Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malena1122
    09. Kolovoz 2023. 19:50

Imstah

jel ti rekla panorama da li čekaš curicu ili dečka?? promaknula sam ako si rekla već :D

dečko se nada dečku, naravno, meni baš svejedno.

imate već kakva imena izabrana? mi trenutno razmišljamo izak ili ikar za dečka, ilijana ili eleonora za curicu, nekak su mi ti najviše zapeli za uho :D

E zamisli doktor je zaboravio označiti da želimo znat spol. Pa su sad naknadno slali mail u Ameriku. Znat ću danas sutra šta je 😂. Ja sam uvjerena da je muško. Pojma nemam za imena baš ništa. Eleonora mi je super za curu. Imaš li ti kakav osjećaj šta je?

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Zelena123
    09. Kolovoz 2023. 20:41

Lucy drago mi je da je uzv prošao super :)
    Imstah nadam se da će krvarenja prestati :(. Grozno iskustvo na hitnoj...
    Jagodica mene isto muče mučnine, kiselina, bolovi..što god da pojedem isto je. Uopće ne uživam u hrani kao prije, stalno imam tu neku težinu u želucu. Probaj coca colu iz limenke, iso sport gazirani, bombone od đumbira iz Muellera, bademi - to su savjeti koje sam pokupila na forumu. Meni je doktor danas rekao da uzmem Reglan tablete, ali mi zaboravio napisati recept, a bez recepta se ne mogu kupiti. Javim sutra jesu li pomogle. 

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

Anica88
    09. Kolovoz 2023. 20:49

Zelena123

Lucy drago mi je da je uzv prošao super :)
    Imstah nadam se da će krvarenja prestati :(. Grozno iskustvo na hitnoj…
    Jagodica mene isto muče mučnine, kiselina, bolovi..što god da pojedem isto je. Uopće ne uživam u hrani kao prije, stalno imam tu neku težinu u želucu. Probaj coca colu iz limenke, iso sport gazirani, bombone od đumbira iz Muellera, bademi - to su savjeti koje sam pokupila na forumu. Meni je doktor danas rekao da uzmem Reglan tablete, ali mi zaboravio napisati recept, a bez recepta se ne mogu kupiti. Javim sutra jesu li pomogle.

Meni je isto doktor dao reglan uz napomenu da ga ne smijem uzimati cesto. Za sad sam ga uzela samo 1x dok sam bas gadno povracala i pomogao mi je. Prestao me boliti trbuh, nisam povracala i podrigivala se, ali sam puno prdila 🤣
    Ali sad mi je bitno samo da ne povracam 

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Malena1122
    09. Kolovoz 2023. 20:54

Cure b6 navodno za mučnine ja taman pitala doktora kaže ne može odmoći 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Lucy08
    09. Kolovoz 2023. 21:05

Zelena drago mi je da trudnoca lijepo napreduje i sretno da i dalje sve bude dobro 😊 Zao mi je da se mucis s mucninama kao i vecina ostalih cura😔 
    Ja se mucim sa ucestalom gladi i to mi se ne svida. Sinoc sam u 3 bila mokrit i nisam poslje odmah zaspala , naravno oprala me glad i u frizider. U 7 opet tako... kao dojence jedem i spavam 🤦‍♀️ bit cu ko tenk ako se ovako nastavi 🙈

Imstah zao mi je da te taj hematom zeza ali glavno da je bebica dobro ❤️ drzim 🤞 da dalje ne bude vise takvih neugodnih iznenadenja 😊

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

• Imstah
    09. Kolovoz 2023. 21:25

Malena1122

E zamisli doktor je zaboravio označiti da želimo znat spol. Pa su sad naknadno slali mail u Ameriku. Znat ću danas sutra šta je 😂. Ja sam uvjerena da je muško. Pojma nemam za imena baš ništa. Eleonora mi je super za curu. Imaš li ti kakav osjećaj šta je?

e jebemu miša i doktoru  ali ajde, super da su mogli opet poslati i da će tak brzo bit. zavidim ti, grozno me probija taj spol, želim znat odmaaahhh  
    nemam nikakav osjećaj. sa kćerkom sam mislila da je dečko, iz jednostavnog razloga šta sam tad strašno htjela curu pa kao, neće sigurno bit baš ono što ja želim. ali eto, iznenadila me.
    inače u obitelji doslovno samo cure, nijednog pišulinca nismo već 20+ let dobili, tak da... bilo bi lijepo. ali meni tak svejedno. nekak i dalje više volim cure, čisto šta se ranog odgoja i brige tiče, da ne moram navlačit tamo nekakve kožice i šta ja znam 

• Imstah
    09. Kolovoz 2023. 21:27

hvala cure na lijepim željama, divne ste :)

ja vam želim da te mučnine odu, vjerujem da je grozno! fala bogu bar me to zaobišlo, tj bilo mi je mučno neko vrijeme ali jedno tjedan-dva samo tamo 8. i 9. tjedan kad su hormoni valjda bili na maksimumu, ostatak vremena je ok.
    inače mi je prehrana koma bila, samo ugljikohidrati, junk, ovo ono. ali dobro mi ide sad sa voćem i povrćem, mislim da mi je sistem u šoku 

Zelena123
    09. Kolovoz 2023. 22:01

Stvarno nam nije lako žene. Ja isto i prdim i gladna sam i ustajem po noći piškiti....
    Anice meni je doktor rekao 3xdnevno..sutra ga idem kupiti, nadam se da će bar malo pomoći. Meni nekad pomogne termofor, umiri mi stomak.
    Malena čula sam i ja za b6. Od dodataka prehrani trenutno pijem omnibiotic flora plus, folnu, zink i željezo jer sam anemična.
    Imstah meni prehrana isto nije bajna, ali iskreno ja što god pojedem moj stomak se buni....dvopek, breskva, palaćinka, razlike nema xDS

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

• Imstah
    09. Kolovoz 2023. 22:03

nisam mogla izdržat i naručila sam babywatcher  mislim da će se isplatit samo u živcima, pošto je posteljica naprijed i moglo bi bit još ohoho dok ne počnem osjećat išta. vele dođe za 2-3 dana, ajd da vidimo

• Imstah
    09. Kolovoz 2023. 22:06

i ja isto prdim grozno i gladna sam, i to pišanje će me izluuuudit, ma doslovno 4-5 puta po noći se dižem, grozno spavam u zadnje vrijeme.

inače spavam sama u krevetu, dečko i ja ne živimo skupa jer ja živim sa kćerkom u manjem stanu.. ali ona je kod bake i dede na ljetovanju pa je on kod mene.. ne znam da li grozno spavam radi trudnoće ili radi njegovog gurkanja i hrkanja 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.