je, imam popis ali nema mailova na popisu, niti ih mogu naći na netu :/
baš čudno, mislio bi čovjek da bi i njima bilo lakše putem maila
je, imam popis ali nema mailova na popisu, niti ih mogu naći na netu :/
baš čudno, mislio bi čovjek da bi i njima bilo lakše putem maila
Moj savjet je da ih zoves na telefon i krizas s liste sve koji se ne jave. Bas sam nedavno mijenjala ginekologicu jer je bilo nemoguce dobiti je na telefon, a e-mail nije koristila. Sad u trudnoci ce ti trebati vise i bitno je da u hitnoj situaciji mozes nazvati, a ne da ides u ordinaciju i cekas pola dana da te negdje ugura u raspored
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Pozdrav svima! Evo da se i ja pridružim ovim veselim temama. Zahvaljujući MPO trudna sam 6+5. U srijedu 9.8. imam 1. uzv u poliklinici IVF.
Već neko vrijeme imam teške mučnine. Jedan dan sam jako povraćala i završila na infuziji u Vinogradskoj. Od tad mi je malo bolje, ali i dalje imam jake mučnine. Postaje mi sve teže vozit, radit, razmišljat. Osjećam se jako pospano. Jedem rižu, dvopek, lešo meso, voće, sve da lakše probavim, a ubila bih za burek..
Sisy vidim da i ti imaš mučnine, jesi razmišljala o otvaranju bolovanja? Ja sad ozbiljno razmišljam o tome, ne znam je li se trebam javit soc. gin. ili obiteljskoj liječnici.
Ima li tko da je upisan kod doktorice Neike Keller (DZZ Zagreb)?
Unaprijed hvala :)
Ja sam na bolovanju od kad sam ugledala plus na testu, radim u državnom sektoru gdje je posao uniformiran, zahtjeva oružje i noćne smjene, rad u turnusima po 12h. Tako da se nisam htjela uopće zamarati, otvorila sam isti dan komplikacije, vući ću ih do poroda, onda imam godinu dana porodiljnog, aBd i bude sve uredu.
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Što se tiče kose, farbam se farbama bez amonijaka, na bazi kane i slično, imate u Bio apotekama.
Nokte geliram i dalje, ne znam trebam li prestati, ali stvarno imam loše nokte i ne znam kako bih sada prestala da ih radim.
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Imstah, možda se neki ne javljaju jer koriste GO. Tako je bilo s mojim, zamjena se nije javljala na telefon pa sam jednostavno odlučila čekati.
A kad sam se prijavljivala prije nekoliko godina, otišla sam u najbliži dom zdravlja i doslovno kucala od vrata do vrata dok nisam pronašla doktora kod kojeg ima mjesta. Nekad je tako jednostavnije nego telefonskim putem.
Sretno!
Dobro jutro cure. Kod mene opet mučnine, probudile su me u 4 ujutro, malo povraćala. Nikakva sam i neispavana, a pri tom na poslu xD.
Sisy kužim te, tvoj posao zaista nije za trudnice. Hvala ti na info za bio farbe, bacit ću oko.
Malena svi imamo poroke xD. Nije lako nama ženama :).
Imstah, baš mi je žao. Situacija sa soc. ginekolozima je baš loša. Mislim da sam na jednoj drugoj temi vidjela da je žena u lipnju otišla osobno u HZZO i tražila popis slobodnih ginekologa, jer navodno kad osobno odeš moraju ti dodijeliti nekoga. Oni su joj samo rekli da trenutno nemaju popis i da ide osobno od doktora do doktora...Ja sam osobno na Srednjacima u dr Keller. Nisam do sad kod nje bila jer je došla prije malo manje od godinu dana, meni je do sad izdala sve potrebne recepte za lijekove, iako sam čitala ružne stvari o njoj. Ako ti išta pomaže evo njezin mail, sestra brzo odgovara:ordinacija.keller@dzz-zapad.hr
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Bok curke,
Ja danas obavila mini anomaly. Sve je ok. Aliiii. Ja imam miom i taj miom je narastao u dva tjedna očito jer na prošlom pregledu to nije bilo. Jadna bebica je zgurana od njega. Doktor kaže da to nije ništa opasno jer nije na ušću Al onako malo stravično izgleda i ne znam kad je prije izašlo. Nisam prije imala miome. Al svašta sam čitala na netu pa sam se prepala. Ima li tko iskustva s time?
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Pozdrav drage cure,
jutros sam i ja ugledala svoj plus ☺️. Neopisiva sreca ali i zabrinutost da se ne bi opet dogodila biokemijska.
Trebam dobiti u subotu, ali nisam nogla izdrzati i jutros sam se testirala. Odmah sam zvala ginekologicu i dala mi je termin za pregled 28.8. jer se prije nista ne moze viditi.
Od simptoma imam samo s vremena na vrijeme lagano boluckanje i pritisak u donjem dijelu.
Nadam se da cemo se druziti iducih devet mjeseci ☺️🥰.
Hej, super, neopisivo mi je drago da si tu. Dobro nam došla ❤️
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Pozdrav drage cure,
jutros sam i ja ugledala svoj plus ☺️. Neopisiva sreca ali i zabrinutost da se ne bi opet dogodila biokemijska.
Trebam dobiti u subotu, ali nisam nogla izdrzati i jutros sam se testirala. Odmah sam zvala ginekologicu i dala mi je termin za pregled 28.8. jer se prije nista ne moze viditi.
Od simptoma imam samo s vremena na vrijeme lagano boluckanje i pritisak u donjem dijelu.
Nadam se da cemo se druziti iducih devet mjeseci ☺️🥰.
Dobro nam došla! ❤️
Cureee evo mene sa drugog pregledaaa.
Sve superrr!!! U mjerama! Odlicno!
Dobili smo i 4d slicicu sramezljivog bebaca kad su slike u pitanju, a kad doktor treba mjeriti, e onda skacemo i radimo kolute i salta.🤣
Ja moram pratit RR, ukljucen aspirin, bit ce to dobro nadam se sve.. dan za dan.
Sortiraj odgovore
Najstariji