Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anica88
    12. Veljača 2024. 07:33

Anchii97

Zdravo svima, Vladimir je stigao 10.02 u 38+4 dana ❤️ Danas smo stigli kući

Cestitam :)
    Kako je prosao porod? Ti i beba ste dobro?

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Zelena123
    12. Veljača 2024. 07:46

Anchi čestitam! Kako je prošlo? Ti i beba pretpostavljam super s obzirom da ste već danas izašli? :) Gdje si rodila?Ajme bebe su krenule, hvata me mješavina straha i uzbuđenja :D

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

• Sandra25
    12. Veljača 2024. 08:04

Jutro svima!
    Cestitam Inna i Anchy, na nasim prvim bebicama. ❤️Prosle ste neke teme koje me jako zanimaju pa cu se pokusat ovako vratiti. 
    Ja isto planiram uzeti maxi cosi iora air, planirala sam ga kupiti u magic baby-u, Malena mozes li mi poslati link sa amazona da skicnem razliku u cijeni? Ja se na tom amazonu nikako ne snalazim.
    Netko je pitao za muller grudnjake za dojenje, ja sam prosli put imala samo njihove grudnjake i bili su mi odlicni, dojila sam 2 godine.
    Sada sam kupila carriwell i mozda su za nijansu kvalitetniji, ali vidjet cemo kad krenem dojit🤣
    Ja sam na tecaju o postpartumu cula i to sam si zapisala jer planiram to nabaviti da za oporavak rane pomaze staviti hidrolat hammelisa i aloe veru na ulozak i tako drzati par sati.I da ne duzim vise, jutros mi je mali dobio temperaturu 38.2, a 19 dan inkubacije je od vodenih kozica. U medjuvremenu nitko iz razreda nije dobio, ali evo sad me bas strah da ce mu izbiti tockice. Prije par minuta rekao je da ga boli trbuh pa se nadam da je ipak neka viroza ili tako nesto😩

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Maša🤰🏼
    12. Veljača 2024. 08:34

Anchy čestitam na bebacu 🩵 mazite se i pazite i javi nam kako je proslo kad stignes 🤞
    Opet pitanje za hripavac odlucila sam ipak da se idem danas cjepit, nekako cu bit mirnija pa se nadam ako rodim prije da ce preko mlijeka uspit dobit svu potrebnu zastitu. ALI ja se uzasno bojim igla. NEKA MI NETKO TKO JE BIO NA CJEPIVU KAZE KOLIKO TO JAKO BOLI 😪😪😪 i koliko je velika igla sve me zanima prije nego idem. Evo sjedim doma spremna i cekam vas odgovor hahahah
    Sandra nadam se da cete izbjeci vodene kozice 🤞 ima li koje tockice ili nema nista ? 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Sandra25
    12. Veljača 2024. 08:37

Maša🤰🏼

Anchy čestitam na bebacu 🩵 mazite se i pazite i javi nam kako je proslo kad stignes 🤞
    Opet pitanje za hripavac odlucila sam ipak da se idem danas cjepit, nekako cu bit mirnija pa se nadam ako rodim prije da ce preko mlijeka uspit dobit svu potrebnu zastitu. ALIja se uzasno bojim igla. NEKA MI NETKO TKO JE BIO NA CJEPIVU KAZE KOLIKO TO JAKO BOLI 😪😪😪 i koliko je velika igla sve me zanima prije nego idem. Evo sjedim doma spremna i cekam vas odgovor hahahah
    Sandra nadam se da cete izbjeci vodene kozice 🤞 ima li koje tockice ili nema nista ?

Nema za sada nikakve tockice. 🙌🏻

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• Leptirica123
    12. Veljača 2024. 08:37

Anchii97

Zdravo svima, Vladimir je stigao 10.02 u 38+4 dana ❤️ Danas smo stigli kući

Čestitam na bebaču! ❤️ Uživajte, mazite se i pazite! 

Zelena123
    12. Veljača 2024. 08:41

Maša🤰🏼

Opet pitanje za hripavac odlucila sam ipak da se idem danas cjepit, nekako cu bit mirnija pa se nadam ako rodim prije da ce preko mlijeka uspit dobit svu potrebnu zastitu. ALIja se uzasno bojim igla. NEKA MI NETKO TKO JE BIO NA CJEPIVU KAZE KOLIKO TO JAKO BOLI 😪😪😪 i koliko je velika igla sve me zanima prije nego idem. Evo sjedim doma spremna i cekam vas odgovor hahahah

Mašo ja sam se cijepila, ne boli ništa. Isto se bojim igli, ako si nekad u životu imala braunilu na ruci, ovo cijepljenje je 0,05% te boli :D. Nadam se da sam dobro opisala hehe

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

• Alexica
    12. Veljača 2024. 08:49

Anchi cestitke na bebici! Sad su dvije 🎉😊🥰Cijepljenje stvarno ne boli, manji pec nego kod vadjenja krvi i jako je brzo gotovo. Tanka iglica, mozes ti to!

Anica88
    12. Veljača 2024. 09:02

Ja sam se cjepila prije par dana, jedva da osjetis, nije strasno. Nema ni nuspojava velikih. Nista u usporedbi s vadjenjem krvi

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Maša🤰🏼
    12. Veljača 2024. 09:30

Uh hvala vam cure 🥹 jos samo da mi se netko javi da doznam dal se mogu cjepit u svom gradu ili moram vozit u pulu 🙈

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.