Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Laraimama92
    27. Veljača 2024. 17:34

Sandra25

Aj kad vec kukamo da se i ja izjadam… ja sam od jucer ufilmala da naticem nenormalno, mozda nakon masine price o tlaku i preklampsiji mi se vratio moj strah iz prve trudnoce. Natekla jesam malo, ali ni blizu ko u prvoj trudnoci. Imam neki cudan osjecaj u dlanovima, kad naprimjer perem ruke, kao da su vece nego inace, kako ih diram dok perem imam osjecaj da oticu naocigled.
    Imam osjecaj da cu na psihijatriji zavrsit😅

Ja imam jako nizak tlak i kako sam procitala Masinu pricu, odmah me danas zaboljela glava i umislila sam da je sad pritisak visok, a nemam kod sebe tlakomjer😆. Mami sam rekla da cu sigurno na psihijatriju zbg nespavanja i da je nemoguce prezivjeti jos 3mj bez sna pravog, a ona mi kaze da se ne umire i ne ide na psihijatriju tako lako🤔🤣

• Sandra25
    27. Veljača 2024. 17:55

I ja sam ocito umislila. Sad me muz natjerao da stavim zarucnicki prsten i veru da bi mi dokazao da nisam otekla. I stavila sam ih i skinula bez problema- on kaze eto ti vidis da infišaješ sve. 
    A ja na rubu placa od nervoze😅

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Yellowsubmarine
    27. Veljača 2024. 18:03

Hahaahaha mi smo zene smijesne sa ufilmavanjem stvari, pogotovo u trudnoci. Meni ne rekao kao vise odmarati, ja zalegla jer mislim da cu rodit ako prosetam vise od 10 koraka. Lude zene😅

• Laraimama92
    27. Veljača 2024. 18:05

Ja kazem muzu jos ova beba i to je to od mene. Dvije dosta. Posto sam u ovoj drugoj trudnoci ludja nego u prvoj, nije za mene vise to. 😅

amystiqa
    27. Veljača 2024. 18:39

Joj i ja se sjećam tog feelinga iz prošle trudnoće pred kraj kad sam mislila da će ispasti svaki čas dok hodam. Na kraju se nije spustio ni na porodu i bio je hitni carski zato. 🙈

2020. 👦🏻

Anica88
    27. Veljača 2024. 18:41

amystiqa

Joj i ja se sjećam tog feelinga iz prošle trudnoće pred kraj kad sam mislila da će ispasti svaki čas dok hodam. Na kraju se nije spustio ni na porodu i bio je hitni carski zato. 🙈

I ja imam taj osjecaj da je skroz nisko, osjecam velik pritisak na zdjelicu i mjehur i tesko hodam… A trbuh mi je i dalje visoko gore 😅

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• cocinella
    27. Veljača 2024. 18:48

I ja sam u klubu ovih koje smatraju da će beba ispasti 😂
    Osjetim po štucanju da joj se glava spustila skroz dolje. Trbuh je u nekom trenu kao pao, al sad mi se opet čini visoko. 
    Ne mogu dočekati pregled. Strah me da opet ne skužim ni jedan trud i na kraju ne stignem u bolnicu, pa rodim negdje na sred autoceste. 
    Inače mi sluzni čep ispada već tjedan dana. 

Maša🤰🏼
    27. Veljača 2024. 19:34

posvudusa2

Maša🤰🏼

Sandra25

Maša🤰🏼

Nekuzim taj sistem 😂 u rodilistu mi je bio 120/70 dodem doma opet 140/90 😂 mora da je do muža to mi je jedino logično objašnjenje
    Ili je do tlakomjera. Meni je doma isto uvijek pokazivalo vise nego u bolnici

A pa onda je kriv njihov u rodilistu hahaha ja si doma mjerim i digitalnim i sa onim rucnim i kazu mi jednako 🙈
    Jel si mjeriš doma baš onim medicinskim na pumpanje? Ovi digitalni i oni oko zapesca uopće nisu točni, meni je uvijek viši tako nego na onaj klasično starinski bolnički. Srećom mama ki je sestra pa mi zna izmjerit na taj al ja sebi nikako iako mi je objasnila 50 puta. Sad čim dođem u bolnicu govorim da mi mjere na taj a ne onaj automatski

Kazem ti mjerim i digitalnim i tim starinskim i isto mi pokazuju. I jucer mi je sestra mjerila sa tim starinskim i mjerio joj je isto ko i meni doma 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

lucq
    27. Veljača 2024. 19:45

Mary36

Meni je cerviks nešto skraćen bio na zadnjem pregledu, pa pijem Roidakal. Bio je 38 mm, tako da me baš zanima kako će sad biti na pregledu u petak. A i česte bh kontrakcije me muče, nadam se da me to ne otvara. U prošloj trudnoći sam ih imala stalno, a nisam se otvorila ni mm dok mi vodenjak nije pukao.

Mislim da je 38 super, meni je 32  🙈  bitno da se ne otvaramo

Mary36
    27. Veljača 2024. 21:17

lucq

Mary36

Meni je cerviks nešto skraćen bio na zadnjem pregledu, pa pijem Roidakal. Bio je 38 mm, tako da me baš zanima kako će sad biti na pregledu u petak. A i česte bh kontrakcije me muče, nadam se da me to ne otvara. U prošloj trudnoći sam ih imala stalno, a nisam se otvorila ni mm dok mi vodenjak nije pukao.
    Mislim da je 38 super, meni je 32 🙈 bitno da se ne otvaramo

Meni je s 24 tjedna bio 31 ( možda je krivo izmjereno, ne znam), a s 28 38. Pila sam Roidakal u tih mjesec dana, pa je možda to pomoglo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.