Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sandra25
    14. Veljača 2024. 09:54

Anica88

Sandra25

Malena sretnoooooo! Da nam se brzo javis sa divnim vijestima❤️Kakve su ovo cijene za podobnik, majkooooo mila! Znala sam da ce biti skupo, al nisam razmisljala da moze biti toliko😩
    Gledas stari cjenik koji sam ja stavila ili novi? 😅

Stari🤣 novi ne zelim niti zamišljati🤣🤣🤣

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Tratinčica123☺
    14. Veljača 2024. 09:57

Malena, sretnoo i neka sve prođe u najboljem redu, da nas se uskoro javiš s lijepim vijestima🥰

Ako netko danas ima pregled, sretno cure!
    I sretno valentinovo 💋❤️

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️25- PCOS, 🙋‍♂️29- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
    Stigla princeza 29.04.24.🥰

Anica88
    14. Veljača 2024. 09:57

amystiqa

Alexica

Da, u zg bolnicama ides doma vec 2. dan doma ako je sve ok (valjda zbog tih guzvi) tako da ce ti to proci prebrzo. Jedan dan ti je porod, a to imas doulu pa ce sigurno biti ok, a onda jos izdrzis jedan cijeli dan i vec ides doma onaj iduci. :)
    Mene strah boravka nakon carskog ili u slučaju većeg pucanja. Inače, uz neki normalni vaginalni bez problema poslije, ta dva dana se nekako izduraju. Iako me jako ljuti to da žene u HR nakon takvih nadljudskih napora kao što je porod i u tom ranjivom periodu moraju nešto “izdržavati”.

Posve se slazem s tobom… da ne pricamo o hrani u bolnici…
    Nakon carskog te drze samo dan dulje, a za jace pucanje ne znam… ako je suditi po mojoj sestri koju su nakon poroda sivali sat vremena i zadrzali je u radjaoni dulje zbog jakog krvarenja - svejedno se ide doma za 2 dana

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Anica88
    14. Veljača 2024. 09:58

Sandra25

Anica88

Sandra25

Malena sretnoooooo! Da nam se brzo javis sa divnim vijestima❤️Kakve su ovo cijene za podobnik, majkooooo mila! Znala sam da ce biti skupo, al nisam razmisljala da moze biti toliko😩
    Gledas stari cjenik koji sam ja stavila ili novi? 😅
    Stari🤣 novi ne zelim niti zamišljati🤣🤣🤣

Pomnozi sa 2 🤣

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

amystiqa
    14. Veljača 2024. 10:08

Anica88

amystiqa

Alexica

Da, u zg bolnicama ides doma vec 2. dan doma ako je sve ok (valjda zbog tih guzvi) tako da ce ti to proci prebrzo. Jedan dan ti je porod, a to imas doulu pa ce sigurno biti ok, a onda jos izdrzis jedan cijeli dan i vec ides doma onaj iduci. :)
    Mene strah boravka nakon carskog ili u slučaju većeg pucanja. Inače, uz neki normalni vaginalni bez problema poslije, ta dva dana se nekako izduraju. Iako me jako ljuti to da žene u HR nakon takvih nadljudskih napora kao što je porod i u tom ranjivom periodu moraju nešto “izdržavati”.
    Posve se slazem s tobom… da ne pricamo o hrani u bolnici…
    Nakon carskog te drze samo dan dulje, a za jace pucanje ne znam… ako je suditi po mojoj sestri koju su nakon poroda sivali sat vremena i zadrzali je u radjaoni dulje zbog jakog krvarenja - svejedno se ide doma za 2 dana

Ide se svejedno za 2 dva dana kod većeg pucanja/šivanja, ali mislim si kako izdurat i ta dva dana u toj bolnici ako ne možeš ni sjediti. 
    Ali ajmo probat biti što pozitivnije, bude to sve dobro, brzo će nam ti dani proći i idemo doma s bebicama. 🥰

2020. 👦🏻

• 12345M
    14. Veljača 2024. 10:09

Ja nigdje ne mogu naci tu pjenu za hlađenje, a bojim se narucivat preko interneta kad svakog trena moze krenut, radije bi je uzivo kupila, ima li toga u ljekarnama? 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

Anica88
    14. Veljača 2024. 10:13

12345M

Ja nigdje ne mogu naci tu pjenu za hlađenje, a bojim se narucivat preko interneta kad svakog trena moze krenut, radije bi je uzivo kupila, ima li toga u ljekarnama?

Ne znam u kojem gradu zivis, ali ima u baby centru:
    https://www.babycenter.hr/frida-mom-pjena-za-ublazavanje-boli-fm-100000815-1096744.html

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• 12345M
    14. Veljača 2024. 10:32

Anica88

12345M

Ne znam u kojem gradu zivis, ali ima u baby centru:
    https://www.babycenter.hr/frida-mom-pjena-za-ublazavanje-boli-fm-100000815-1096744.html

U Rovinju, a baby centra nema ni tu ni u Puli, probat cu u puli sutra jos vidit u dmu

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

Yellowsubmarine
    14. Veljača 2024. 10:40

Anica88

Yellowsubmarine

Upravo sam sa Svijetbeba narucila Frida bocicu za ispiranje, 2x bokserice i obloge za hladjenje. Sa 15% popusta - 60 € brrrrrr zasto moraaa biti tako skupo, ali hvalile steee😅
    Ja sam na kraju kupila samo pjenu… vidjet cu kad se vise cura porodi kakva su iskustva i da li cu nadokupiti jos nesto 😀
    Prosli tjedan sam pakirala torbu za rodiliste i otvorila jedne mrezaste gacice da vidim kako izgledaju. Izgleda katastrofa i ne znam kako to moze drzati ulozak 😆
    Sad se premisljam da kupim i frida gacice 😅
    Ako netko zeli kupovati frida bocice, a nema brzo termin, ima ih jeftino na aliexpressu. Kupika sam za 2,5$. Zove se peri bottle

To su vjerojatno one klasika mrezaste gacice. Te sam koristila nakon prvog poroda, sluzile su svrsi ali sam ja preko njih nosila bokserice od muza. I bilo je ljeto. Ove Frida su stvarno skupe al odlicno izgledaju, mislim da bi trebale dobro drzati 

• Baby.nb.3
    14. Veljača 2024. 11:06

Sjetila sam se još jedne stvari koju si možete uzeti - čepiće za uši 😅 Bebe obično budu kod sestara od ponoći do 5, kasnije su kod vas, pa ako su po 4 cure u sobi, staviš si čepiće dok tvoja beba spava. Nisam uzimala prije, ali mislim da bi sad mogla.
    Malena, sretno!

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.