Za sad je na cca 3500g, malo je veci decko, ali nista natprosjecno. :) ne bi trebao puno dobiti do petka nadajmo se
Moja prva je bila 3600 pa sam je rodila vaginalno. Krivo su je prije poroda procijenili na 3000. Rodila se mala, ali baš bucmasta.
Možda tebi i prije petka krene.
Ja vodim gestacijski na Vuk Vrhovcu i meni su oni dali aparatic (dzaba) i GUK profile radim s aparaticem i njima nosim papiric sa vrijednostima kad imam zakazan termin. Trakice kupujem sama jer sam potrosila one koje su dosle s aparaticem. Jedino radim guk profil dva dana za redom.
Cestitke svim rodiljama i sretno vama koje jos jako jako sitno broje ♥️Pa kako onda nekome daju tu mogućnost, a meni hrpu tih bočica 🤷🏼♀️ Ja sam si sama nabavila aparatić.Alexica stvarno se nadam da će ti porod sam krenuti. A na koliko su ti bebaća procijenili?
Nemam pojma. Šarmirala sam ih 😅 Pitala sam jel ok da nekad zgrijesim sa rasporedom hranjenja jer sa visokorizicna t. i stalno sam po bolnicama i pregledima. Pa su mi onda dali aparatic da mi bude lakse vadit guk kad nisam doma ☺ Mozda ih se moze pitati,kad si kupila svoj, jel ok da im donosis mjerenja. Iako koliko kuzim, tebi to vise nije faktor 🙂
Za sad je na cca 3500g, malo je veci decko, ali nista natprosjecno. :) ne bi trebao puno dobiti do petka nadajmo seMoja prva je bila 3600 pa sam je rodila vaginalno. Krivo su je prije poroda procijenili na 3000. Rodila se mala, ali baš bucmasta.
Možda tebi i prije petka krene.
Meni su prvog sina procjenjivali na 3600 pa ga rodila vaginalno s 4390… a mladjeg su bolje pogodili, on je bio 3700… tako da je meni i on bio sitan naspram starijeg…
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Malena sretno i tebi draga, neka bude brzo i čim manje bolno 💖🍀
33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
Meni su prvog procjenjivali na 3600 pa se rodio sa 4900🤣🤣🤣
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Ja tim procjenama nevjerujem apsolutno nista 😂 precesto fulaju
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Jel ima ili je imala koja probleme sa hvatanjem zraka?
Zadnja 3 dana se ne osjecam bas najbolje. Kad pricam se bas zadisem, teze dolazim do zraka i oblijeva me znoj konstantno. Trbuh mi nije visoko pa nemam dojam da me beba pritisce. Vise imam osjecaj kao da je do vremena ili nesto drugo. Jucer mi se u par navrata zavrtjelo. Inace sam teski meteotopat pa neznam dal je do toga ili mozda na psihickoj bazi (stres) ili nesto deseto
Jel ima ili je imala koja probleme sa hvatanjem zraka?
Zadnja 3 dana se ne osjecam bas najbolje. Kad pricam se bas zadisem, teze dolazim do zraka i oblijeva me znoj konstantno. Trbuh mi nije visoko pa nemam dojam da me beba pritisce. Vise imam osjecaj kao da je do vremena ili nesto drugo. Jucer mi se u par navrata zavrtjelo. Inace sam teski meteotopat pa neznam dal je do toga ili mozda na psihickoj bazi (stres) ili nesto deseto
Ja mislim da ti je to normalno za 3. tromjesečje jer se podiže dijafragma i onda to nosi sa sobom pliće i ubrzanije disanje.
Ako bi imala pritisak u prsima i visok tlak skupa s tim disanjem, onda bi se tek zabrinula.
2020. 👦🏻
Dobro jutro ☺️ Tko je zaboravio od prvog poroda ili nije bio još, u bolnici jutra počinju rano 🥱 Već mjerila tlak i temp, odradila mali ctg samo da čuju otkucaje, dala urin i sad natrag u krevet 😴
Sretno tko ima danas preglede 🥰
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Hvala vam žene moje 🤞🏻.
Ja ostanem bez zraka jer mi nekako šuta sve gore i baš dišem nekako na škrge.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Sortiraj odgovore
Najstariji