Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martinaaa_
    18. Veljača 2024. 08:53

Cestitam Aniee, brzo se oporavi i uzivaj sa bebicom 🥳😊

💓

• Leptirica123
    18. Veljača 2024. 08:59

Čestitam Aniee ❤️  Vidim da si se namučila, ali najbitnije da je sve uredu prošlo.. želim ti brz oporavak 😊🥰

• BlackRose
    18. Veljača 2024. 09:20

Aniee

Hello zene! Evo samo da vam se javim, rodila sam jucer ujutro. Ostala kod kuce punih 9 sati prvih trudova i uputila se u bolnicu u poslijepodnevnim satima, nisam htjela da prerano dodemo. Kad tamo otvorena tek 4 cm. E onda uslijedila patnja i muka postepenim trudovima, cackanje i pregled svako malo, trudovi sve gori, a ne otvaram se. Kad sam dosla na nekih 5-6 cm, odveli me ipak u radaonu i busili vodenjak (dakle to je sada vec 24h trudova, ne moram vam ni reci koja bol i iscrpljenost). Ništa za ubrzavanje mi nisu dali. Nakon busenja vodenjaka slijede oni oravi pakleni trudovi, supruga pustaju u radaonu sa mnom, taman mi dali epidural. Da nije on bio sa mnom, bilo bi mi neeemjerljivo teze sve podnijeti, a i ovako je bilo pakleno. Vise od 24 h nespabanja, slabe hrane i jos treba sada i roditi dijete. Muko moja, nisam imala pojma da imam snage toliko tj snage za ista vise… ispucale mi kapilare po cijelom tijelu, uzas zivi, ali sve je sada proslo i zelim makar dio pokusat zaboravit 🤣 beba nam ima 3.5 kg, sve je u redu. Ja imala rez epiziotomije, kazu morali su da ne popuca sve, nije bas ni presitna beba. Mislim si pred kraj ste mi mogli radit vise sta god ste htjeli, potpuno zamracenje s moje strane i jedva cekanje da sve zavrsi 🤣🤣

Cestitam 🥰 zelim ti brzi oporavak

amystiqa
    18. Veljača 2024. 09:46

Aniee čestitke, bome si se napatila. Jel ti barem epiduralna pomogla malo? 
    Sad samo odmori dobro i brz oporavak ti želim! ❤️

2020. 👦🏻

• cocinella
    18. Veljača 2024. 10:09

Aniee čestitke! Brz oporavak!

• tear_of_happiness
    18. Veljača 2024. 10:22

Aniee čestitke na bebolincu, bravo lavice! Zelim ti brz oporavak, stvarno zvuči pakleno. Mazite se i pazite 🍀❤️🥳
    Alexice kada je plan ići kući? Kako napreduje dojenje?

33👙 36🩳
    MPO 6/23, 4.7. ➕️

lucq
    18. Veljača 2024. 10:30

Čestitam Aniee🥰 brz oporavak želim😊

• BlackRose
    18. Veljača 2024. 10:46

Di su nam ostale mame? Jeste dosle kuci? Uspjele uspostaviti dojenje? 😊

bejbe2018
    18. Veljača 2024. 10:51

Aniee

Hello zene! Evo samo da vam se javim, rodila sam jucer ujutro. Ostala kod kuce punih 9 sati prvih trudova i uputila se u bolnicu u poslijepodnevnim satima, nisam htjela da prerano dodemo. Kad tamo otvorena tek 4 cm. E onda uslijedila patnja i muka postepenim trudovima, cackanje i pregled svako malo, trudovi sve gori, a ne otvaram se. Kad sam dosla na nekih 5-6 cm, odveli me ipak u radaonu i busili vodenjak (dakle to je sada vec 24h trudova, ne moram vam ni reci koja bol i iscrpljenost). Ništa za ubrzavanje mi nisu dali. Nakon busenja vodenjaka slijede oni oravi pakleni trudovi, supruga pustaju u radaonu sa mnom, taman mi dali epidural. Da nije on bio sa mnom, bilo bi mi neeemjerljivo teze sve podnijeti, a i ovako je bilo pakleno. Vise od 24 h nespabanja, slabe hrane i jos treba sada i roditi dijete. Muko moja, nisam imala pojma da imam snage toliko tj snage za ista vise… ispucale mi kapilare po cijelom tijelu, uzas zivi, ali sve je sada proslo i zelim makar dio pokusat zaboravit 🤣 beba nam ima 3.5 kg, sve je u redu. Ja imala rez epiziotomije, kazu morali su da ne popuca sve, nije bas ni presitna beba. Mislim si pred kraj ste mi mogli radit vise sta god ste htjeli, potpuno zamracenje s moje strane i jedva cekanje da sve zavrsi 🤣🤣

Bome ti se odužilo,ali čudi me da nisu ništa za ubrzavanje dali.
    A još si sama morala prvi dio 😶‍🌫️mogu mislit koliko ti je to izgledalo dugo.
    Ali neka je sve u redu,to je najbitnije.
    Proć će to sve,🥰

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

• 12345M
    18. Veljača 2024. 11:03

Čestitam bitno da je sve prošlo okej na kraju 💕💕
    Izgleda da sam ja na redu, vec dva dana navecer imam lazne trudove, traju po sat dva pa prestanu, dovoljno jaki da ne mogu zaspat, ali izdrzljivi kad nađem pozu koja mi odgovara, do termina je 4 dana, jucer je macak lego pored mene i stavio mi šape na trbuh kad su me uhvatili bolovi i non stop je oko mene izgleda da i on osjeti da ce brzo dobit brata :) 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.