Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lucijaa_
    10. Kolovoz 2023. 13:40

Donna ja sam trudnički jastuk uzela po preporuci preko stranice mali anđeo za 35 eura. Moja kuma ga je kupila kad je bila trudna sa svojom curicom prije 7 godina i kaže da ga i dan danas koristi i da je u identičnom stanju. Preporodila sam se s njim. Dosta je čvrst i jako je punjen, ali savršeno pruži potporu kod ležanja na boku, a čak nekad uspijem i u nekom čudnom postranično-potrbušnom položaju. Inače spavam na trbuhu, ali sad mi je užas i zbog bolnih prsa, a i u zadnje vrijeme sam počela imati osjećaj kao da mi je kuglačka lopta u trbuhu i boli me kad se oslonim na trbuh ili ga istegnem. Ali s tim jastukom se za sad osjećam kao da uopće nisam trudna i stvarno mi je pomogao oko spavanja. Doduše, moram se svaditi sa mužem i pesekima oko njega jer je svima udoban  Po noći odem na wc i dok se vratim, onaj tko je prvi primjetio da me nema je već na njemu 

• juli996
    10. Kolovoz 2023. 13:47

Zdravo buduce mame. Već dugo vas čitam i nadam se da ću uskoro da vam se pridruzim. Inače pokušavali smo da zatrudnimo 5 godina, sa tim da su svi rekli da moramo na ivf da idemo zbog nepostojanja spermatozoida. Poslednje kontrole su odradjene u februaru u Nemačkoj u Darmstadt-u i rečeno je da mora da se radi metoda TESA. Da bi smo se mi odlucili to odraditi u Makedoniji. Ali u medjuvremenu je M počeo sa nekim praškom koji pomaže ubrzanju. I kako smo sve to otpustili i ja sam bila ubedjena da na jesen idemo za Makedoniju, ostala sam trudna u Junu mesecu, ali nažalost sa lošim ishodom. Nisu mi rekli ovde u Svajcarskoj da li je bila vanmaterična ili biohemijska. I danas nakon nenormalne nervoze prošlih dana i gladi i smrada koje sam osećala, odradim test, na kom se pojavila bleda bleda druga crtica. Danas u 2 sam zakazana da vadim krv. Držite mi palčeve da je pozitivan ishod. Ljubim vas sve ❤️

sisy
    10. Kolovoz 2023. 13:53

juli996

Zdravo buduce mame. Već dugo vas čitam i nadam se da ću uskoro da vam se pridruzim. Inače pokušavali smo da zatrudnimo 5 godina, sa tim da su svi rekli da moramo na ivf da idemo zbog nepostojanja spermatozoida. Poslednje kontrole su odradjene u februaru u Nemačkoj u Darmstadt-u i rečeno je da mora da se radi metoda TESA. Da bi smo se mi odlucili to odraditi u Makedoniji. Ali u medjuvremenu je M počeo sa nekim praškom koji pomaže ubrzanju. I kako smo sve to otpustili i ja sam bila ubedjena da na jesen idemo za Makedoniju, ostala sam trudna u Junu mesecu, ali nažalost sa lošim ishodom. Nisu mi rekli ovde u Svajcarskoj da li je bila vanmaterična ili biohemijska. I danas nakon nenormalne nervoze prošlih dana i gladi i smrada koje sam osećala, odradim test, na kom se pojavila bleda bleda druga crtica. Danas u 2 sam zakazana da vadim krv. Držite mi palčeve da je pozitivan ishod. Ljubim vas sve ❤️

Hej držim palčeve da nam se pridružiš 🍀🍀🍀
    Koliko si bila trudna u 6.mj, je li u ranoj trudnoci završilo?

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

• Imstah
    10. Kolovoz 2023. 14:10

ja nemam taj trudnički ali sam skužila da mi je puno lakše ako obični veliki jastuk stavim između koljena, ili ispod noge ako spavam u tom pola trbuh-pola bok položaju. trudnički izgleda udoban, ali kak se to pere??

dada jako mi je žao :( ne znam za pretrage, meni su rekli brisevi da se ustanovi da li je kakva bakterija u pitanju.
    juli sretno sa vađenjem krvi, javi rezultate!

• lucijaa_
    10. Kolovoz 2023. 15:19

Imstah ovaj moj ima odvojivu navlaku koja se može prati i ima na stranici za naručiti još navlaka u različitim uzorcima tako da nemaš problema s pranjem ;) 

Anica88
    10. Kolovoz 2023. 15:28

sisy

Meni glavobolje konstantne, svaki dan, od jutra do mraka, mučnine također. Ja sam sva nikakva zbog toga, ne mogu nimalo uzivati u trudnoći, 100 puta sam se upitala sta mi je ovo trebalo, toliko me ubija, ne mogu kuhati jer mi je mučnina i na sami pogled na hranu, na sirovo meso, na krumpir dok ga gulim, sve mi se gadi, sve mi je odvratno.
    Kad nesto pojedem mučnina, kad ne jedem mučnina. Ne znam šta da radim više, plače mi se.

Tocno tako je i meni. Vec 2 tjedna ne mogu kuhati, a muzu je strogo zabranjen cesnjak jer taj miris osjetim 2 dana kasnije.
    Nisam ocekivala da ce biti ovako grozno.
    Povracam i placem u isto vrijeme 😢
    I tako svaki dan, nema boljih dana, svaki dan je gori od proslog

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Anica88
    10. Kolovoz 2023. 15:32

I zaboravila sam napisati - zlo mi je jos vise svaki put kad susjedi nesto kuhaju 😅 

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

JagodicaBobica96
    10. Kolovoz 2023. 15:48

Caooo curke evo i mene sa pregleda,saznali smo spol muskiic je 😊 dugi smo 6,76cm..
    Uglavnom najbitnije sve je u redu.
    juli996 drzim placeve!
    Nadam se da ste sve oke,ja sekunda da se ispovracam u ordinaciji kod doktorice 🙄

• Imstah
    10. Kolovoz 2023. 15:54

aaaa super jagodice, daje mi to nade da bi i mi mogli saznat spol na mini anomalyu sljedeći tjedan, bit ću 12+3 

ja uvijek pogledam na ravnalu kolko je to, kad mi daju mjere.. bome sad su to već pravi bebojneri 

JagodicaBobica96
    10. Kolovoz 2023. 16:08

Imstah

aaaa super jagodice, daje mi to nade da bi i mi mogli saznat spol na mini anomalyu sljedeći tjedan, bit ću 12+3

ja uvijek pogledam na ravnalu kolko je to, kad mi daju mjere.. bome sad su to već pravi bebojneri

Ja sam se iznenadila nisam bas ocekivala da ce
    ovako rano da se vidi ali je aktivan samo skace😅
    Daa i ja tako ne dozivim kad mi kaze velicinu nego tek kad uporedim sa necim 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.