Superrrr, moglo bi krenuti samo 🎉 ima ona fora da procackaju (skinu onu neku ovojnicu) pa tako potaknu trudove, meni je to doktor htio al sam tolko zatvorena da nije imao manevra ni za to 😅 mozda je tebi tvoj malo cackao 🙈
Drzim fige da se pokrene, taman da malo dio odradis u miru doma i finale u bolnici. I superiska da je na lijevo, to ti je najbolji moguci polozaj. :) moj je jos uvijek na desnoj- kaze doktor da nije najsretnije, al nije ni drama, a i posto jos nije u zdjelici moze se predomisliti i okrenuti hahaha
Moj se prebacio tako prekjučer ima nade 🤞🏻
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Ja sam se napokon vratila treninzima, masažama i šetnjama, osjećam se 10 puta bolje :)
Malena mogla bi biti Valentinovska beba :D. Držim fige da to danas krene. Moj je prije 2 tjedna bio u identičnom položaju, glava dolje, prema lijevoj strani stomaka, ali mi je dr rekla da se još uvijek može okrenuti. Ako je to najbolji položaj, nadam se da će tako i ostati :D
12345 M - ja nosim 2 torbe, jednu veću i jednu manju koju ću stavit u veću. U tu manju sam planirala staviti stvari koje mi bnaš trebaju za porod, a u veću torbu stvari za dio nakon poroda. U manju planiram staviti spavaćicu, papuče, medicinsku dokumentaciju, punjač za mob, vodu i čokoladice te slično.
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Ja sam se napokon vratila treninzima, masažama i šetnjama, osjećam se 10 puta bolje :)
Malena mogla bi biti Valentinovska beba :D. Držim fige da to danas krene. Moj je prije 2 tjedna bio u identičnom položaju, glava dolje, prema lijevoj strani stomaka, ali mi je dr rekla da se još uvijek može okrenuti. Ako je to najbolji položaj, nadam se da će tako i ostati :D
12345 M - ja nosim 2 torbe, jednu veću i jednu manju koju ću stavit u veću. U tu manju sam planirala staviti stvari koje mi bnaš trebaju za porod, a u veću torbu stvari za dio nakon poroda. U manju planiram staviti spavaćicu, papuče, medicinsku dokumentaciju, punjač za mob, vodu i čokoladice te slično.
Bit će sigurno. Ovdje ne duže. Do 22 sam rodila
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Bit će sigurno. Ovdje ne duže. Do 22 sam rodila
Malena gdje ti rađaš ono? Isto Podobnik? E i zašto je indukcija predviđena? GD?Sretnoooo! Sutra je tu bebica. 🥰
2020. 👦🏻
Zasto ste odlucile na podobnik, zbog komplikacija z trudnoci il jednostavno niste htjele u bolnice?
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Malena, zaboravila sam ili nisi ni rekla, kako ce se zvati bebac?
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Zasto ste odlucile na podobnik, zbog komplikacija z trudnoci il jednostavno niste htjele u bolnice?
Ja sam iz više razloga. Ne mogu reći da mi je bilo posebno loše u Petrovoj prvi puta, ali bome sam se 24 sata patila tako da imam popriličan strah sada. Osim toga, u Zagrebu su samo Vinogradska i Sv Duh trenutno funkcionalne, Petrova djelomično. A svakako želim da mi muž bude sa mnom na porodu. Osim toga imam već skoro 40, pa mi je draže da se sve detaljno vodi.
Ja isto kao Mary zbog guzvi po zg bolnicama, htjela bih da je muz samnom cijelo vrijeme (dok traje porod), a u bolnici je samo u radjaoni (predradjaonu moras bit sama), imam prijateljice s losim iskustvima iz bolnica i hrpu prijateljica i poznanica s predivnim iskustvima iz podobnika. Jako sam osjetljiva i lako me rasplakati cim me se krivo pogleda i volim svoj komfor po pitanju wca i svega ostalog i zato mislim da cu se lakse opustiti tamo pa da ce i porod bit laksi. Htjela bih da mi ostane lijepo iskustvo pa eto, igram na “sigurno”.
Prije par godina sam odlucno tvrdila da cu ici tamo pa sam se naknadno predomislila i racunala kako cu ipak u neku od drzavnih bolnica i na kraju sam odlucila ipak privatno (razmatrala sam i sloveniju ali mi je ovo ipak blize i logisticki jednostavnije).
Vjerujem da u drzavnoj bolnici moze biti lijepo, znam osobno takva iskustva, a i procitam ih po netu, samo sam ja trtaros i uvijek mislim kako ce mene zapasti neka losa smjena (jos uvijek to mislim, a idem privatno).Mislim da mi je najvise prevagnulo to sto se obnavljaju sve bolnice kad sam popisala sve pluseve i minuse.
Malena zelim ti puno srece 🍀🥳
Moj pregled je danas prosao ok, bebini otkucaji na ctgu opet luduju ali kazu da je to zbog tiga sto je beba staaalno aktivna. Uzv je uredu. Sljedeci pregled mi je u nedjelju
Sto se tice valentinova mene je moj prekjucer iznenadio sa nekakvom kutijicom u obliku srca i unutea cvijece. Inace si ne kupujemo nista 🤣
💓
Sortiraj odgovore
Najstariji