Nego curke sta ste vi uzele svojim muzevima za valentinovo? 😂 jel se to kupuje nesto kad si u braku il? 😂😂😂
Ja sam svom kupila wok tavu jer si je to želio , a ja sam dobila cvijeće, ogrlicu, narukvicu i naušnice. Mislim da je to bonus na bebu 😂. Ali mi imamo dogovor da ne slavimo valentinovo, nego samo godišnjicu jer je par dana prije valentinova. Tako da to odradimo sve u jednom i bez gužve u gradu odemo na večeru.
Lista pregleda:Malena1122 13.2Antonela2024 13.2Zelena123 20.2Anica88 20.2lalllla 21.2amystiqa 21.2Maša 26.2Mary36 1.3BlackRose 5.3Sretno!
Ja imam 15.2
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Mi si odemo skupa izabrat poklon pa on provuce karticu za mooj ja za njegov 😂😂 prosle godine je to bio usisavac i zvucnici za auto 😂 a mozda samo na veceru
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Moj je izlizao sve majice i hlače, doslovno se raspadalo i odvela sam ga u shopping prije nego odem u bolnicu i rekla da ću ja platiti (iako imamo zajednički sve i duple kartice) i samo kad sam platila sam mu rekla "sretno Valentinovo" 😅
Skupa smo već 16 godina i ne kupujemo si ništa, tradicionalno odemo na ručak dok su djeca još u vrtiću, ovaj put nećemo sutra nego kad se ja vratim doma.
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Nego curke sta ste vi uzele svojim muzevima za valentinovo? 😂 jel se to kupuje nesto kad si u braku il? 😂😂😂
Ne kupujemo nista. Izvedemo se na veceru bez djece 🫢😅
10god sam u braku, to mi je valentinovo vise i dosadilo🤣
On mi svake godine kupi cvijece, ja njemu nista i to je to🤣🤣🤣
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Za ovaj cybex nikakvi kodovi ne prolaze🤣🤣🤣
Ako ti nije hitno, pričekaj sajam u 3.mj., tad ti ide gotovo sigurno u Babycentru popust.
2020. 👦🏻
Mi isto ne slavimo Valentinovo. Godišnjica veze nam je prije braka bila 26.2. pa bi uvijek na neki put/izlet barem kraći isplanirali otići. Sad kako imamo dijete, uspjeli smo 3/4 godine otići. Onu prvu ipak nismo, mali je imao punih mjesec dana + korona lockdown. Nadam se da ćemo ove uspjeti. 🙂
2020. 👦🏻
Dobit će dijete sutra 🤣
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Sortiraj odgovore
Najstariji