Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Donna2022
    14. Veljača 2024. 08:31

Sretnooo Malena!!🍀🙏

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

Mary36
    14. Veljača 2024. 08:42

Sretno malena !!

Bela23
    14. Veljača 2024. 08:47

Sretno Malena!

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

amystiqa
    14. Veljača 2024. 09:10

Sretno Malena, neka bude brzo i što bezbolnije može! Javi nam se kad uhvatiš vremena poslije! 🥰

2020. 👦🏻

amystiqa
    14. Veljača 2024. 09:15

Anica88

VidIm da ste pisale o Podobniku pa da i ja napisem nesto…
    Prije kojih 5 godina sam i ja planirala porod u Podobniku.
    Bilo me je jako strah poroda nakon horor prica s poroda u drzavnim bolnicama dviju bliskih prijateljica.
    U tom periodu su se u Podobniku porodile dvije prijateljice (planirani carski rez) i bile su odusevljene, a reklamirala ga je i Ela Dvornik koja je tamo bila na dva prirodna poroda.
    U to doba je ovo bio cjenik i financijski mi je bilo izvedivohttps://images.app.goo.gl/tb61WXqcxq31zkjg8.
    Ali eto, ostala sam trudna tek 5 godina kasnije, a cijene u Podobniku su se poduplale. Moja placa se nije poduplala i financijski gledano si vise ne mogu priustiti Podobnik pa idem u drzavnu bolnicu. Jos su i ti radovi po svim bolnicama u ZG-u 🙁
    Psihicki mi je lakse samo zato jer cu uz sebe imati doulu i nadam se sa ce to pomoci medju ostalim i da me doktori shvate ozbiljnije i bolje se ponasaju prema meni. A i sada sam pametnija nakon puno informiranja pa znam da neke stvari mogu odbiti

A i mene muči to što su baš sad takve obnove u Zg bolnicama i gužva. Ali ja se više bojim onih par dana poslije poroda i uvjete na odjelu rodilja, osoblje na porodu ugl. bude ok koliko sam skužila iz nedavnih iskustava. 
    Posebno uz doulu, bit će ti vjerojatno onako kako želiš. 

2020. 👦🏻

Anica88
    14. Veljača 2024. 09:33

amystiqa

Anica88

VidIm da ste pisale o Podobniku pa da i ja napisem nesto…
    Prije kojih 5 godina sam i ja planirala porod u Podobniku.
    Bilo me je jako strah poroda nakon horor prica s poroda u drzavnim bolnicama dviju bliskih prijateljica.
    U tom periodu su se u Podobniku porodile dvije prijateljice (planirani carski rez) i bile su odusevljene, a reklamirala ga je i Ela Dvornik koja je tamo bila na dva prirodna poroda.
    U to doba je ovo bio cjenik i financijski mi je bilo izvedivohttps://images.app.goo.gl/tb61WXqcxq31zkjg8.
    Ali eto, ostala sam trudna tek 5 godina kasnije, a cijene u Podobniku su se poduplale. Moja placa se nije poduplala i financijski gledano si vise ne mogu priustiti Podobnik pa idem u drzavnu bolnicu. Jos su i ti radovi po svim bolnicama u ZG-u 🙁
    Psihicki mi je lakse samo zato jer cu uz sebe imati doulu i nadam se sa ce to pomoci medju ostalim i da me doktori shvate ozbiljnije i bolje se ponasaju prema meni. A i sada sam pametnija nakon puno informiranja pa znam da neke stvari mogu odbiti
    A i mene muči to što su baš sad takve obnove u Zg bolnicama i gužva. Ali ja se više bojim onih par dana poslije poroda i uvjete na odjelu rodilja, osoblje na porodu ugl. bude ok koliko sam skužila iz nedavnih iskustava.
    Posebno uz doulu, bit će ti vjerojatno onako kako želiš.

Da, uvjeti su bas losi… a prezivjet cemo tih dva dana… ako bude bas jako lose, mozes traziti i da te puste ranije doma na tvoji vlastitu odgovornost

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Alexica
    14. Veljača 2024. 09:37

Da, u zg bolnicama ides doma vec 2. dan doma ako je sve ok (valjda zbog tih guzvi) tako da ce ti to proci prebrzo. Jedan dan ti je porod, a to imas doulu pa ce sigurno biti ok, a onda jos izdrzis jedan cijeli dan i vec ides doma onaj iduci. :)

Yellowsubmarine
    14. Veljača 2024. 09:37

Upravo sam sa Svijetbeba narucila Frida bocicu za ispiranje, 2x bokserice i obloge za hladjenje. Sa 15% popusta - 60 € brrrrrr zasto moraaa biti tako skupo, ali hvalile steee😅

amystiqa
    14. Veljača 2024. 09:45

Alexica

Da, u zg bolnicama ides doma vec 2. dan doma ako je sve ok (valjda zbog tih guzvi) tako da ce ti to proci prebrzo. Jedan dan ti je porod, a to imas doulu pa ce sigurno biti ok, a onda jos izdrzis jedan cijeli dan i vec ides doma onaj iduci. :)

Mene strah boravka nakon carskog ili u slučaju većeg pucanja. Inače, uz neki normalni vaginalni bez problema poslije, ta dva dana se nekako izduraju. Iako me jako ljuti to da žene u HR nakon takvih nadljudskih napora kao što je porod i u tom ranjivom periodu moraju nešto “izdržavati”. 

2020. 👦🏻

Anica88
    14. Veljača 2024. 09:52

Yellowsubmarine

Upravo sam sa Svijetbeba narucila Frida bocicu za ispiranje, 2x bokserice i obloge za hladjenje. Sa 15% popusta - 60 € brrrrrr zasto moraaa biti tako skupo, ali hvalile steee😅

Ja sam na kraju kupila samo pjenu… vidjet cu kad se vise cura porodi kakva su iskustva i da li cu nadokupiti jos nesto 😀
    Prosli tjedan sam pakirala torbu za rodiliste i otvorila jedne mrezaste gacice da vidim kako izgledaju. Izgleda katastrofa i ne znam kako to moze drzati ulozak 😆
    Sad se premisljam da kupim i frida gacice 😅
    Ako netko zeli kupovati frida bocice, a nema brzo termin, ima ih jeftino na aliexpressu. Kupika sam za 2,5$. Zove se peri bottle

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.