Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sandra25
    18. Veljača 2024. 18:50

Mislim da visina te naknade ovisi i koje je dijete po redu ako se ne varam

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• Sandra25
    18. Veljača 2024. 19:03

Meni je danas bas neki tezak dan. Iako sam i hodala jutros dosta i skuhala rucak i oprala par masina robe, ali sad popodne sjedim u nekom polu lezecem polozaju i jedva hvatam zrak. Jel vam se dogadja to, kao da teze disem nego inace

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• Baby.nb.3
    18. Veljača 2024. 19:19

Sandra25

Meni je danas bas neki tezak dan. Iako sam i hodala jutros dosta i skuhala rucak i oprala par masina robe, ali sad popodne sjedim u nekom polu lezecem polozaju i jedva hvatam zrak. Jel vam se dogadja to, kao da teze disem nego inace

Evo već treći dan vrtoglavica i tako plitko disanje da je to užas! Uopće nemam zraka i onda samo odjednom duboko udahnem da se ukućani prepadnu 😂😂
    Imam osjećaj da mi beba pritišće neku žilu 🤷

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

• Baby.nb.3
    18. Veljača 2024. 19:20

posvudusa2

Ja sam danas 35+2 i još sam u punom pokretu ali na kraju dana budem baš krepana. Imam osjećaj da mi se međunožje raspada od bolova. Spavanje je postalo znanstvena fantastika, nikako se namjestit. Trbuh mi je baš nekako ogroman a imam sigurno još 2-3 tjedna do carskog 🥲
    Jedva čekam onaj prazni osjećaj mlohavog trbuha kad rodim 😂
    I da spavam na trbuhu 😅

Jao podsjetila si me na taj predivni osjećaj spavanja na trbuhu nakon poroda 😍😍

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

• BlackRose
    18. Veljača 2024. 19:21

Sandra25

I meni zna biti tako. Jedan dan sam neka troma, pitam se dal cu dan preziviti, drugi dan imam osjecaj da mogu sve i osjecam se skroz lagano. Bez zraka sam bila dobra 3, 4 dana za redom i pretpostavljam da je to bilo djelomicno i zbog vremena

• Sandra25
    18. Veljača 2024. 19:29

Tako i meni bude. Ima dana kad sam ko zmaj, i razmisljam se da nemam ovako veliki trbuh ne bi ni znala da sam trudna. A onda me uhvate ovakvi dan kad jedva hvatam zrak. Hvala, malo ste me smirile

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• tear_of_happiness
    18. Veljača 2024. 19:33

Ja sam osjetno primjetila da mi je sve teže. Nastojim hodati svaki dan ali smanjujem dionice, bude mi baš nekako teško i onda me sve boli. Ali trudim se prohodati cca 5 km dnevno. Disanje mi je isto dosta otežano, on mi je visoko pa mi stalno fali zraka. Spavanje, kako je netko napisao, znanstvena fantastika. Taman se namjestim, moram pišat. A dignut se, o muko moja to traje i traje. Onda se razbudim pa pola noći budem budna. 
    Ja se sve nekako bojim da će mi falit u trbuhu kad ga rodim 🤣🤣🤣

33👙 36🩳
    MPO 6/23, 4.7. ➕️

Anica88
    18. Veljača 2024. 19:51

Meni je tesko sjediti od trbuha :(
    Kad legnem, nekako me uvijek smeta trbuh. Na vecer sam umorna i zaspim najkasnije u 10. Onda se probudim oko 5 i ne mogu vise spavati. Budim se zbog pisanja svakih sat vremena…
    Hodanje mi je postalo izazov i hodam sve manje. Kad hodam/stojim osjetim jak pritisak na zdjelicu… svaka cast na hodanju svaki dan 5km, meni bi za to trebalo 3 sata. Gegam se ko stara baka. Vise nitko nece setati sa mnom koliko sam spora :(
    A imam jos mjesec dana do termina

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

bejbe2018
    18. Veljača 2024. 20:55

Anica88

Kad legnem, nekako me uvijek smeta trbuh. Na vecer sam umorna i zaspim najkasnije u 10. Onda se probudim oko 5 i ne mogu vise spavati. Budim se zbog pisanja svakih sat vremena…
    Hodanje mi je postalo izazov i hodam sve manje. Kad hodam/stojim osjetim jak pritisak na zdjelicu… svaka cast na hodanju svaki dan 5km, meni bi za to trebalo 3 sata. Gegam se ko stara baka. Vise nitko nece setati sa mnom koliko sam spora :(

Meni je isto pritisak kad šetam pogotovo ako idem ubrzat .
    A kad sjedim na kauču moram raširiti noge 😼

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

Anica88
    18. Veljača 2024. 20:58

bejbe2018

Anica88

Meni je isto pritisak kad šetam pogotovo ako idem ubrzat .
    A kad sjedim na kauču moram raširiti noge 😼

Meni najvise pase sjedenje na pilates lopti s rasirenim nogama, dok se ne umorim. Onda moram malo leci 😆

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.