Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sisy
    10. Kolovoz 2023. 10:09

Meni glavobolje konstantne, svaki dan, od jutra do mraka, mučnine također. Ja sam sva nikakva zbog toga, ne mogu nimalo uzivati u trudnoći, 100 puta sam se upitala sta mi je ovo trebalo, toliko me ubija, ne mogu kuhati jer mi je mučnina i na sami pogled na hranu, na sirovo meso, na krumpir dok ga gulim, sve mi se gadi, sve mi je odvratno.
    Kad nesto pojedem mučnina, kad ne jedem mučnina. Ne znam šta da radim više, plače mi se.

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

• Pohana_Tikvica11
    10. Kolovoz 2023. 10:33

Sisy i ja sam danas 7 + 5 :)) to ti je onda termin 23.3.2024. kao i meni <3
    Nazalost za tvoje muke ja ti neman iskustva pa nemogu pomoć :( mozda ostale cure daju koji savjet 
    Sretno <3

Donna2022
    10. Kolovoz 2023. 10:34

Pozdrav cure, evo da se i ja prikljucim sa simptomima- mucnine jos uvijek traju, jutros sam povracala, inace su samo mucnine. Luda sam vec oko hrane, meso ne mogu vidjet, jede mi se samo suho, danas MM isao po ribu pa cemo vidjeti da li ce mi ici bijela riba..nadam se da ce uskoro prestati mucnine🤪 fali mi jutarnja kava ali sad ju ne mogu ni vidjet, samo caj od mente dolazi u obzir.
    Takodjer imam problema sa spavanjem, odnosno pred jutro, oko 5 mi krenu mucnine i vrtim se u krevetu, MM se cudi jer inace spavam ko top do podne ako mogu🤪 ah, blazeno stanje.
    Cekam rezultate Panorame, danas je 8. dan od kad sam radila, ne mogu docekati, naravno najvaznije je da sve bude low risk, a onda me zanima kome ce se ostvariti zeljica- ja vi curicu, MM decka😉 

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

Donna2022
    10. Kolovoz 2023. 10:37

I da, jeste pocele razmisljati o trudnickom jastuku? Jos je mozda rano, jos uvijek mogu spavati u najdrazoj pozi- na trbuhu, iako se trudim privikavati spavati na boku🤪 ako je koja vec narucila moze preporuke/link🙏 tnx💋

👩 33
    👨35

6/2023➕🌈❤️🙏

Lucy08
    10. Kolovoz 2023. 10:56

Curke koje imate  mucnine i povracanje zbilja mi vas je zao 😔 Sve savjete su podjelile one sto znaju kako pomoci, ja u tom segmentu nemam iskustva.
    Trudnicki jastuk sam nabavila i spasava moje bolne sise koje mi pridrzava, a izmedu nogu mi toliko olaksava bocno spavanje jer rastereti pritisak u preponama. Stvarno super stvar. Ja sam ga kupila u Baby centru  kosta  50e , a ja sam ga uhvatila na jos -20% popusta, marka Free ON.
    BW gledam narucit pa valjda necu na psihijatriju zbog njega zavrsit. Da bar ima neki pouzdani kucni uzv za provjerit bebu kako je i sta radi 😂 Mater je vec luda 🤪
    Gledala sam i kad se rodi kupit one senzore za pracenje otkucaja srca i zasicenosti kisika u krvi sto se namontiraju na stopalo bebe ali cijena je ipak paprena . Muz je ludi od mene i manijak za sve te tehnicke stvari pa vec predvidam visak uredaja koje ce on nabavit. Vec je odlucija Cybex e priam kolica da beba mora imat i ja mogu samo boju izabrat 🤦‍♀️😅 Vjerovatno cemo i neko stakleno zvono kupit za princa ili princezu u nastajanju 😂

