Nažalost, izgleda da je otvorenje nove bolnice u Rijeci bilo samo za tv i novine… još nisu preselili, navodno će prvi pacijenti gore tek krajem 3. ili početkom 4.mj tako da ćemo mi još u starom rodilištu roditi. Nije još 100%, ali tako izgleda. Imam za 10 dana pregled pa ću baš pitati kakvo je stanje sa selidbom.
Tako je, ja sam cula isto s nekoliko stana, tek sredinom/krajem ozujka sele tako da smo mi jos u starom🤷♀️
Jedva cekam cut vasa iskustva iz rijeke posto ste vi prije mene 🙈 mislin bila sam vec i bila sam jako zadovoljna ali svejedno me zanima jer sam prvi put bila u sred korone 🙈
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Malena sretno ❤️
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Malena sretno!
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
VidIm da ste pisale o Podobniku pa da i ja napisem nesto…
Prije kojih 5 godina sam i ja planirala porod u Podobniku.
Bilo me je jako strah poroda nakon horor prica s poroda u drzavnim bolnicama dviju bliskih prijateljica.
U tom periodu su se u Podobniku porodile dvije prijateljice (planirani carski rez) i bile su odusevljene, a reklamirala ga je i Ela Dvornik koja je tamo bila na dva prirodna poroda.
U to doba je ovo bio cjenik i financijski mi je bilo izvedivo https://images.app.goo.gl/tb61WXqcxq31zkjg8.
Ali eto, ostala sam trudna tek 5 godina kasnije, a cijene u Podobniku su se poduplale. Moja placa se nije poduplala i financijski gledano si vise ne mogu priustiti Podobnik pa idem u drzavnu bolnicu. Jos su i ti radovi po svim bolnicama u ZG-u 🙁
Psihicki mi je lakse samo zato jer cu uz sebe imati doulu i nadam se sa ce to pomoci medju ostalim i da me doktori shvate ozbiljnije i bolje se ponasaju prema meni. A i sada sam pametnija nakon puno informiranja pa znam da neke stvari mogu odbiti
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Sretno Malenaaa
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Malena sretnoooooo! Da nam se brzo javis sa divnim vijestima❤️Kakve su ovo cijene za podobnik, majkooooo mila! Znala sam da ce biti skupo, al nisam razmisljala da moze biti toliko😩
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Malena sretnoooooo! Da nam se brzo javis sa divnim vijestima❤️Kakve su ovo cijene za podobnik, majkooooo mila! Znala sam da ce biti skupo, al nisam razmisljala da moze biti toliko😩
Gledas stari cjenik koji sam ja stavila ili novi? 😅
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Hvala vam cure❤️🫶.
Obavila ctg i klistir. Čekamo doktora pa će gel stavit negdje za 40 min 🤞🏻.
Nemam nikoga na listi pregleda pa ako tko ide danas sretno!
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Sortiraj odgovore
Najstariji