Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Alexica
    04. Veljača 2024. 14:16

Super hvala vam na savjetima ❤️

• lalllla
    04. Veljača 2024. 14:41

Malena1122

I gledajte ako imaju omron nastavak masku za odrasle i djecu. Ja sam dodatno kupovala za nas jer duo nema za odrasle. Poslužit će i vama kad ste bolesni svakako.

Ja sam uz svoj dobila dve maske za dijete i bebu, za odrasle i nastavak da direktno vuces u usta

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• Baby.nb.3
    04. Veljača 2024. 15:12

Vidim da se vuče tema iscjetka - Bananica možda da spavaš u spavaćici, da dolje bude prozračno 😅
    Također sam prije neki dan imala baš izljev prozirnog iscjetka i uplašila se, reko nemoj mi uz sve sad još i curenje plodne vode 😂😂 Ali samo jednom je bilo pa je ok. Inače je bez mirisa, bjelkast, ali nemam često. Da bude nešto neuobičajeno, išla bi na hitnu.
    Aspirator - bilo koji da ide na usisavač
    Inhalator - mislim da i mi imamo taj Omron, zlata vrijedan 🥰

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

• cocinella
    04. Veljača 2024. 15:38

Imamo Nosiboo pro 2 i jako smo zadovoljni. Za kućnu upotrebu nam je vrhunski poslužio. 
    Ako je vani bila gadna situacija koristili smo špricu s fiziološkom i Fridin snot sucker
    Inhalator smo uzeli Philipsov - onaj tuljan, ali nismo ga nikada koristili pa nemam što reći.
    Što se tiče iscjetka, gotovo ga ni nema. Sjećam se da sam prvi put mijenjala donje rublje i tajice 😂 po 5,6 puta dnevno, to je bilo užasno. Tako da je ovo ugodno iznenađenje. Nešto sitno vodenkastog.
    Dlakavost je postojana, od glave do pete. Sve je probujalo još u prvoj trudnoći, a i inače sam bila kosata. Tijekom postpartuma mi nije ispala doslovno jedna dlaka, a u ovoj trudnoći sam dobila još novih slojeva. Sve u svemu - i da mi 50% otpadne, imat ću razumnu količinu.

• Sandra25
    04. Veljača 2024. 16:02

lalllla

Alexica

Imate preporuku bas za neki tocan midel omron inhalatora? Nije hica al sigurno cu jednog dana kupovati

Alexica

Imate preporuku bas za neki tocan midel omron inhalatora? Nije hica al sigurno cu jednog dana kupovati
    Ja imam omron c28p

I ja imam ovaj. Vec nekih 5 godina. On ti ima masku i za djecu i za odrasle

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• Bananica80
    04. Veljača 2024. 16:52

Baby.nb.3

Vidim da se vuče tema iscjetka - Bananica možda da spavaš u spavaćici, da dolje bude prozračno 😅
    Također sam prije neki dan imala baš izljev prozirnog iscjetka i uplašila se, reko nemoj mi uz sve sad još i curenje plodne vode 😂😂 Ali samo jednom je bilo pa je ok. Inače je bez mirisa, bjelkast, ali nemam često. Da bude nešto neuobičajeno, išla bi na hitnu.
    Aspirator - bilo koji da ide na usisavač
    Inhalator - mislim da i mi imamo taj Omron, zlata vrijedan 🥰

E vidis, mogla bi probat sa spavacicom 👍
    Mi smo kupili aspirator koji ide na usisavac iz dm-a, za prvu ruku, nije skup. Jedino ne znam koliko ce ti smrklji zeznut usisavac a buka preplasit bebu. Al mislim da im to sa nosom nije nikako ugodno iskustvo - nije ni meni kad ustrcavam fiziolosku. Dakle racunam da ce plakat svakako 😀 a onda ovisno kako se to pokaze mozda na ove skuplje opcije tipa taj Nosiboo. Dobila sam dobre preporuke za njega.

• Baby.nb.3
    04. Veljača 2024. 17:04

Cure, koja kolica ste na kraju uzele?

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

• 12345M
    04. Veljača 2024. 17:22

Baby.nb.3

Cure, koja kolica ste na kraju uzele?

Kuner molto premium 3 u 1 na akciji u west gatu za dane beba 450€ bilo je na 40% akcije na izlozbene modele, al sad kad ih gledam su ogromna, sva sreca imamo dzipa i karavana pa stane sve bez problema, da imam manji auto vjerojatno ih nebi izabrala 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

• Alexica
    04. Veljača 2024. 17:32

Mi smo dobili od prijatelja cybex priam, ali buduci da bi nesto manje planiramo nakon kosare prec na ergobaby metro+, nunu trvl ili nunu triv next.

• lalllla
    04. Veljača 2024. 17:44

Ja imam cybex balios s 3u1

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.