Mi imamo metro+ i sve moje frendice ih imaju ali mogu rec da ja nebi bebu vozila u njima. Frendica ih je namjenila od rodenja i nisu joj pahala. Jako se beba tresla cim cesta nije savrseno glatka…Lazni trudovi help! Imam vec nekih sat vremena nesto sta neznam sta je i ful sam prestrasena dal je nesto lazno dal se samo ona upire ili su trudovi? Stvrdne mi se trbuh osjetim “bol” koja nije sad bas neka bol ali osjetim dole na dnu trbuha bol i malo u leđima…Sad sam probala popit duplu dozu magnezija i ic u krevet nadam se da ce se smirit. I stalno me tjera kao da moram na wc ali nemogu se pokakat 🙈
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Ps. Ako netko nije razumio nebi vozila tek rodenu bebu i njima 😂 mi smo sina prebacili u njih s nekih 7 mjeseci.. do onda smo koristili cybex talos s lux . Sad cemo ista samo sam uzela ono jaje cybex T platinim
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Ja isto ne bi bebicu vozila u tim kisobran kolicima bez obzira na nulti polozaj jer mi se to nekako pari pretreskavo i klimavo za bebaca.
Ja sam kosaru sa prvim koristila do 6,5 mj i onda do godine sportski dio i nakon toga kupila mclaren kisobran koja su mi bila zakon.
Sada planiram kupiti i candy peach, a nakon njih mozda ona babyzen yoyo kisobran. Jel ih imao netko kakva su iskustva, oko mene su svi prezadovoljni sa tim yoyo kolicima?
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Ja sam kupila kolica Bugaboo Fox 5 2u1 , Cybex cloud T jaje , Sironu T autosjedalicu 0 do 4 god i bazu T.
Bugaboo mi je napet otkad smo prije 3 godine pozeljeli bebu. Muz je htio Cybex E Priam i skoro smo se svadili oko kolica al ja sam bila brza jer mi je ludost davat toliko para za kolica. Reka ih je kupit pa ce vozit svak svoja 🤣
Mašo pokusaj se umirit u krevetu, nebude li uskoro bolje pravac hitni ginekoloski!
Curke ja nosim leće i zanima me hocu li ih moc nosit na porodu? Bas me brinu te lece jer mi se zamute nekad kad legnem i sta ako mi se to dogodi na porodu ili poslje kako cu ih skinit kad budem nemocna ic na wc jer ne mogu spavat s njima jer mi se totalno zamute kad mi se dogodi da zaspem a da ih nisam skinula.
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Mi imamo metro+ i sve moje frendice ih imaju ali mogu rec da ja nebi bebu vozila u njima. Frendica ih je namjenila od rodenja i nisu joj pahala. Jako se beba tresla cim cesta nije savrseno glatka…Lazni trudovi help! Imam vec nekih sat vremena nesto sta neznam sta je i ful sam prestrasena dal je nesto lazno dal se samo ona upire ili su trudovi?Stvrdne mi se trbuh osjetim “bol” koja nije sad bas neka bol ali osjetim dole na dnu trbuha bol i malo u leđima…Sad sam probala popit duplu dozu magnezija i ic u krevet nadam se da ce se smirit. I stalno me tjera kao da moram na wc ali nemogu se pokakat 🙈
Mozda te magnezij sad potjera na wc , ali ako se nastavi svakako ili nazovi hitnu ili odi za svaki slucaj nije sala ako te boli i pogotovo i ako osjecas bol u ledima. Drzim fige i javljaj sta se desava
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Ja se nadam da su bezopasni bolovi i da samo trebas malo prilec i odmorit, ako se nastavi bolje na hitnu pa si mirna
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Maso ne kuzim se ni ja u to, ali probaj leci u mrak ili pod tus. Popij vode, malo se smiri :) ja se vodim onom da trud primi i pusti, da sigurno nije odmah jedan za drugim za redom kao npr kad me udara pa se zaredaju bolovi jedni za drugim.
Iscjedak meni bude vec neko vrijeme nekad bijeli gusci i uz rub vodenasto kao sto je netko napisao maloprije. Nema mirisa. Nekad samo budu mokre gacice pogotovo kad me nabija po mjehuru ili kad odradim setnju
Ja sam iskusila samo trudove izazvane tabletama koje su mi davali da se ocistim nakon spontanog i tad je voda pljusnila i to je izgledalo tako da sam u isto vrijeme sjedila na wc skoljki od bolova koji su na pocetku bili slabiji, uhvati trud al kad pusti ne boli nista, i onda su bili sve cesci i duze trajali, od tih bolova sam dobila proljev, nakon toga sam povracala i onda taman da cu ustat sa wca mi je pljusnila voda i vrisnila sam, dosle su sestre u sobu da vide sta se desava
Ako tako izgledaju i pravi prirodni trudovi onda mislim da cu ih prepoznati bez problema, ali do tad se znam uplasit i ovih laganih bolova i stiskanja trbuha
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Ja sam iskusila samo trudove izazvane tabletama koje su mi davali da se ocistim nakon spontanog i tad je voda pljusnila i to je izgledalo tako da sam u isto vrijeme sjedila na wc skoljki od bolova koji su na pocetku bili slabiji, uhvati trud al kad pusti ne boli nista, i onda su bili sve cesci i duze trajali, od tih bolova sam dobila proljev, nakon toga sam povracala i onda taman da cu ustat sa wca mi je pljusnila voda i vrisnila sam, dosle su sestre u sobu da vide sta se desava
Ako tako izgledaju i pravi prirodni trudovi onda mislim da cu ih prepoznati bez problema, ali do tad se znam uplasit i ovih laganih bolova i stiskanja trbuha
Da vise manje, kad pusti trud nista ne boli taman da stignes udahnuti dok drugi ne krene . Ja sam isto dobila proljev kad su poceli jaci trudovi ali nisam povracala mada sam nekad znala povracati npr kod bolova od menge tako da mi ni to nije strano🤷♀️
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Ja sam kupila kolica Bugaboo Fox 5 2u1 , Cybex cloud T jaje , Sironu T autosjedalicu 0 do 4 god i bazu T.
Bugaboo mi je napet otkad smo prije 3 godine pozeljeli bebu. Muz je htio Cybex E Priam i skoro smo se svadili oko kolica al ja sam bila brza jer mi je ludost davat toliko para za kolica. Reka ih je kupit pa ce vozit svak svoja 🤣
Mašo pokusaj se umirit u krevetu, nebude li uskoro bolje pravac hitni ginekoloski!
Curke ja nosim leće i zanima me hocu li ih moc nosit na porodu? Bas me brinu te lece jer mi se zamute nekad kad legnem i sta ako mi se to dogodi na porodu ili poslje kako cu ih skinit kad budem nemocna ic na wc jer ne mogu spavat s njima jer mi se totalno zamute kad mi se dogodi da zaspem a da ih nisam skinula.
Jel imas i naocale pored leca, ako da mozda da izvadis lece stavis naocale, ili ovisi kolika je dioptrija da ih izvadis, ja ih ne nosim pa se ne razumijem baš, bubam gluposti mozda
Sortiraj odgovore
Najstariji