Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • 12345M
    27. Veljača 2024. 13:39

Evo da se i mi javimo, danas nam je tjedan dana, meni prvi dan kako me ne pece dok piskim, ali imam i dalje pritisak kako se mišic vraca na staro, imam osjecaj da je dole uže nego ikad 😂 pupak je otpao nakon 4 dana i super izgleda, patronazna nam je dva puta bila 
    Spavamo odlicno, budi se svaka 2 ipo do 3 sata i prvi dani osim mojih bolova su super
    Peru me emocije i placem par puta na dan zbog glupavih stvari valjd dok se hormoni ne smire
    Mali se rodio sa 3450, pusten iz bolnice sa 3300 i danas ima 3550, iskljucivo dojenje, prehranu ne koristimo uopce 
    Nadam se da ste i vi svi okej ❤️

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

• Baby.nb.3
    27. Veljača 2024. 13:48

I moje iskustvo sa Sv. Duha je super, barem što se tiče ambulante za visokorizičnu trudnoću i odjela patologije trudnoće. Ne rade nepotrebno vaginalni pregled što mi je također super, doktori i sestre su odlični, tako da zasad sam zadovoljna, nadam se da će i na odjelu babinjača sve dobro proći 🙏
    Javim sutra kako je prošlo 🥰
    Sretno tko ima preglede 🥰
    Bravo što svima super ide s bebicama 💛

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

amystiqa
    27. Veljača 2024. 13:55

Baby.nb.3

I moje iskustvo sa Sv. Duha je super, barem što se tiče ambulante za visokorizičnu trudnoću i odjela patologije trudnoće. Ne rade nepotrebno vaginalni pregled što mi je također super, doktori i sestre su odlični, tako da zasad sam zadovoljna, nadam se da će i na odjelu babinjača sve dobro proći 🙏
    Javim sutra kako je prošlo 🥰
    Sretno tko ima preglede 🥰
    Bravo što svima super ide s bebicama 💛

Tko je tebi bio od doktora ako znaš? Baš je pozitivno čitati vaša dobra iskustva. ❤️

12345M super da ste imali tako lijep start. 🙂

2020. 👦🏻

• Sandra25
    27. Veljača 2024. 14:01

12345M

Evo da se i mi javimo, danas nam je tjedan dana, meni prvi dan kako me ne pece dok piskim, ali imam i dalje pritisak kako se mišic vraca na staro, imam osjecaj da je dole uže nego ikad 😂 pupak je otpao nakon 4 dana i super izgleda, patronazna nam je dva puta bila
    Spavamo odlicno, budi se svaka 2 ipo do 3 sata i prvi dani osim mojih bolova su super
    Peru me emocije i placem par puta na dan zbog glupavih stvari valjd dok se hormoni ne smire
    Mali se rodio sa 3450, pusten iz bolnice sa 3300 i danas ima 3550, iskljucivo dojenje, prehranu ne koristimo uopce
    Nadam se da ste i vi svi okej ❤️

Super. Zvuci kao da se super snalazite. Bol je ocekivana, ipak smo stvorile i rodile novi zivot, bilo bi ludo da nas bas nista ne boli.
    Odlicno ti ide🙌🏻

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• Baby.nb.3
    27. Veljača 2024. 14:30

Amystiqa, mene posebno prate Hafner, Matijević i Bekavac, a specijalizanti ili ovi mlađi doktori ne znam kako se zovu, ali su svi bili odlični 👌

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

amystiqa
    27. Veljača 2024. 14:43

Baby.nb.3

Amystiqa, mene posebno prate Hafner, Matijević i Bekavac, a specijalizanti ili ovi mlađi doktori ne znam kako se zovu, ali su svi bili odlični 👌

E kod Matijevića vodim privatno trudnoću, on je top! Em stručan, em ljudski pristup ima. I predstojnik je tamo. Tako da si u dobrim rukama. 
    A čini mi se i za ostale da sam čula da su dobri. 👌

2020. 👦🏻

Maša🤰🏼
    27. Veljača 2024. 15:25

Evo da se javim…
    Tlak mi je pao , pustaju me doma. Moram vodit dnevnik tlaka mjerit ga 3 puta na dan ako 2 puta bude 140/90 se vracam u rodiliste ako ne idem na kontrolu u petak i ako tad bude visok ce me porodit :) 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

amystiqa
    27. Veljača 2024. 15:28

Maša🤰🏼

Evo da se javim…
    Tlak mi je pao , pustaju me doma. Moram vodit dnevnik tlaka mjerit ga 3 puta na dan ako 2 puta bude 140/90 se vracam u rodiliste ako ne idem na kontrolu u petak i ako tad bude visok ce me porodit :)

Ajde super, bar se stigneš pripremiti malo do petka, čak i ako bi bio visok. A što onda indukcija ako bi bio visok ili carski? 

2020. 👦🏻

Maša🤰🏼
    27. Veljača 2024. 16:10

amystiqa

Maša🤰🏼

Evo da se javim…
    Ajde super, bar se stigneš pripremiti malo do petka, čak i ako bi bio visok. A što onda indukcija ako bi bio visok ili carski?

Indukcija

12.07.2022. ➕

Maša🤰🏼
    27. Veljača 2024. 16:34

Nekuzim taj sistem 😂 u rodilistu mi je bio 120/70 dodem doma opet 140/90 😂 mora da je do muža to mi je jedino logično objašnjenje 

12.07.2022. ➕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.