Mašo, žao mi je da kroz to prolaziš. Nek te barem tješi to da je beba već dosta velika ako će slučajno doći do poroda. Nadam se da ces uspjeti izregulirati tlak 🤞
Ja sam na samom porodu imala takve simptome i pustili su me do 160/100 i onda su mi busili vodenjak. Bila sam na rubu nesvjestice i sami porod mi je ostao u magli
Super je čuti da se dobro snalazite s bebicama, ali nismo ni sumnjale u vas 🥰 Bebe znaju biti nervoznije navečer i navlačiti si mlijeko, tako da samo smireno, proći će 🤗
Maša, žao mi je zbog tvog stanja, ali nije se za zezati ako je stvarno preeklampsija, bolje da si i dva tjedna u bolnici nego da ti doma ne daj Bože nešto bude. Naravno, najvažnije je da si dobro, ali ako ti kažu da ostaneš, ostani, slušaj doktore 🤗 Dečki će se snaći doma 👍
Ja sutra opet u ZG na 4 dana, već mi fale dečki, ali znam da moram na te kontrole 🥺 Ako ništa drugo, odmorim od kućanskih poslova 😅Jooj sretno i tebi 🩷
Kod mene nema spavanja popila sam sad lekadol jer me glava ubija. Probala sam mjerit tlak i dalje se drzi na tih 140/90 ako bude isto ujutro kad budem zvala bolnicu ovisi kad mi daju termin ako ne cu se zaletit na hitnu…
Ja na tvom mjestu ne bi zvala bolnicu nego bi uzela stvari koje sam spakirala za rodiliste i otisla na hitni prijem u trudnicku ambulantu pa neka oni dalje odluce. Preeklampsija moze biti opasna, a ti si vec prakticki u terminu
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Pozdrav svima 🤗Evo ovdje na ovoj temi pisem prvi puta.Trudna sam i trenutno sam u 34 tjednu.Curka je 👶.Bila sam prosli tjedan na pregledu i imala je oko 2020 i sve je ok.Inace imam cijelu trudnocu tlak,na terapiji sam za tlak.I ovaj tjedan mi je poceo biti malo visi nego inace.Nisam jos u onim granicama,tipa zna mi bit 135/87 i jos uvijek sam ispod granice,ali do sada su mi uvijek bile bas niske vrijednosti tlaka,a sad ocito sto je veca trudnoca i tlak bez obzira na terapiju raste.
A da ne pricam uvijek kad dodem u bolnicu na pregled tamo mi je uvijek povisen🙈
Mašo lagano torbu za rodiliste i na trudnicku ambulantu/hitnu. Obradit ce te svakako, vjerojatno ostaviti na terapiji. Svakako si u 37 tjednu, cura je spremna i velika. Znam da ti je ovo sada sok i sve ali stisni zube sa svoju bebicu i one sto ostavljas kod kuce. Svakako neces dugo zaglaviti jer si pred terminom. Drzi se💜
Evo da se javim,
Zvala je mene zena iz poliklinike i dala mi termin cetvrtak u 08:30. Ali evo ja nisam dobro ni fizicki ni psihicki spremila sam torbu i idem za rijeku. Glava ne popusta tlak je 150/90 nemogu bit doma jer sam bas nemirna idem nek me pogledaju pa ako ce me ostavit ako ne bar cu bit mirna da su me pregledali :) cekam muza da se vrati s posla ja cu se jos otusirat pa idemo … svakako vam javim sta se desava . Hvala vam cure u svakom slucaju ❤️
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Evo da se javim,
Zvala je mene zena iz poliklinike i dala mi termin cetvrtak u 08:30. Ali evo ja nisam dobro ni fizicki ni psihicki spremila sam torbu i idem za rijeku. Glava ne popusta tlak je 150/90 nemogu bit doma jer sam bas nemirna idem nek me pogledaju pa ako ce me ostavit ako ne bar cu bit mirna da su me pregledali :) cekam muza da se vrati s posla ja cu se jos otusirat pa idemo … svakako vam javim sta se desava . Hvala vam cure u svakom slucaju ❤️
Sretno!
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Evo da se javim,
Sretno🫶
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Maso sretno i samo hrabro. 🍀
Evo da se ja javim s pregleda, otvorena 3 cm, znaci da su jucer one kontrakcije napravile svoje. Sad cekam daljnji razvoj situacije. Idem popeglati robu sto sam u zaostatku. 😅
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Mašo žao mi je šta ti ovi zadnji dani ne prolaze u miru nego samo neki stresovi. Svakako nemoj čekati četvrtak i bit nemirna, bolje odi pa nek oni procijene. Sretno 🥰🍀
O Bela super, niš sad ispeglati i u rađaonu 😁Meni je taj 29. baš fora datum, i mislim da stvarno moraš bit baš baš poseban da se rodiš na dan koji postoji jednom u 4 godine. 😁
33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
Maso sretno i samo hrabro. 🍀
Evo da se ja javim s pregleda, otvorena 3 cm, znaci da su jucer one kontrakcije napravile svoje. Sad cekam daljnji razvoj situacije. Idem popeglati robu sto sam u zaostatku. 😅
Ajmeee bas mi je drago 🤞 sigurno ce se nesto pocet desavat danas/sutra… lipo si sve spremi napravi sta moras i cekaj bebicu 😍
Tear of happines ma svakako postoji mogucnost da dodem tamo da me pregledaju i kazu odi doma odmaraj vidimo se u cetvrtak i tome se nadam 😂 ali cu onda barem bit mirnija :)
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji