Hahahaahhaah mora da je do muza! 😂
Svakako mi je drago da je bio tlak uredan, pripremi sto imas do petka i to je to! ☺️Mene ce ova moja trudnoca izludit. Znaci prije 5 dana na pregledu omeksan cerviks beba poprijeko. Preporuka vise odmarati, bez saginjanja itd. E jutros osjetim kao da stuca skroz na pubicnoj kosti, i tu osjetim pokrete prčkanja. S tim da mi je opet pritisak ( dosad mi je znao biti jako cesto) 😵💫😵💫😵💫
Ima li iko da ludi kao ja 😑
Nekuzim taj sistem 😂 u rodilistu mi je bio 120/70 dodem doma opet 140/90 😂 mora da je do muža to mi je jedino logično objašnjenje
Ili je do tlakomjera. Meni je doma isto uvijek pokazivalo vise nego u bolnici
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Maša sretno💗
Yellowsubmarine i ja nekad skroz dolje nisko osjetim oko pubicne kosti, prije par dana beba poprijeko isto, pritisak kad malo duze stojim takoder
Isto mirujem zbog cerviksa, vec mi je lagano dosta
Jel tebi samo omeksan ili i skracen?
Svakako mi je drago da je bio tlak uredan, pripremi sto imas do petka i to je to! ☺️Mene ce ova moja trudnoca izludit. Znaci prije 5 dana na pregledu omeksan cerviks beba poprijeko. Preporuka vise odmarati, bez saginjanja itd. E jutros osjetim kao da stuca skroz na pubicnoj kosti, i tu osjetim pokrete prčkanja. S tim da mi je opet pritisak ( dosad mi je znao biti jako cesto) 😵💫😵💫😵💫
Evo ja sam luda ko ti 🤣I dalje je nisko i uglavnom ispod pupka, a osjećam da je baš narasla u zadnje vrijeme. Štucanje osjetim isto skroz nisko kod pubične kosti i kad skoči imam osjećaj da će mi se cerviks raspasti 😂🙄. I jedva hodam od bolova među nogama, to me zapravo najviše muči...
Nekuzim taj sistem 😂 u rodilistu mi je bio 120/70 dodem doma opet 140/90 😂 mora da je do muža to mi je jedino logično objašnjenjeIli je do tlakomjera. Meni je doma isto uvijek pokazivalo vise nego u bolnici
A pa onda je kriv njihov u rodilistu hahaha ja si doma mjerim i digitalnim i sa onim rucnim i kazu mi jednako 🙈
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Isto i ja osjetim skroz tako nisko pokrete, precudno, a na svakoj kontroli cerviks uredan, nikakvo mirovanje mi ne spominje niti da nosim nisko, a ja bebu osjetim tolikoo nisko..pa mi nista jasno nije..sto se "ludovanja" tice, ja ludim svaki dan, a tek sam trudna 27 plus dan, dva, stalno pritisak u glavi od sinusa i nespavanja, aritmije i kratkoca daha sve vise isto od tog prokletog zacepljenog nosa, krvni pritisak 90 sa 50 koliko god pila tecnosti..a spavati nmg zbg nosa, a dusa i tijelo mi spavaju, pa jos ta razmisljanja oko bebe..kako izdrzati do kraja pitam se pitam😬
Lucq i Mary36 - ako ista drago mi je da nisam jedina! 🤣🤣 sve tri smo tu negdi u 2,3 tjedna.
Meni je samo omeksan cerviks- nije skracen, zatvorena sam. Ginekolog mi je rekao vise odmarati, mogu prosetat na kavu po ure sjest i tako to, kontrola za 3 tjedna. Ne smim nista dizat, saginjat se.
Jucer sam bila u autu dvaput po sat vremena ( neodgodiva obaveza). Ostalo vrijeme ko munjena lezim, danas cijeli dan od straha se obrcem po kaucu jer ja odma kontam kkad osjetim tako nisko da ce izac vanka 😏😏
Aj kad vec kukamo da se i ja izjadam… ja sam od jucer ufilmala da naticem nenormalno, mozda nakon masine price o tlaku i preklampsiji mi se vratio moj strah iz prve trudnoce. Natekla jesam malo, ali ni blizu ko u prvoj trudnoci. Imam neki cudan osjecaj u dlanovima, kad naprimjer perem ruke, kao da su vece nego inace, kako ih diram dok perem imam osjecaj da oticu naocigled.
Imam osjecaj da cu na psihijatriji zavrsit😅
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Lucq i Mary36 - ako ista drago mi je da nisam jedina! 🤣🤣 sve tri smo tu negdi u 2,3 tjedna.
Meni je samo omeksan cerviks- nije skracen, zatvorena sam. Ginekolog mi je rekao vise odmarati, mogu prosetat na kavu po ure sjest i tako to, kontrola za 3 tjedna. Ne smim nista dizat, saginjat se.
Jucer sam bila u autu dvaput po sat vremena ( neodgodiva obaveza). Ostalo vrijeme ko munjena lezim, danas cijeli dan od straha se obrcem po kaucu jer ja odma kontam kkad osjetim tako nisko da ce izac vanka 😏😏
Ja sam u prvoj trudnoci mislila da ce ispasti beba od tog pritiska kad hodam, od pocetka 8og mjeseca doduse, bas je svaki put bilo tako da se moram uhvatiti dole😅 Na kraju docekala da predjem termin jedan dan, tako da bez straha😁, mirovati po preporuci svakako, ali nije bas tako lako ni da izadju🙂
Meni je cerviks nešto skraćen bio na zadnjem pregledu, pa pijem Roidakal. Bio je 38 mm, tako da me baš zanima kako će sad biti na pregledu u petak. A i česte bh kontrakcije me muče, nadam se da me to ne otvara. U prošloj trudnoći sam ih imala stalno, a nisam se otvorila ni mm dok mi vodenjak nije pukao.
Sortiraj odgovore
Najstariji