim, lijeva je mekša puno.
2020. 👦🏻
Meni je u prošloj trudnoći ispadao par dana oko termina i kad ga vidiš ne možeš fulat 😂
Zadnjih dana baš osjetim pritisak i probadanje nisko dolje i ful me strah da se ne počnem otvarati, a uz 2 klinca baš i ne mogu nešto mirovati. Imam pregled u ponedjeljak i jedva čekam vidjeti situaciju, pojačala sam Roidakal na 2 tablete dnevno i nadam se da je sve ok.
Sortiraj odgovore
Najstariji