Evo da se i mi javimo, danas nam je tjedan dana, meni prvi dan kako me ne pece dok piskim, ali imam i dalje pritisak kako se mišic vraca na staro, imam osjecaj da je dole uže nego ikad 😂 pupak je otpao nakon 4 dana i super izgleda, patronazna nam je dva puta bila
Spavamo odlicno, budi se svaka 2 ipo do 3 sata i prvi dani osim mojih bolova su super
Peru me emocije i placem par puta na dan zbog glupavih stvari valjd dok se hormoni ne smire
Mali se rodio sa 3450, pusten iz bolnice sa 3300 i danas ima 3550, iskljucivo dojenje, prehranu ne koristimo uopce
Nadam se da ste i vi svi okej ❤️
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
I moje iskustvo sa Sv. Duha je super, barem što se tiče ambulante za visokorizičnu trudnoću i odjela patologije trudnoće. Ne rade nepotrebno vaginalni pregled što mi je također super, doktori i sestre su odlični, tako da zasad sam zadovoljna, nadam se da će i na odjelu babinjača sve dobro proći 🙏
Javim sutra kako je prošlo 🥰
Sretno tko ima preglede 🥰
Bravo što svima super ide s bebicama 💛
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
I moje iskustvo sa Sv. Duha je super, barem što se tiče ambulante za visokorizičnu trudnoću i odjela patologije trudnoće. Ne rade nepotrebno vaginalni pregled što mi je također super, doktori i sestre su odlični, tako da zasad sam zadovoljna, nadam se da će i na odjelu babinjača sve dobro proći 🙏
Javim sutra kako je prošlo 🥰
Sretno tko ima preglede 🥰
Bravo što svima super ide s bebicama 💛
Tko je tebi bio od doktora ako znaš? Baš je pozitivno čitati vaša dobra iskustva. ❤️
…
12345M super da ste imali tako lijep start. 🙂
2020. 👦🏻
Evo da se i mi javimo, danas nam je tjedan dana, meni prvi dan kako me ne pece dok piskim, ali imam i dalje pritisak kako se mišic vraca na staro, imam osjecaj da je dole uže nego ikad 😂 pupak je otpao nakon 4 dana i super izgleda, patronazna nam je dva puta bila
Spavamo odlicno, budi se svaka 2 ipo do 3 sata i prvi dani osim mojih bolova su super
Peru me emocije i placem par puta na dan zbog glupavih stvari valjd dok se hormoni ne smire
Mali se rodio sa 3450, pusten iz bolnice sa 3300 i danas ima 3550, iskljucivo dojenje, prehranu ne koristimo uopce
Nadam se da ste i vi svi okej ❤️
Super. Zvuci kao da se super snalazite. Bol je ocekivana, ipak smo stvorile i rodile novi zivot, bilo bi ludo da nas bas nista ne boli.
Odlicno ti ide🙌🏻
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Amystiqa, mene posebno prate Hafner, Matijević i Bekavac, a specijalizanti ili ovi mlađi doktori ne znam kako se zovu, ali su svi bili odlični 👌
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Amystiqa, mene posebno prate Hafner, Matijević i Bekavac, a specijalizanti ili ovi mlađi doktori ne znam kako se zovu, ali su svi bili odlični 👌
E kod Matijevića vodim privatno trudnoću, on je top! Em stručan, em ljudski pristup ima. I predstojnik je tamo. Tako da si u dobrim rukama.
A čini mi se i za ostale da sam čula da su dobri. 👌
2020. 👦🏻
Evo da se javim…
Tlak mi je pao , pustaju me doma. Moram vodit dnevnik tlaka mjerit ga 3 puta na dan ako 2 puta bude 140/90 se vracam u rodiliste ako ne idem na kontrolu u petak i ako tad bude visok ce me porodit :)
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Evo da se javim…
Tlak mi je pao , pustaju me doma. Moram vodit dnevnik tlaka mjerit ga 3 puta na dan ako 2 puta bude 140/90 se vracam u rodiliste ako ne idem na kontrolu u petak i ako tad bude visok ce me porodit :)
Ajde super, bar se stigneš pripremiti malo do petka, čak i ako bi bio visok. A što onda indukcija ako bi bio visok ili carski?
2020. 👦🏻
Evo da se javim…
Tlak mi je pao , pustaju me doma. Moram vodit dnevnik tlaka mjerit ga 3 puta na dan ako 2 puta bude 140/90 se vracam u rodiliste ako ne idem na kontrolu u petak i ako tad bude visok ce me porodit :)Ajde super, bar se stigneš pripremiti malo do petka, čak i ako bi bio visok. A što onda indukcija ako bi bio visok ili carski?
Indukcija
12.07.2022. ➕
Nekuzim taj sistem 😂 u rodilistu mi je bio 120/70 dodem doma opet 140/90 😂 mora da je do muža to mi je jedino logično objašnjenje
12.07.2022. ➕
Sortiraj odgovore
Najstariji