Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • 3dtday
    09. Kolovoz 2023. 16:14

Imstah

a da, izgleda da ću morati, iako sam pokušavala to izbjeć. uopće ne kužim foru, kao stave te na mirovanje, al i dalje moraš okolo hodati ko budala samo da dođeš u kontakt s doktorom.
    kaj onda u kasnijoj trudnoći, isto ću morat za svaki drek ić tamo osobno? baš mi idu na živce
    valjda ti daju email jednom kad si im pacijent

Imam ja i br.fix i mob pa ne pomaže, ne javlja se. Moja doc.kaže "mi ne lječimo ljude telefonom" 😬

• tinatina32
    09. Kolovoz 2023. 17:54

Uzas, zato uvik kazem, sveti privatnik.
    Ako je sve ok 40 - 50 eura mjesecno , jave se u roku minute, na mejl odgovore odma! Drze te kako bi nas trebali drzat i drzavni. 
    U trudnoci sam sebi rekla nema sanse gubit zivce sa drzavnim sluzbama. 
    Od pregleda , laboratorija, te ostalih stvari.

Malena1122
    09. Kolovoz 2023. 18:24

tinatina32

Uzas, zato uvik kazem, sveti privatnik.
    Ako je sve ok 40 - 50 eura mjesecno , jave se u roku minute, na mejl odgovore odma! Drze te kako bi nas trebali drzat i drzavni.
    U trudnoci sam sebi rekla nema sanse gubit zivce sa drzavnim sluzbama.
    Od pregleda , laboratorija, te ostalih stvari.

Je Al je problem šta ti opet treba socijalni za masu uputnica. Opet se vraćaš na to da ga moraš imati i da je ok barem za pustit uputnice. Moj Gyn je trknut Al mi je sestra odlična i komuniciramo mailovima. 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Malena1122
    09. Kolovoz 2023. 18:25

Drago mi je za super preglede samo nek se tako nastavi🤞🏻.
    Imstah nadam se da će se krvarenja zaustaviti da možeš odahnuti. 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• Imstah
    09. Kolovoz 2023. 18:54

ma kod mene stalno nešto, imam i neki septum u maternici pa i to navodno otežava stvar.. 
    sa kćerkom kad sam bila trudna (prije 14 godina!) placenta praevia i krvarenje radi toga, kontrakcije od valjda 10 tjedana, mirovanja, pa strahovi da je premala, nedovoljno protoka krvi u mozgu, ovo ono.. na kraju rođena sa 37+5 potpuno zdrava.

pa nakon toga jedna vanmaterična, pa 12g blaženo ništa i onda opet nedavno spontani, i sad evo ova trudnoća odmah u sljedećem ciklusu. stvarno se nadam da neće bit ko prvi put sa kćerkom, onda mi je nekako bilo i lakše jer sam imala 21g i puno manje briga i stresova u životu, sad sa 35 mi bome sve puno teže pada.

idem i ja kod privatnika, ali kao što kaže Malena, to je ok za UZV svako tolko, ali postane grozno preskupo kada su potrebne te sve pretrage ili ako ima nekih komplikacija. već mi sad treba gro uputnica i svega i svačega 

• Imstah
    09. Kolovoz 2023. 18:58

3dtday

Imam ja i br.fix i mob pa ne pomaže, ne javlja se. Moja doc.kaže "mi ne lječimo ljude telefonom" 😬

a šta su pametni, ko ih je izmislio takve 

baš mi znaju dić tlak s tim bahatim ponašanjem, i na hitnoj npr jutros kad sam došla (ono, 11 tj trudna sa obilnim krvarenjem i bolovima, naravno da ću odmah doć?!) a doktor meni počne kako nemaju oni čaroban štapić, da ne mogu ništa osim pogledat.. a ja si mislim pa da jbt, došla sam da pogledaš i da mi kažeš dal sam uopće još trudna, da ne moram danima razmišljati da li imam spontani ili je sve ok?! baš im nekad fali empatije

Malena1122
    09. Kolovoz 2023. 19:27

Imstah

3dtday

a šta su pametni, ko ih je izmislio takve

baš mi znaju dić tlak s tim bahatim ponašanjem, i na hitnoj npr jutros kad sam došla (ono, 11 tj trudna sa obilnim krvarenjem i bolovima, naravno da ću odmah doć?!) a doktor meni počne kako nemaju oni čaroban štapić, da ne mogu ništa osim pogledat.. a ja si mislim pa da jbt, došla sam da pogledaš i da mi kažeš dal sam uopće još trudna, da ne moram danima razmišljati da li imam spontani ili je sve ok?! baš im nekad fali empatije

A jbt odvratni su stvarno. Moj Gyn radi u bolnici Al je divan čovjek. Imam ga na viberu. Danas mi javlja da je panorama stigla jesam li vidjela da je sve ok. Odma sam ga pitala za miom pa me smirio. On je na go pa me nije kn pregledao. Kad se vrati odoh kod njega ma pregled da me smiri. 
    A šta se tiče uputnica i to da. Ja sam do sad radila kks,urin,guk,hormone štitne. Dva puta koagulogram i d dimere te trudničku obradu. Ima tu već dosta toga. Neću iz principa da dam novce za nešto kad plaćam osiguranje. 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Malena1122
    09. Kolovoz 2023. 19:28

I žao mi je radi tvoj iskustva ja se stvarno nadam da će ta krvarenja uskoro stati i da nećeš imati više problema. 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• Imstah
    09. Kolovoz 2023. 19:39

ma hvala, i ja isto :)

ja nisam ništa za sada radila a baš bi voljela napraviti te briseve i to da se vidi da li je kakva bakterija bila u pitanju prošli put, pa da se to izliječi prije nego što napravi opet nekakvu štetu. netko mi je bio dao dobar savjet da zovem sve soc.gin. redom i da idem kod onog tko se uopće javi, jer ne želim do kraja trudnoće ih ne moć dobit na tel. ali u ovom periodu je teško znat dal su na GO ili se općenito ne javljaju. glupo ljeto 

• Imstah
    09. Kolovoz 2023. 19:42

jel ti rekla panorama da li čekaš curicu ili dečka?? promaknula sam ako si rekla već :D

dečko se nada dečku, naravno, meni baš svejedno.

imate već kakva imena izabrana? mi trenutno razmišljamo izak ili ikar za dečka, ilijana ili eleonora za curicu, nekak su mi ti najviše zapeli za uho :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.