Cure samo da vam javim ja na putu za bolnicu, počela voda curiti..tipkam vam kako stignem
Ajmeeeeee sretnooooo 🩷🩷🩷🩷🩷 javljaj ako uspijes 🤞
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Cure samo da vam javim ja na putu za bolnicu, počela voda curiti..tipkam vam kako stignem
Sretnooo
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Sretnoooo
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Sretno! 🥰
Sretnoooooo 💕💕💕🤞🏼🤞🏼
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Inna sretno!
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Sretnooo!! Čekamo našu prvu prijavljenu bebicu😘
Javi nam se svakako kad stigneš 😁🥰
Trudimo se od 9/21.
👱♀️25- PCOS, 🙋♂️29- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
Stigla princeza 29.04.24.🥰
Pitanjce, pijem popodne novalac nakon rucka i navecer roidakal . Mislite da mogu pocet pit i magnezij obicni nakon dorucka jer me previse bole misici i zdjelica i sve zivo.?
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Lallla, ne znam u kojem si tjednu, mislim da se magnezij ne preporuča iza 36/37 tjedna, do tad ga slobodno pij :)
Žene baš gledam ove Frida mom gaćice - one nemaju veličine? Je li to jako rastezljivo?
Da li se uz ove gaćice koriste ulošci chicco? Ili ide jedno ili drugo? Krećem lagano u opskrbu za rodilište :)Jastučići, šeširići i štitnici za bradavice - zbunjuje me ovoliko pojmova. Jesam li dobro shvatila da jastučići služe da ne procuriš preko majice, štitnici za bradavice kao pomoć dojenju, a što su sad šeširići? Je li sve potrebno ponijeti u rodilište?
Netko je spominjao uloške za otkrivanje plodne vode? Gdje se to može nabaviti? :)Hvala unaprijed :D
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Lallla, ne znam u kojem si tjednu, mislim da se magnezij ne preporuča iza 36/37 tjedna, do tad ga slobodno pij :)
Žene baš gledam ove Frida mom gaćice - one nemaju veličine? Je li to jako rastezljivo?
Da li se uz ove gaćice koriste ulošci chicco? Ili ide jedno ili drugo? Krećem lagano u opskrbu za rodilište :)Jastučići, šeširići i štitnici za bradavice - zbunjuje me ovoliko pojmova. Jesam li dobro shvatila da jastučići služe da ne procuriš preko majice, štitnici za bradavice kao pomoć dojenju, a što su sad šeširići? Je li sve potrebno ponijeti u rodilište?
Netko je spominjao uloške za otkrivanje plodne vode? Gdje se to može nabaviti? :)Hvala unaprijed :D
32 sam tjedan tako da cu onda piti😂
Frida mom gacice- rastezljive su da ih mozes navuc od grane do frizidera valjda😂 moras staviti u njih ulozak chicco ili bilo koji drugi one su samo drugi tip mrezastih gacica puno udobnije i ja sam ih opet narucila, imala sam ih na prvom porodu.Jastucici- da ne procuris na majicu i grudnjak
Stitinici- sluze ja mislim ako imas uvucene ili raskrvarene bradavice pa da stavis i onda beba nema direktno doticaj s njom dok dojis da te manje boli
Sesirici- oni su cini mi se neki oblik metala koji stavis na bradavice da ih hladi ako te bole i ako nabubre da ti brze prodje kad namazes kremu na njih ili sta vec
Ako sam nesto krivo nap nek me neko ispraviPa ovisi kako zelis, mozes a i ne moras sve ponjeti u rodilistw, ja nisam nosila nista osim tih jastucica jer kad krene mlijeko ako dojis na desnu dojku iz lijeve ti curi vakum pa je dobro onda to imati
Za gacice za plodnu vodu ne znam i nikad nisam cula ali zvuci zanimljivo i potrebno tako da pisite vi koje znate👍🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji