I ja sam u klubu ovih koje smatraju da će beba ispasti 😂
Osjetim po štucanju da joj se glava spustila skroz dolje. Trbuh je u nekom trenu kao pao, al sad mi se opet čini visoko.
Ne mogu dočekati pregled. Strah me da opet ne skužim ni jedan trud i na kraju ne stignem u bolnicu, pa rodim negdje na sred autoceste.
Inače mi sluzni čep ispada već tjedan dana.
Oo, pa ti bi onda mogla uskoro 😄

Riječi ti se pozlatile! 🤞😂
Al ništa to ne znači. Zadnji put mislim da je 15 dana ispadao, pa na kraju indukcija.

Riječi ti se pozlatile! 🤞😂
Al ništa to ne znači. Zadnji put mislim da je 15 dana ispadao, pa na kraju indukcija.
A znam. On moze i tjednima prije ispadati.
Nego, kako izgleda taj sluzni cep? Malo prije sam obrisala dosta sluzi, a nisam ga vidjela ni kod jednog poroda (ili nisam primijetila) pa neznam kako prepoznati. Znam da se sluz obnavlja. Znaci bila je bjelkasta sluz, razvlaci se ko smrklji i dosta je duga. Svakako cu spomenuti u utorak na pregledu. Opcenito zadnje dane imam tako jaki isjedak da stalno provjeravam da nebi bila plodna voda 😂

Sluzni cep je smećkasti, kad ga vidiš prepoznat ces ga🤣
To sta ti opisujes zvuci kao klasicni bijeli iscjedak

2015 👼🏻
2016 👦🏼
Mislim da sluzni cep ne mozes falit. Bude bas i krvavo i smedje i svakakvo bljakasto 😂
Moj ti je iscjedak isto munjen u zadnje vrime, svaki dan drugaciji. Sluzav, suh, vodenast - nema cega nema😂

Sluzni cep je smećkasti, kad ga vidiš prepoznat ces ga🤣
To sta ti opisujes zvuci kao klasicni bijeli iscjedak
A ne mora biti 🤷♀️ pise da moze biti i bijeli ili prozirni. Kad je smeckasti ili krvavi, onda je obicno porod dosta blizu. A to bjelkasto moze povremeno ispadati tjednima, zato i pitam kako prepoznati da li je sluzni ili nesto drugo. Dva puta sam rodila, ali sluzni cep nisam vidjela ili nisam prepoznala 😅

Meni je u prosloj trudnoci ispao negdje oko termina ali sam bila ful zatvorena i na kraju isla na indukciju. Bio je smeckasto crvenkast, onako bas odvratan🤣 Nisam nikad cula da je bijeli, doktorica ce sigurno bolje znati

2015 👼🏻
2016 👦🏼
Meni nije ispao prošli put, ali guglala sam, mislim da bi mi ga bilo lako prepoznati.
Nego, jel još kome beba pretežito na jednoj strani trbuha. Moj je na zadak i doslovno ga najviše na desnoj strani trbuha osjetim, lijeva je mekša puno.

2020. 👦🏻
Meni je u prošloj trudnoći ispadao par dana oko termina i kad ga vidiš ne možeš fulat 😂
Zadnjih dana baš osjetim pritisak i probadanje nisko dolje i ful me strah da se ne počnem otvarati, a uz 2 klinca baš i ne mogu nešto mirovati. Imam pregled u ponedjeljak i jedva čekam vidjeti situaciju, pojačala sam Roidakal na 2 tablete dnevno i nadam se da je sve ok.
Meni nije ispao prošli put, ali guglala sam, mislim da bi mi ga bilo lako prepoznati.
Nego, jel još kome beba pretežito na jednoj strani trbuha. Moj je na zadak i doslovno ga najviše na desnoj strani trbuha osjetim, lijeva je mekša puno.
I moj je na zadak i skoro uvijek ga osjetim na desnoj strani trbuha, i tocno osjetim da je lijeva strana dosta meksa.

Panorama low risk 〰️💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji