Ja sam bila u bolnici na pregledu, vtg ne pokazuje trudove ali otvorena sam dva prsta, receno mi je da spremim stvari, jedem popijem kavu i vratim se u bolnicu.
Dr je rekao da sam za prvorotku dosta otvorena i cerviks je jako mekan tako da ocekuje veceras/sutra ili za dva dana porod. 🫣
💓
Ooooo Martinaaa i 12345M evo vaših bebica uskoro, sretnoooo i neka bude brzo i čim manje bolno 🤩🍀😘
33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
Cestitke svim friskim mamama i drzim fige da sve prodje sto bezbolnije i sto glađe mamama koje su na redu 😊
Imam totalno glupo pitanje, oko opreme za bebu, al sad mi je sinilo. Imamo ikeinu prematalicu - i ormar i ono kao "korito" u koje ide beba. E za to kao korito smo kupili i njihove navlake koje su kao neki pamuk - flis. Sad mene zanima, kad mijenjam bebi pelene/oblacim je, jel stavim jos nesto na tu navlaku - neku tetru il tako nesto, da mi ne zaprlja to sve? Il nakon svakog mijenjanja skidam navlaku i perem? Jer mi u tom slucaju treba jos navlaka :)
Možeš staviti tetru ili onu jednokratnu podlogu za prematanje. Mislim da ti nema smisla prati to nakon svakog presvlačenja, eventualno uzmeš još jednu navlaku dok ti se ta pere da ne bude golo.
33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
Ja isto imam tu presvlaku i preko nje koristim jednokratne iz dma jer su i nepromocive itd pa bacim kad se uprlja, a ovo operem po potrebi
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
E super, hvala vam. Imam nesto jednokratnih iz dm-a (uzela za bolnicu). Pa cu kombinirat to i tetre. Da, blesavo mi je navlaku svako malo prat a nabavka vise od 2 je skupa 😀 Bude tih nekih glupastih sitnica kojih se svako toliko sjetim - zapravo nisam bas razmisljala o prakticnosti nekih stvari 😀
Ja isto imam tu presvlaku i preko nje koristim jednokratne iz dma jer su i nepromocive itd pa bacim kad se uprlja, a ovo operem po potrebi
Te jednokratne podloge za presvlacenje su zakon. To me spasavalo i kad ga idem negdje kod nekog presvuc, ili kuci brzinski na kaucu. Odlicne su
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Meni muz maloprije kaze cini mi se da su ti preko noci natekle ruke. Onako vizualno stvarno izgledaju nateceno, ali isla sam u sobu po prsten vjencani i zarucnicki i jos ih bez problema stavljam i skidam. Kaze on onda ocito nisi natekla, a na prvi pogled tako djeluje😫🤣
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Ja sam bila u bolnici na pregledu, vtg ne pokazuje trudove ali otvorena sam dva prsta, receno mi je da spremim stvari, jedem popijem kavu i vratim se u bolnicu.
Dr je rekao da sam za prvorotku dosta otvorena i cerviks je jako mekan tako da ocekuje veceras/sutra ili za dva dana porod. 🫣
Ajmeeeeeeeeee sretno 🤞🤞 kakooo brzo dolaze bebice 🙈
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sretno Martinaa i 12345M, da bude brzo i što bezbolnije i uskoro držite svoje bebice u rukama. Divno 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji