Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malena1122
    12. Veljača 2024. 14:43

Mary36

Čitam temu malo unatrag i vidim da su neke cure već rodile, čestitke 🎉🥳 !!!
    Ja imam slijedeći pregled 01.03. Kupila sam si aparatić za mjerenje šećera kod kuće i mogu reći da je to puno elegantnije nego punjenje bočica za Vuk Vrhovec. Prije dva dana sam si sama radila guk profil doma i rezultati su mi 4.6 (natašte), 4.8, 5.1 (2h nakon ručka) i 4.9. Tako da imam dojam da je moj šećer zapravo dosta nizak, a ne visok. Nije mi jasno kako su mi oni izmjerili 5.1 natašte, kad nakon jako obilne večere imam 4.9, a bila nam je godišnjica taj dan pa smo išli u restoran ( pojela sam predjelo, glavno jelo i čak pola deserta ). Da li je možda moguće da mi je tako skočio šećer od stresa jer se uzrujam zbog vađenja krvi?

To je školski. Može bit do stresa povišen itekako 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Malena1122
    12. Veljača 2024. 14:44

Alexica

Da, petak je najkasnije kad vise necu bit u jednom komadu. 😅
    Bilo bi idealno da krene samo nesto ranije ili bar da se malo otvorim (jer kao taj hel za indukciju nema previse ucinka navodno ako si bas full zatvorena… ako netko ima drugacije iskustvo pliz podijelite i utjesite me), ali eto za sad gospodin ne suradjuje. Imam jos ovih par trikova iz one grupe prirodan porod + seks 😂 pa cemo krenut s tim.

Sretno nam draga 🫶

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Malena1122
    12. Veljača 2024. 14:45

P.S. Ja sam prst otvorena ako te tješi. Nije se stanje puno mijenjalo. S curkom kad su trudovi krenuli brzinski sam se otvarala. Svašta je tu moguće 🫶

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• Alexica
    12. Veljača 2024. 14:56

Sretno i tebi Malenaaaa, neka prodje brzo i sto bezbolnije ❤️ javi nam se!

• Sandra25
    12. Veljača 2024. 14:56

Evo i nas sa pregleda. Beba ima 1900 g, okrenut je glavom dolje- tako kaze. Sve sto je gledala je uredno.
    Preostaje nam samo ne skupiti vodene kozice 🤣🤣🤣

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

lucq
    12. Veljača 2024. 15:37

Čestitam curama koje su rodile😍 i sretno vama koje trebate uskoro💖
    Alexica i Mary i ja sam kod Podobnika tako da me bas zanima kako ce vam proci porod
    Mene dokt koja mi tamo vodi trudnocu nije slala nigdje zbog loseg ogtt nego mi je samo rekla da drzim dijetu 🤷‍♀️

amystiqa
    12. Veljača 2024. 15:58

Čula sam za dosta slučajeva da porod krene spontano noć prije dogovorene indukcije. Fascinantno mi je to. Čak 2 frendice koje osobno znam imaju to iskustvo, a čula sam i još priča. Držim fige i vama. 🤞 Valjda se žene opuste skroz znajući da je tako brzo i onda krene samo. 
    Bome puno vas rađa kod Podobnika, cvate im biznis. 😁

2020. 👦🏻

Malena1122
    12. Veljača 2024. 16:02

amystiqa

Čula sam za dosta slučajeva da porod krene spontano noć prije dogovorene indukcije. Fascinantno mi je to. Čak 2 frendice koje osobno znam imaju to iskustvo, a čula sam i još priča. Držim fige i vama. 🤞 Valjda se žene opuste skroz znajući da je tako brzo i onda krene samo.

Tako mi je bilo s curkom. Ne vjerujem da će me posrat dva puta 🤣

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

WhiteOrchid
    12. Veljača 2024. 16:21

amystiqa

Meni je tako bilo s 2 bebom. Znači indukcija dogovorena ujutro u 7h a meni puknuo vodenjak i trudovi krenuli u 1h ujutro, rodila sam u 4.30h. 😀

• lalllla
    12. Veljača 2024. 16:24

Meni je indukcija bila dogovorena u ned u 7 ujutro, a porod mi je poceo s trudovima u petak kasno navecer😂😂

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.