Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Baby.nb.3
    18. Veljača 2024. 14:37

Aniee, čestitam na bebici i želim ti što brži oporavak, sigurno si se napatila 🥺
    Sretno cure kojima je nešto krenulo 🥰🥰

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

• BlackRose
    18. Veljača 2024. 14:41

Sretno cure, da vam prođe cim brze i bezbolnije 😊🥰

Zelena123
    18. Veljača 2024. 14:59

Bananice baš sam ja krenula pisati isto pitanje o prematalicama. Mene je isto mučilo da ću morat svaki put prav navlaku kad se pokaka hhaha
    Martina i 12345 M sretno i javite nam se!!

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

amystiqa
    18. Veljača 2024. 15:26

Sretno cure u porodima! ❤️Prematalica. Da da, jednokratna podloga dok ju ne zapiša/pokaka pa mijenjaš. Bome u tom prvom periodu idu baš dosta. Poslije se prorijedi.
    Također, jedna od praktičnijih stvari za van kuće mi je bila putna podloga za prematanje. 

2020. 👦🏻

Yellowsubmarine
    18. Veljača 2024. 15:55

Cure sretno! 🧡
    Bas sam jucer narucila dvije navlake za prematalicu. Preko toga stavis podlogu onu tipa iz dm, kao sto cure kazu. Prematalicu imam od prije, ali tada nisam uzimala navlake pa bi ili stavila podlogu ili onako obrisala posto je prematalica od ono materijala sto mozes doslovno vlaznom prebrisati. Ove ture mi je dezen dosadio pa sam tila malo osvjeziti 😃 btw one podloge iz dm i slicno uvijek imam jednu u ruksaku/torbu, pa kad treba presvuci zgodno je ako tipa presvlacis u onim igraonicama ili prostorijama za dojenje, da ne stavljas direkt dite na podloge i stolove. 

• 12345M
    18. Veljača 2024. 15:58

Hvala svima, ali ja cu se sigurno jos neko vrijeme druzit s vama kao 2 u 1, samo me cima a nista da se stvarno krene desavat, jeste vi imale osjecaj da se otvarate jer ja imam osjecaj da je dole sve skroz zatvoreno, evo sad sam detaljno cistila i auto tako da nam je sve vise manje bas spremnoo samo gospodin treba odlucit izac 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

• BlackRose
    18. Veljača 2024. 16:32

Kad sam imala osjecaj da cu se taj dan poroditi, onda se nije nista dogodilo. Kad mi nije bilo ni na kraj pameti i obavljala sam sve zivo i nezivo, onda me primilo bez ikakvih naznaka prije. Tako da nisam mjerodavna 😂
    Cure, jel zna koja kolika je potpora za novorođence od hzzo? Stvarno je 309€? Neznam dal se krivo sjecam, ali mi je nekako ostalo da je bila oko 3000kn 🤔

• Baby.nb.3
    18. Veljača 2024. 16:49

Ma koje su vam to jednokratne podloge za presvlačenje? 🤦😅
    Ja kao da imam prvo 😂😂
    Imala sam uvijek onu podlogu iz ikee, preko navlaku i onda tetra pelenu koju bi mijenjala ako bi što promočilo..

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

• Bananica80
    18. Veljača 2024. 16:50

BlackRose

Kad sam imala osjecaj da cu se taj dan poroditi, onda se nije nista dogodilo. Kad mi nije bilo ni na kraj pameti i obavljala sam sve zivo i nezivo, onda me primilo bez ikakvih naznaka prije. Tako da nisam mjerodavna 😂
    Cure, jel zna koja kolika je potpora za novorođence od hzzo? Stvarno je 309€? Neznam dal se krivo sjecam, ali mi je nekako ostalo da je bila oko 3000kn 🤔

Jep.. 309 eura. Naknada za komplikacije je isto ostala ista  crkavica kao i dok je bila kuna. Nevermind inflacija :( 

• BlackRose
    18. Veljača 2024. 16:56

Bananica80

BlackRose

Jep.. 309 eura. Naknada za komplikacije je isto ostala ista crkavica kao i dok je bila kuna. Nevermind inflacija :(

Jednokratnu su onda smanjili ako se ne varam 😶
    Zato jos radim jer sam obrtnik pausalist i naknade su sramota. Radim ponekad po cijele dane, sve uredno placam, a dobim mozda 100€ vise nego nezaposlena mama 🫣 neznam koliko je sad, ali 2022. sam dobivala 2995kn porodiljnu naknadu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.