Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Baby.nb.3
    12. Veljača 2024. 09:55

Anchi, čestitam i brz oporavak 🥰 Vladimire, dobrodošao! 💙
    Maša, ti si iz Rijeke? Čudno mi je da u Ri nema nigdje nego da moraš ići u Pulu 🙄 
    Što se tiče cijepljenja i straha od igle, svaki dan si dajem injekciju u trbuh, peče, ne mogu reći, i već mi stvarno ide na živce, trbuh mi je sav ljubičast i zelen, pa evo, znam da nije utjeha, ali dala sam si već kroz tri trudnoće sigurno 700 injekcija, možeš i ti jednu 💪

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

sirenita
    12. Veljača 2024. 10:07

Maša🤰🏼

Anchy čestitam na bebacu 🩵 mazite se i pazite i javi nam kako je proslo kad stignes 🤞
    Opet pitanje za hripavac odlucila sam ipak da se idem danas cjepit, nekako cu bit mirnija pa se nadam ako rodim prije da ce preko mlijeka uspit dobit svu potrebnu zastitu. ALIja se uzasno bojim igla. NEKA MI NETKO TKO JE BIO NA CJEPIVU KAZE KOLIKO TO JAKO BOLI 😪😪😪 i koliko je velika igla sve me zanima prije nego idem. Evo sjedim doma spremna i cekam vas odgovor hahahah
    Sandra nadam se da cete izbjeci vodene kozice 🤞 ima li koje tockice ili nema nista ?

Jako je mala i tanka iglica, i bitno se potpuno opustiti i be grčiti mišić i onda se zbilja ne osjeti ništa. Tek eventualno naknadno osjećaj kao da si lagano udarila u taj dio ruke, barem je meni to bila jedina posljedica. 
    A sad, vjerujem da ne trebaš u Pulu i da svakako imaš u rijeci. 
    Ja sam u jaski i samo sam došla u dom zdravlja i obavila. (tj, ja se došla raspitati, a oni meni odmah uzeli zdravstvenu i kaže možete kod doktorice na cijepljenje 😅). 

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

Maša🤰🏼
    12. Veljača 2024. 10:14

Baby.nb.3

Maša, ti si iz Rijeke? Čudno mi je da u Ri nema nigdje nego da moraš ići u Pulu 🙄
    Što se tiče cijepljenja i straha od igle, svaki dan si dajem injekciju u trbuh, peče, ne mogu reći, i već mi stvarno ide na živce, trbuh mi je sav ljubičast i zelen, pa evo, znam da nije utjeha, ali dala sam si već kroz tri trudnoće sigurno 700 injekcija, možeš i ti jednu 💪

Uuuh svaka ti cast 🥹💪 
    Nisam iz rijeke , ja sam iz istre :) iz centra istre , ali uspila sam dobit telefonom i mogu doc u Pazin u 12:00 tako da idem 😳🥳
    Samo rodit idem u rijeku 😂 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Bananica80
    12. Veljača 2024. 10:17

Evo cure, vidjela sam na FB grupi Porod u HR post o online live predavanju jedne ginekologice gdje ce biti govora o porodu i trudnoci, danas u 6popodne. Ne kuzim bas kako se prijavljuje na to - mislim da je preko instagrama (kojeg nemam), al evo na info ako je kojoj zanimljivo 

https://www.facebook.com/100084654591814/posts/pfbid0WHrE7NZj7hNdw7LPRuBJygv6QisUFDjRdzPGayivqU5nFg4JW7zvDuxBVJzUy89ul/?app=fbl
    sirenita
    12. Veljača 2024. 10:30

Doktorica ljiljana horvaticek, iz ob Karlovac 

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

• Sandra25
    12. Veljača 2024. 10:38

Mašo, ja bi po pisanju tj. dijalektu se zaklela da si iz Dalmacije🤣

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• Baby.nb.3
    12. Veljača 2024. 10:41

Maša🤰🏼

Baby.nb.3

Uuuh svaka ti cast 🥹💪
    Nisam iz rijeke , ja sam iz istre :) iz centra istre , ali uspila sam dobit telefonom i mogu doc u Pazin u 12:00 tako da idem 😳🥳
    Samo rodit idem u rijeku 😂

Gdje si zvala, kod svoje dr ili u zzjz?

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

• lalllla
    12. Veljača 2024. 10:55

Cure koje trazite posteljine odnosno plahtice na gumicu imate u babycentru 90x50 cm , dobiju se dvije u paketu cijena je nekih 20€ cini mi se. Pod sifrom na webu 1127048, pa kome treba, ja cu si uzeti te za next to me maxi cosi iora.:)

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• Baby.nb.3
    12. Veljača 2024. 10:57

Evo ja sam zaprimljena u bolnicu, obavila ctg koji je bio ok, beba jako aktivna, stalno je udarao sondu da je padala sa trbuha pa je sestra morala stalno držati, zabilježen jedan trud, ali inače sve uredno.
    Uzv super, beba oko 900gr, i najvažnije, ti protoci u mozgu su ok, tj. vrijednosti ne rastu 🥰 Sutra kontrola (jer beba mora biti mirna dok se to mjeri), vađenje krvi za antitijela od imunizacije i prva injekcija za pluća, preventivno. Ja prezadovoljna, malac je baš borac! Zapravo je sve ok u trudnoći, ja sam ok i svi ovi ostali nalazi, samo je stresno jer nikad ne znaš kako će beba reagirati i hoće li biti ok, hoće li trebati neka intervencija ili raniji porod. Samo nek smo što duže 2u1 i dobro je 🥰
    Kako ste cure, pogotovo one u terminu?

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

Malena1122
    12. Veljača 2024. 11:11

Lista pregleda: 
    Sandra25 12.2
    Alexica 12.2 
    Baby.nb.3 12.2 
    Malena1122 13.2 
    Antonela2024 13.2
    Zelena123 20.2 
    Anica88 20.2 
    lalllla 21.2
    amystiqa 21.2 
    Maša 26.2 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.