Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malena1122
    13. Veljača 2024. 11:45

Sandra25

Cure znate li slucajno ima li gdje popust na ovu cybex cloud T sjedalicu? I vi koji ju imate, treba li mi ova baza, vidim da je puno jednostavnije sa njom, jer se moze i rotirati pa je lakse bebu staviti i izvaditi?

Ja ne kupujem jer već imam as u autu samo će mi komplicirat život. Ovako mogu jaje stavit nekad naprijed nekad Nazad nekad u gepek kad ne treba. Navikla sam se s pojasevima vezat brzinski 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• Alexica
    13. Veljača 2024. 11:51

Malena1122

Maša🤰🏼

Nego curke sta ste vi uzele svojim muzevima za valentinovo? 😂 jel se to kupuje nesto kad si u braku il? 😂😂😂
    Dobit će dijete sutra 🤣

Joooj daaa pa ti dobivas malog Valentina😂, slatko skroz 🥰
    Imas kakve novosti s pregleda danas?

• 12345M
    13. Veljača 2024. 12:19

Kako je termin sve blize i blize tak ja imam veci osjecaj da mi nesto fali, da sve mora bit spremno u kuci kad me uhvati, da moram sve pripremit i nikako da se opustim hahah

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

• BlackRose
    13. Veljača 2024. 12:19

Ajme, bit ce barem jedna valentinovska bebica. Bas slatko 🥰 sretno sutra, a drzim fige da krene samo 😊

• Alexica
    13. Veljača 2024. 12:40

12345M

Kako je termin sve blize i blize tak ja imam veci osjecaj da mi nesto fali, da sve mora bit spremno u kuci kad me uhvati, da moram sve pripremit i nikako da se opustim hahah

Gnijezdjenje, to je isto jedan od znakova da se porod blizi.Ja nemam to, tj mene je to lovilo davno i sve sam pripremila i sad zadnjih dana bas ljencarim i neke sitnice obavljam.
    Kako sam kofer i ruksak spakirala ima vec bar 2 tjedna vise se ni ne sjecam sta sam stavila unutra 😂 mozda bi trebala revidirati malo

Malena1122
    13. Veljača 2024. 12:56

Evo me. Prst i malo više. Kaže 2 cm otvorena. Nabijen glavom jako. Bilo je krvi nakon čačkanja. Kaže da šetam ja danas da ko zna. Nabijen je glavom i leđima na lijevoj strani stomka. Kaže da je to najbolji položaj valjda jel za porod. 3650 g procijenjen. Sutra u 7:15 ulazak i to je to. 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• Sandra25
    13. Veljača 2024. 13:04

Malena1122

Evo me. Prst i malo više. Kaže 2 cm otvorena. Nabijen glavom jako. Bilo je krvi nakon čačkanja. Kaže da šetam ja danas da ko zna. Nabijen je glavom i leđima na lijevoj strani stomka. Kaže da je to najbolji položaj valjda jel za porod. 3650 g procijenjen. Sutra u 7:15 ulazak i to je to.

Jooooooj nadam se da ce krenit danas samo od sebe

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Yellowsubmarine
    13. Veljača 2024. 13:24

Nisam muzu nista kupila za Valentinovo, pretpostavljam da on je meni, svake godine uzme. Meni to bas nesto nije napeto, planiramo otici na veceru nekad ovih dana, sutra svakako ne. Izbjegla bi guzve a i nije mi to nesto spektakularno 😅

• Alexica
    13. Veljača 2024. 13:26

Superrrr, moglo bi krenuti samo 🎉 ima ona fora da procackaju (skinu onu neku ovojnicu) pa tako potaknu trudove, meni je to doktor htio al sam tolko zatvorena da nije imao manevra ni za to 😅 mozda je tebi tvoj malo cackao 🙈
    Drzim fige da se pokrene, taman da malo dio odradis u miru doma i finale u bolnici. I superiska da je na lijevo, to ti je najbolji moguci polozaj. :) moj je jos uvijek na desnoj- kaze doktor da nije najsretnije, al nije ni drama, a i posto jos nije u zdjelici moze se predomisliti i okrenuti hahaha

• 12345M
    13. Veljača 2024. 13:26

Alexica

12345M

Gnijezdjenje, to je isto jedan od znakova da se porod blizi.Ja nemam to, tj mene je to lovilo davno i sve sam pripremila i sad zadnjih dana bas ljencarim i neke sitnice obavljam.
    Kako sam kofer i ruksak spakirala ima vec bar 2 tjedna vise se ni ne sjecam sta sam stavila unutra 😂 mozda bi trebala revidirati malo

Ja sam isto sve spremila prije 2 tjedna al svejedno ko da imam crve, non stop mi ko da jos nesto fali 
    Jeste sve spremile u kofer spavacice i to ili si jednu stavite u torbu sa strane da je pri ruci za rađaonu, jel mi nesto iz kofera treba ranije da stavim u torbu da mi bude lakse (iako u koferu imam samo spavacice, gace, carape, uloske, potkosulje, grudnjake ostale manje stvari su u torbi 
    Malena onda danas na noge i setaj oko kuce mozda krene, ako nam se ne stignes javit sretno i da sve prođe sto lakse i bezbolnije 💕

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.