Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Donna2022
    08. Kolovoz 2023. 22:25

Malena1122

Bok curke,
    Ja danas obavila mini anomaly. Sve je ok. Aliiii. Ja imam miom i taj miom je narastao u dva tjedna očito jer na prošlom pregledu to nije bilo. Jadna bebica je zgurana od njega. Doktor kaže da to nije ništa opasno jer nije na ušću Al onako malo stravično izgleda i ne znam kad je prije izašlo. Nisam prije imala miome. Al svašta sam čitala na netu pa sam se prepala. Ima li tko iskustva s time?

Ja imam nekoliko mioma i moj gin ih zove “nasi mali prijatelji”🤣
    Kod njih je jako bitna pozicija gdje se nalaze, ja ih imam od prije T i nekoliko gin mi je reklo da nece smetati trudnoci ni zacecu. Cinjenica je da rastu u trudnoci i da ih treba pratiti.

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

JagodicaBobica96
    08. Kolovoz 2023. 22:46

Curke jel koja od vas ima problem sa zgaravicom i stucanjem..imam osjecaj da mi zeludac ne radi ne znam vise sta da uzmem nema sta nisam probala uz to sve i mucnine imam...

sisy
    08. Kolovoz 2023. 23:11

JagodicaBobica96

Curke jel koja od vas ima problem sa zgaravicom i stucanjem..imam osjecaj da mi zeludac ne radi ne znam vise sta da uzmem nema sta nisam probala uz to sve i mucnine imam…

Isti slučaj kod mene. Želudac uopce ne radi, samo stoji tu tako bezveze. Ne pamtim kada sam ga čula da vari. Imam osjecaj da u njemu hrana samo tako stoji i to mi stvara osjećaj kao da sam kamen progutala. Na dodir me čak i boli želudac i leđa me bole od njega. Uz sve to mučnine i žgaravica tolika da moram spavati za uzvišenim uzglavljem. Poludit ću ako uskoro ovo ne prestane.

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

sisy
    08. Kolovoz 2023. 23:15

JagodicaBobica96

Curke jel koja od vas ima problem sa zgaravicom i stucanjem..imam osjecaj da mi zeludac ne radi ne znam vise sta da uzmem nema sta nisam probala uz to sve i mucnine imam…

Joj sad sam vidila da si 12tt, mislila sam da će do tada sve ove muke prestati 🤦🏻‍♀️

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

• Imstah
    08. Kolovoz 2023. 23:31

Zelena123

Imstah, baš mi je žao. Situacija sa soc. ginekolozima je baš loša. Mislim da sam na jednoj drugoj temi vidjela da je žena u lipnju otišla osobno u HZZO i tražila popis slobodnih ginekologa, jer navodno kad osobno odeš moraju ti dodijeliti nekoga. Oni su joj samo rekli da trenutno nemaju popis i da ide osobno od doktora do doktora…Ja sam osobno na Srednjacima u dr Keller. Nisam do sad kod nje bila jer je došla prije malo manje od godinu dana, meni je do sad izdala sve potrebne recepte za lijekove, iako sam čitala ružne stvari o njoj. Ako ti išta pomaže evo njezin mail, sestra brzo odgovara:ordinacija.keller@dzz-zapad.hr

Hvala puno!
    Da, i meni su na hitnoj rekli da ti nekog dodijele u HZZO, međutim kad sam otišla tamo su mi rekli da ne dodjeljuju oni ništa i da mi samo mogu dati popis :/
    Zvala sam danas valjda 25x i nisu se javili, ali da, teško je znati da li se stvarno toliko ne javljaju ili su na GO. Čak su i svi privatnici na GO, a imam osjećaj ako opet na hitnu odem da će me poslat na jedno mjesto 
    Ali ne znam šta drugo da radim, rekli su mi da do kraja tjedna odem opet provjeriti hematom, al eto ne mogu nikog živog nać tko me može pogledati što prije

JagodicaBobica96
    09. Kolovoz 2023. 02:39

sisy

JagodicaBobica96

Isti slučaj kod mene. Želudac uopce ne radi, samo stoji tu tako bezveze. Ne pamtim kada sam ga čula da vari. Imam osjecaj da u njemu hrana samo tako stoji i to mi stvara osjećaj kao da sam kamen progutala. Na dodir me čak i boli želudac i leđa me bole od njega. Uz sve to mučnine i žgaravica tolika da moram spavati za uzvišenim uzglavljem. Poludit ću ako uskoro ovo ne prestane.

Upravo to sve si opisala kao i kod mene,izludit cu toliko mi nervozu stvara..jao ja se od pocetka mucim sa tim taman mi bude par dana bolje mislim proslo onda me opet uhvati 😂

Malena1122
    09. Kolovoz 2023. 07:51

Dobrodošle nove i drago mi je za dobre preglede❤️
    Donna hvala na odg i utjesi. Ma meni to strašno izgleda jer je kraj bebe i skoro koliko ona izbočina. I onda beba ne može da se okrene od njega i baš sam se prepala kojom brzinom je to naraslo. Sinoć nisam mogla spavat od brige,a svašta sam izguglala. 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Malena1122
    09. Kolovoz 2023. 07:52

Tinaa267

Hvala puno!
    Kada su vam prestala ova boluckanja i pritisak u donjem dijelu trbuha?

Pratit će nas to stalno većinom 😂
    Maternica se stalno širi. Kasnije još kad beba bude teža pa pritisak. 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• Pohana_Tikvica11
    09. Kolovoz 2023. 08:26

Evo i mene napokon. Bila sam na GO :) U ponediljak sam imala prvi pregled i sve je ok bilo i u mjerama za 7 + 2 :)))
    Ja eto neman uopće simptome kao u prvoj trudnoci. Sad mi je 5 dana u tjednu kao da nisam trudna, a onda me dva dana sašije i nemogu se dignit iz kreveta od mukice, slabosti i vrtoglavice. Čudno totalno, al mislim da s obzirom na obaveze i curicu od 2 godine ta dva dana mi tijelo očito trazi odmor pa me baci u krevet....Svakako nadam se da ce sve bit ok, stalno to ponavljam sama sebi. Meni je visokorizična trudnoća zbog anamneze, pa ce mi gin otvorit komplikacije za dva, tri tjedna, moram se prvo dogovorit sa svojima u firmi. Znači naknada je 565 EUR kao i prije, prejadni su, mogli su to povećat malo, al nista čudno za nasu drzavu. Radite li NIPT testove? Ja cu radit Panoramu za dva tjedna. 

sisy
    09. Kolovoz 2023. 08:44

Tinaa267

Hvala puno!
    Kada su vam prestala ova boluckanja i pritisak u donjem dijelu trbuha?

To ces stalno imati, par dana nece biti pa opet, i sve tako. Konstantna su boluckanja zbog promjena u maternici, zbog širenja i svega. Vjeruj mi to je najmanji problem, kad krenu mučnine i ostale tegobe nećes ta boluckanja ni osjetiti.

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.