Jutro curke! Evo me s 2.uzv i sve je super 😍 Bebici srce prekrasno kuca ❤️ milina za cut 🥰 Imamo 16 mm 😍
Uzv sljedeci po planu 24.8. kako je i ranije dogovoreno. Dr. mi je rekao da mi je lab nalaz super tako da sam odma mirnija 😊
Jucer sam bila cijeli dan u pokretu pa nisam upratila vasa dogadanja. Nadam se da ste svi dobro🤗 😘
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Dobrodošle nove i drago mi je za dobre preglede❤️
Donna hvala na odg i utjesi. Ma meni to strašno izgleda jer je kraj bebe i skoro koliko ona izbočina. I onda beba ne može da se okrene od njega i baš sam se prepala kojom brzinom je to naraslo. Sinoć nisam mogla spavat od brige,a svašta sam izguglala.
Nemoj brinuti, lakse ce biti kada ga beba preraste, onda ti nece tako djelovati. Svakako ti je bitno pratiti ga, napomeni gin na svakom pregledu da ga pogleda obzirom da je tebi na takvom mjestu. Postoji mogucnost da ces zbog njega morati na carski ali “svo zlo s tim” ako tako bude (sto ne mora znaciti).
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Jutro žene, ja upravo sa prvog ultrazvuka. Sve je uredno, veliki smo 1cm i srce kuca. Sve je kako treba. Pojavila se manja cista, ali doktor M je rekao da je to normalno i da će otići s porodom ako ništa. Doktor je bio presretan što smo uspjeli i stvarno ima desetku od mene. Pitala sam ga može li mi preporučit nekog doktora koji radi i u bolnici i privatno, odnosno da idem kod nekog privatno i da me ta osoba porodi u bolnici, ako je ikako moguće. Preporučio mi je dr Velenu Radošević, rekao je da je prije svega čovjek pa doktor i da je od srca preporučuje. Odmah sam nazvala doktoricu i dogovorila sljedeći pregled 28.8 :).
Ispričala sam mu sve simpotme koje sam imala i baš je bio tužan što me sve sastavilo. Kao što ste i vi ovdje pisale, rekao je da bi trebalo prestati nakon 12tog tjedna, a do tada ako mogu da radim od doma. Odmah sam mirnija nakon današnjeg pregleda :)))
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Dobrodošle nove i drago mi je za dobre preglede❤️
Donna hvala na odg i utjesi. Ma meni to strašno izgleda jer je kraj bebe i skoro koliko ona izbočina. I onda beba ne može da se okrene od njega i baš sam se prepala kojom brzinom je to naraslo. Sinoć nisam mogla spavat od brige,a svašta sam izguglala.
Nemoj brinuti, lakse ce biti kada ga beba preraste, onda ti nece tako djelovati. Svakako ti je bitno pratiti ga, napomeni gin na svakom pregledu da ga pogleda obzirom da je tebi na takvom mjestu. Postoji mogucnost da ces zbog njega morati na carski ali “svo zlo s tim” ako tako bude (sto ne mora znaciti).
E nije mi na ušću. Naprijed je. Rekao mi je odma da nije na nezgodnom mjestu.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Cestitam cure na dobrim pregledima!! Samo neka se tako nastavi. 👍🏻👍🏻👏🏼👏🏼
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Cestitam svim novima na plusicima i svima s dobrim pregledima :) sretno i dalje!
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
ja sam jutros opet išla na hitnu, za dobro jutro sam dobila svježe krvarenje, i to sa ugrušcima i bolovima.. naravno presjeklo me i otišla sam ali sve je ok sa bebom, opet neki glupi hematom. srčeko i dalje kuca, sve je di bi trebalo biti, i veliki smo čak 4.5cm. to je već sad prava beba :D
od socijalnih gin se još uvijek nitko ne javlja, ali sam se naručila zato kod privatnika za sljedeći petak na mini anomaly scan, aaaaaa uzbuđena sam za to, lijepi dugi i detaljni ultrazvuk, ahhhhh san snova. svaki dan bi išla da mogu, tak uživam buljit u taj uzv
ja sam jutros opet išla na hitnu, za dobro jutro sam dobila svježe krvarenje, i to sa ugrušcima i bolovima.. naravno presjeklo me i otišla sam ali sve je ok sa bebom, opet neki glupi hematom. srčeko i dalje kuca, sve je di bi trebalo biti, i veliki smo čak 4.5cm. to je već sad prava beba :D
od socijalnih gin se još uvijek nitko ne javlja, ali sam se naručila zato kod privatnika za sljedeći petak na mini anomaly scan, aaaaaa uzbuđena sam za to, lijepi dugi i detaljni ultrazvuk, ahhhhh san snova. svaki dan bi išla da mogu, tak uživam buljit u taj uzv
Soc.gin. mi se isto nisu javljali. Problem sam rijesila da sam otisla u najbliži dom zdravlja dva dana za redom - od tri gin. tamo jednu nisam htjela, druga me odbila a treća prihvatila 😃. Toplo preporučam otići sa svim papirima i sjest pred ordnaciju, druge nema
Imstah, baš mi je žao. Situacija sa soc. ginekolozima je baš loša. Mislim da sam na jednoj drugoj temi vidjela da je žena u lipnju otišla osobno u HZZO i tražila popis slobodnih ginekologa, jer navodno kad osobno odeš moraju ti dodijeliti nekoga. Oni su joj samo rekli da trenutno nemaju popis i da ide osobno od doktora do doktora…Ja sam osobno na Srednjacima u dr Keller. Nisam do sad kod nje bila jer je došla prije malo manje od godinu dana, meni je do sad izdala sve potrebne recepte za lijekove, iako sam čitala ružne stvari o njoj. Ako ti išta pomaže evo njezin mail, sestra brzo odgovara:ordinacija.keller@dzz-zapad.hr
Hvala puno!
Da, i meni su na hitnoj rekli da ti nekog dodijele u HZZO, međutim kad sam otišla tamo su mi rekli da ne dodjeljuju oni ništa i da mi samo mogu dati popis :/
Zvala sam danas valjda 25x i nisu se javili, ali da, teško je znati da li se stvarno toliko ne javljaju ili su na GO. Čak su i svi privatnici na GO, a imam osjećaj ako opet na hitnu odem da će me poslat na jedno mjesto
Ali ne znam šta drugo da radim, rekli su mi da do kraja tjedna odem opet provjeriti hematom, al eto ne mogu nikog živog nać tko me može pogledati što prije
Soc.gin. mi se isto nisu javljali. Problem sam rijesila da sam otisla u najbliži dom zdravlja dva dana za redom - od tri gin. tamo jednu nisam htjela, druga me odbila a treća prihvatila 😃. Toplo preporučam otići sa svim papirima i sjest pred ordnaciju, druge nema
a da, izgleda da ću morati, iako sam pokušavala to izbjeć. uopće ne kužim foru, kao stave te na mirovanje, al i dalje moraš okolo hodati ko budala samo da dođeš u kontakt s doktorom.
kaj onda u kasnijoj trudnoći, isto ću morat za svaki drek ić tamo osobno? baš mi idu na živce
valjda ti daju email jednom kad si im pacijent
Sortiraj odgovore
Najstariji