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

Donna2022
    10. Kolovoz 2023. 11:19

Lucy08

Curke koje imate mucnine i povracanje zbilja mi vas je zao 😔 Sve savjete su podjelile one sto znaju kako pomoci, ja u tom segmentu nemam iskustva.
    Trudnicki jastuk sam nabavila i spasava moje bolne sise koje mi pridrzava, a izmedu nogu mi toliko olaksava bocno spavanje jer rastereti pritisak u preponama. Stvarno super stvar. Ja sam ga kupila u Baby centru kosta 50e , a ja sam ga uhvatila na jos -20% popusta, marka Free ON.
    BW gledam narucit pa valjda necu na psihijatriju zbog njega zavrsit. Da bar ima neki pouzdani kucni uzv za provjerit bebu kako je i sta radi 😂 Mater je vec luda 🤪
    Gledala sam i kad se rodi kupit one senzore za pracenje otkucaja srca i zasicenosti kisika u krvi sto se namontiraju na stopalo bebe ali cijena je ipak paprena . Muz je ludi od mene i manijak za sve te tehnicke stvari pa vec predvidam visak uredaja koje ce on nabavit. Vec je odlucija Cybex e priam kolica da beba mora imat i ja mogu samo boju izabrat 🤦‍♀️😅 Vjerovatno cemo i neko stakleno zvono kupit za princa ili princezu u nastajanju 😂

Haha bas si me nasmijala🤣 slatko je kad se oni tako uzive, moj jos nije toliko uzivljen, vise prati promjene na mom tijelu pa mu to fora- ono uuu konacno velike sise🤣 mislim da jos nije svjestan dok nema trbuha🤣
    Pogledam svakako u Baby centru za jastuk, tnx👌
    A sto se mucnina tice- ah, prezivjet cemo ih nekako, svaka druga trudnica ih ima pa nista neobicno. Ja nisam imala uopce u prosloj T, koja nije dobro zavrsila pa sama sebe tjesim sad da je ovo bolje, iako naravno nema nikakve veze🤪

👩 33
    👨35

6/2023➕🌈❤️🙏

Marina.25
    10. Kolovoz 2023. 11:56

Kod mene cure ipak nije dobar kraj, danas idem na kiretazu 😭 beta mi raste i dalje i gv se i dalje širi ali ploda nema. Žumanjasta se pojavila i to kao da ih ima više ali baš neuredna gv i nema smisla ista čekati. Kao da gledam reprizu prethodnog. Koje pretrage uraditi cure, pišite mi 💔

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

Malena1122
    10. Kolovoz 2023. 12:30

Imstah E to je moj još od prošle trudnoće. Spas! 
    Donna meni jučer stigli osmi dan od kad sam radila. 😃
    Nadam se onda da ce i danas tebi. Kako ste spaljeni dobro si me nasmijala. Odlična su mi ta kolica Al ću ja Iskoristit od prošle bebe siva su i dobro sam ih iskeširala. Sve mi je to veliko univ boje kupljeno već. Trudnički isto imam od prošle trudnoće. Meni je bio super. Evo ga link https://babyland.hr/proizvod/supermami-jastuk-za-dojenje-tip-u-boja-161-24/

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Malena1122
    10. Kolovoz 2023. 12:33

Dada25

Kod mene cure ipak nije dobar kraj, danas idem na kiretazu 😭 beta mi raste i dalje i gv se i dalje širi ali ploda nema. Žumanjasta se pojavila i to kao da ih ima više ali baš neuredna gv i nema smisla ista čekati. Kao da gledam reprizu prethodnog. Koje pretrage uraditi cure, pišite mi 💔

Jako mi je žao radi takvog ishoda. Čudno je to kako se tebi i dalje nešto stvara koliko je danas tjedana? 
    A šta se tiče pretraga ne znam provjeri štitnjaču,briseve,hormone,koagulogram i d dimere za trombofiliju,obavezno kompletnu krvnu sliku sa vitaminima i mineralima. Nadam se da ćeš otkriti u čemu je problem i uskoro bit trudna sa pozitivnim ishodom. 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Malena1122
    10. Kolovoz 2023. 12:34

Donna ja tebi pola odg šta trebam lucy ne zamjeri 😅

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.