Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    amystiqa
    27. Veljača 2024. 10:10

Mašo sretno, javi nam što kažu! Držim fige da samo dobiješ terapiju. Ali dobro da ideš, mirnija ćeš biti. 🙂

2020. 👦🏻

amystiqa
    27. Veljača 2024. 10:11

Bela23

Maso sretno i samo hrabro. 🍀
    Evo da se ja javim s pregleda, otvorena 3 cm, znaci da su jucer one kontrakcije napravile svoje. Sad cekam daljnji razvoj situacije. Idem popeglati robu sto sam u zaostatku. 😅

Super, malo po malo kod tebe to ide. Tako je i najbolje. Dobro da te nisu zadržali odmah. 

2020. 👦🏻

• Leptirica123
    27. Veljača 2024. 10:17

Mašo žao mi je što to prolaziš, samo hrabro, javljaj situaciju, pokušaj bez dodatnog stresiranja, proći će i to, sretno! ❤️🍀
    Bela sretno i tebi ❤️🍀

• tear_of_happiness
    27. Veljača 2024. 10:26

Maša🤰🏼

Bela23

Maso sretno i samo hrabro. 🍀
    Evo da se ja javim s pregleda, otvorena 3 cm, znaci da su jucer one kontrakcije napravile svoje. Sad cekam daljnji razvoj situacije. Idem popeglati robu sto sam u zaostatku. 😅

Ajmeee bas mi je drago 🤞 sigurno ce se nesto pocet desavat danas/sutra… lipo si sve spremi napravi sta moras i cekaj bebicu 😍
    Tear of happines ma svakako postoji mogucnost da dodem tamo da me pregledaju i kazu odi doma odmaraj vidimo se u cetvrtak i tome se nadam 😂 ali cu onda barem bit mirnija :)

Tako je, slažem se i nadam da će biti baš ovako kako si napisala 🤞🫂 ja sam u četvrtak u podne dole na pregledu pa se javi ako budeš još tamo jer vidim da si u 8.30 naručena, ali zna se to odužit 😅

33👙 36🩳
    MPO 6/23, 4.7. ➕️

Anica88
    27. Veljača 2024. 11:08

Evo me s pregleda u trudnickoj ambulanti na svetom duhu.
    Mjerili su mi tlak, vagali me, testirali urin i radili ultrazvuk. Nije bilo vaginalnog pregleda ni ctg-a.
    Sve je ok, beba se savrseno okrenula za porod i ima 3100g. Protici su ok, ima dovoljno plodne vode.
    Ovaj put je bio drugi doktor, dr. Tupek. Mladji je, ljubazan i pristupacan.
    Uglavnom, za sad sam zadovoljna s odabirom bolnice :)

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Anica88
    27. Veljača 2024. 11:10

Da, ovaj put sam krace cekala, sve je bilo gotovo za sat i pol.
    Iduci pregled je u utorak za tjedan dana

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

amystiqa
    27. Veljača 2024. 11:23

Anica88

Mjerili su mi tlak, vagali me, testirali urin i radili ultrazvuk. Nije bilo vaginalnog pregleda ni ctg-a.
    Sve je ok, beba se savrseno okrenula za porod i ima 3100g. Protici su ok, ima dovoljno plodne vode.

Super zvuči. A tko od doktora ti je bio prošli put i kako ti je taj/ta ostavio/la dojam? 

2020. 👦🏻

Anica88
    27. Veljača 2024. 11:41

amystiqa

Anica88

Super zvuči. A tko od doktora ti je bio prošli put i kako ti je taj/ta ostavio/la dojam?

Prosli put je bila dr. Štritof, isto je ok, mlada, ljubazna i pristupacna. 

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

amystiqa
    27. Veljača 2024. 12:06

Anica88

amystiqa

Anica88

A da da, sad sam se sjetila da si pisala. Super, za sad si zadovoljna znači. Ajde živo me zanima tvoje iskustvo poroda i babinjača tamo. 
    I drago mi je recimo što ne rade vaginalne preglede bez potrebe svaki put u TA. 

2020. 👦🏻

Anica88
    27. Veljača 2024. 12:29

amystiqa

Anica88

amystiqa

Anica88

A da da, sad sam se sjetila da si pisala. Super, za sad si zadovoljna znači. Ajde živo me zanima tvoje iskustvo poroda i babinjača tamo.
    I drago mi je recimo što ne rade vaginalne preglede bez potrebe svaki put u TA.

Da, i meni je jako drago da ne rade vaginalne preglede. Vidim u grupi iskustva s poroda da opcenito na svetom duhu ne rade vaginalne preglede do termina. 

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.