Mašo sretno, javi nam što kažu! Držim fige da samo dobiješ terapiju. Ali dobro da ideš, mirnija ćeš biti. 🙂
2020. 👦🏻
Maso sretno i samo hrabro. 🍀
Evo da se ja javim s pregleda, otvorena 3 cm, znaci da su jucer one kontrakcije napravile svoje. Sad cekam daljnji razvoj situacije. Idem popeglati robu sto sam u zaostatku. 😅
Super, malo po malo kod tebe to ide. Tako je i najbolje. Dobro da te nisu zadržali odmah.
2020. 👦🏻
Mašo žao mi je što to prolaziš, samo hrabro, javljaj situaciju, pokušaj bez dodatnog stresiranja, proći će i to, sretno! ❤️🍀
Bela sretno i tebi ❤️🍀
Maso sretno i samo hrabro. 🍀
Evo da se ja javim s pregleda, otvorena 3 cm, znaci da su jucer one kontrakcije napravile svoje. Sad cekam daljnji razvoj situacije. Idem popeglati robu sto sam u zaostatku. 😅
Ajmeee bas mi je drago 🤞 sigurno ce se nesto pocet desavat danas/sutra… lipo si sve spremi napravi sta moras i cekaj bebicu 😍
Tear of happines ma svakako postoji mogucnost da dodem tamo da me pregledaju i kazu odi doma odmaraj vidimo se u cetvrtak i tome se nadam 😂 ali cu onda barem bit mirnija :)
Tako je, slažem se i nadam da će biti baš ovako kako si napisala 🤞🫂 ja sam u četvrtak u podne dole na pregledu pa se javi ako budeš još tamo jer vidim da si u 8.30 naručena, ali zna se to odužit 😅
33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
Evo me s pregleda u trudnickoj ambulanti na svetom duhu.
Mjerili su mi tlak, vagali me, testirali urin i radili ultrazvuk. Nije bilo vaginalnog pregleda ni ctg-a.
Sve je ok, beba se savrseno okrenula za porod i ima 3100g. Protici su ok, ima dovoljno plodne vode.
Ovaj put je bio drugi doktor, dr. Tupek. Mladji je, ljubazan i pristupacan.
Uglavnom, za sad sam zadovoljna s odabirom bolnice :)
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Da, ovaj put sam krace cekala, sve je bilo gotovo za sat i pol.
Iduci pregled je u utorak za tjedan dana
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Mjerili su mi tlak, vagali me, testirali urin i radili ultrazvuk. Nije bilo vaginalnog pregleda ni ctg-a.
Sve je ok, beba se savrseno okrenula za porod i ima 3100g. Protici su ok, ima dovoljno plodne vode.
Uglavnom, za sad sam zadovoljna s odabirom bolnice :)
Super zvuči. A tko od doktora ti je bio prošli put i kako ti je taj/ta ostavio/la dojam?
2020. 👦🏻
Uglavnom, za sad sam zadovoljna s odabirom bolnice :)Super zvuči. A tko od doktora ti je bio prošli put i kako ti je taj/ta ostavio/la dojam?
Prosli put je bila dr. Štritof, isto je ok, mlada, ljubazna i pristupacna.
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Uglavnom, za sad sam zadovoljna s odabirom bolnice :)Super zvuči. A tko od doktora ti je bio prošli put i kako ti je taj/ta ostavio/la dojam?Prosli put je bila dr. Štritof, isto je ok, mlada, ljubazna i pristupacna.
A da da, sad sam se sjetila da si pisala. Super, za sad si zadovoljna znači. Ajde živo me zanima tvoje iskustvo poroda i babinjača tamo.
I drago mi je recimo što ne rade vaginalne preglede bez potrebe svaki put u TA.
2020. 👦🏻
Uglavnom, za sad sam zadovoljna s odabirom bolnice :)Super zvuči. A tko od doktora ti je bio prošli put i kako ti je taj/ta ostavio/la dojam?Prosli put je bila dr. Štritof, isto je ok, mlada, ljubazna i pristupacna.A da da, sad sam se sjetila da si pisala. Super, za sad si zadovoljna znači. Ajde živo me zanima tvoje iskustvo poroda i babinjača tamo.
I drago mi je recimo što ne rade vaginalne preglede bez potrebe svaki put u TA.
Da, i meni je jako drago da ne rade vaginalne preglede. Vidim u grupi iskustva s poroda da opcenito na svetom duhu ne rade vaginalne preglede do termina.
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Sortiraj odgovore
Najstariji