Zdravo svima, Vladimir je stigao 10.02 u 38+4 dana ❤️ Danas smo stigli kući
Čestitam ❤️
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Evo ja sam zaprimljena u bolnicu, obavila ctg koji je bio ok, beba jako aktivna, stalno je udarao sondu da je padala sa trbuha pa je sestra morala stalno držati, zabilježen jedan trud, ali inače sve uredno.
Uzv super, beba oko 900gr, i najvažnije, ti protoci u mozgu su ok, tj. vrijednosti ne rastu 🥰 Sutra kontrola (jer beba mora biti mirna dok se to mjeri), vađenje krvi za antitijela od imunizacije i prva injekcija za pluća, preventivno. Ja prezadovoljna, malac je baš borac! Zapravo je sve ok u trudnoći, ja sam ok i svi ovi ostali nalazi, samo je stresno jer nikad ne znaš kako će beba reagirati i hoće li biti ok, hoće li trebati neka intervencija ili raniji porod. Samo nek smo što duže 2u1 i dobro je 🥰
Kako ste cure, pogotovo one u terminu?
Svaka ti čast ti se tako dobro držiš ❤️. Želim vam sreću.
Ja danas 39 sutra pregled i računam i nadam se da sam kroz par dana s bebicom u zagrljaju 😁. Sutra bi trebala saznat datum indukcije.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Evo cure, vidjela sam na FB grupi Porod u HR post o online live predavanju jedne ginekologice gdje ce biti govora o porodu i trudnoci, danas u 6popodne. Ne kuzim bas kako se prijavljuje na to - mislim da je preko instagrama (kojeg nemam), al evo na info ako je kojoj zanimljivohttps://www.facebook.com/100084654591814/posts/pfbid0WHrE7NZj7hNdw7LPRuBJygv6QisUFDjRdzPGayivqU5nFg4JW7zvDuxBVJzUy89ul/?app=fbl
Na ovo se ne treba prijaviti, samo se spojiti na live na tom Insta profilu, tko ima. Ja baš budem pogledala, ako se sjetim u 18h.
2020. 👦🏻
Evo ja sam zaprimljena u bolnicu, obavila ctg koji je bio ok, beba jako aktivna, stalno je udarao sondu da je padala sa trbuha pa je sestra morala stalno držati, zabilježen jedan trud, ali inače sve uredno.
Uzv super, beba oko 900gr, i najvažnije, ti protoci u mozgu su ok, tj. vrijednosti ne rastu 🥰 Sutra kontrola (jer beba mora biti mirna dok se to mjeri), vađenje krvi za antitijela od imunizacije i prva injekcija za pluća, preventivno. Ja prezadovoljna, malac je baš borac! Zapravo je sve ok u trudnoći, ja sam ok i svi ovi ostali nalazi, samo je stresno jer nikad ne znaš kako će beba reagirati i hoće li biti ok, hoće li trebati neka intervencija ili raniji porod. Samo nek smo što duže 2u1 i dobro je 🥰
Ja danas 39 sutra pregled i računam i nadam se da sam kroz par dana s bebicom u zagrljaju 😁. Sutra bi trebala saznat datum indukcije.
Sretno i tebi na pregledu, još malo i napokon se družite 🥰💙
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Aaa sretno Malena. Kako ce te inducirat? Jel to mozes birat nacin ili kako oni procijene?
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Anchi, čestitam i brz oporavak 🥰 Vladimire, dobrodošao! 💙
Maša, ti si iz Rijeke? Čudno mi je da u Ri nema nigdje nego da moraš ići u Pulu 🙄
Što se tiče cijepljenja i straha od igle, svaki dan si dajem injekciju u trbuh, peče, ne mogu reći, i već mi stvarno ide na živce, trbuh mi je sav ljubičast i zelen, pa evo, znam da nije utjeha, ali dala sam si već kroz tri trudnoće sigurno 700 injekcija, možeš i ti jednu 💪Uuuh svaka ti cast 🥹💪
Nisam iz rijeke , ja sam iz istre :) iz centra istre , ali uspila sam dobit telefonom i mogu doc u Pazin u 12:00 tako da idem 😳🥳
Samo rodit idem u rijeku 😂Gdje si zvala, kod svoje dr ili u zzjz?
Zvala sam zzjz i rekli su da dodem u 12:00 i onda sam bila i rekli su mi da rade samo srijedom . Tako da moram ic srijedu ponovno …
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sandra ful se trudim pisat knjizevni jer ako ne me 98% njih nebi razumijelo ali ocito mi bas negre 😂
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Čestitkeeee, neka je zdrav i vesel Vladimir 🍀🥳 mazite se i pazite 🥰
Napiši nam kako je sve prošlo kad stigneš.
Malena sretnooo sutra, evo i tvoje bebice još malo 💖
33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
Lista pregleda:Sandra25 12.2Alexica 12.2Baby.nb.3 12.2Malena1122 13.2Antonela2024 13.2Zelena123 20.2Anica88 20.2lalllla 21.2amystiqa 21.2Maša 26.2
Pises me 5.3. 🙂
Čestitam 🙂🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji