Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zelena123
    05. Veljača 2024. 11:06

lalllla

Meni je moj nakon 6 sati trudova i umiranja rekao da ga boli guzica od neudobne stolice na kojoj mora sjediti😂😂😂tako da ima i dobrih i losih strana muza hahahaha ( salim se naravno da je sve to pozitivno na kraju) kad je neko uz tebe kome vjerujes tako da vodite muzeve , i njima ce na kraju biti drago sto su prosli to sa vama

Hahahhahahahahaah baš si me nasmijala xD. Ma naravno, nije svatko za to. 

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

Lucy08
    05. Veljača 2024. 11:06

lalllla

Meni je moj nakon 6 sati trudova i umiranja rekao da ga boli guzica od neudobne stolice na kojoj mora sjediti😂😂😂tako da ima i dobrih i losih strana muza hahahaha ( salim se naravno da je sve to pozitivno na kraju) kad je neko uz tebe kome vjerujes tako da vodite muzeve , i njima ce na kraju biti drago sto su prosli to sa vama

🔝🤣 

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

Malena1122
    05. Veljača 2024. 11:08

Lista pregleda: 
    Maša 5.2 
    Alexica 5.2 
    Malena1122 5.2 
    tear_of_happiness 6.2 
    12345M 8.2 
    Martinaaa_ 8.2 
    BlackRose 9.2 
    lucijaa_ 9.2 
    Sandra25 12.2
    Antonela2024 13.2
    lalllla 15.2 
    Zelena123 20.2 
    Anica88 20.2 
    amystiqa 21.2 Sretno cure danas!

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• Leptirica123
    05. Veljača 2024. 11:18

Pozdrav cure!
    Vidim da i vi imate sve moguće strahove.. Što se tiče iscjedka, imam ga stalno, isto je ponekad bijeli, ponekad žučkast bez mirisa.
    Isto preko noći ne znam više kako bi se okrenula, do prije koji dan malac se namjestio poprečno pa nisam mogla ni na bokovima spavati jer imam osjećaj kao da ga gnječim i svaki put me jako udari kad pokušam na bilo koji bok leći, onda sam podmetala jastuke i s jedne i s druge strane, kao polu bok-polu leđa, jedino sam tako mogla nekako, ali ne i spavati, stalno se okrećem malo na jednu malo na drugu stranu, ne moram ni reći koliko sam pokočena.. 
    Ustajanje na wc 4, 5 puta tijekom noći jel stalno se migolji lupa..
    Ne znam kako vama ja kad se ustajem iz ležećeg položaja ili kad se okrećem mene cijela maternica boli jako, kao da je cijela pod upalom, kao na primjer kad imaš upalu mišića na stomaku..
    Sinoć je malac 4 sata bez prestanka se migoljio,od čega sat ipo vremena baš jako me izmlatio bez stanke ma ni od 1 min, ne znam odakle snage toliko u tako malom biću, i onda se nastavilo kroz cijelu noć ali uz prekide po 15-ak minuta.. 😂😂
    Najteže mi pada ovo stogo mirovanje, koliko uspijem jer mi je evo i muž na strogom mirovanju, povrijedio je koljeno, ja na jednom kraju ležim on na drugom, a moramo se se ustati da pomognemo jedno drugome kad baš nešto zatreba, njemu noga nikako ne prolazi, šta reći baš smo baksuzi. 
    On je bio već dva puta na hitnoj jel ne može izdržati od bolova, pa su se još izvikali na njega jer nije strogo mirovao, a ne može jer mora malo i meni pomoći,ima pregled sad u petak kod ortopeda, nadam se samo da neće morati na neku operaciju, ja imam u srijedu pregled nadam se da se nešto situacija popravila da neću više morati strogo mirovati, iako nisam baš strogo mirovala zbog situacije.. 
     Vidjet ćemo,  zasad nam svekrva donosi jelo, ponekad naručimo, doručak na brzinu napravim, o čišćenju kuće skoro ništa, samo ono što mogu nabrzinu stojeći,ostalo neka sve čeka, jer nesmijem se saginjati, ako malo pretjeram imam onda bolove, onda dalje mirujem skroz dok ne prođe.
    Sve u svemu držite se cure, sve su to čari trudnoće, sve će proći, neka svi izdržimo do kraja, kada primimo naše bebice u naručje sve će biti uredu ❤️😊
    Cure koje ste imali ovih dana preglede čestitam na dobrim pregledima! 😊🥰

Inna25
    05. Veljača 2024. 11:54

lalllla

Ajme ahahhaha ovo je vrh 🤣🤣
    Trebala si mu neki jastuk nabaviti 😅🤣🤣

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;10053;96/st/20240216/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/d078/preg.png

Lucy08
    05. Veljača 2024. 12:01

https://ibb.co/KGZhVpP
    Preporucam vam ovo predavanje za trudnice iz Splita i okolice. U sklopu predavanja udruge Kucica sretnog djetinjstva sam sudjelovala na njemu i super mi je bilo razgovarati sa psihologicom iz KBCa i cijelom grupom koja je bila prisutna na predavanju. Bas smo pricali o strahovima koje prolazimo u trudnoci i o postpartumu . Inace ta psihologica radi u sklopu ginekologije KBCa Split na uputnicu i pruza psiholosku pomoc za zene koje prolaze kroz MPO, trudnice i rodiljama kroz postpartum.

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

• 12345M
    05. Veljača 2024. 12:01

Ja svog kad zagrlim bas beba zna lupit nekad da i on na trbuhu osjeti, bas mi je reko kako tolko snage ima, tak mali a lupi ko konj, reko vidis kak je kad ja dobijem u rebra onda 
    Ja non stop nesto brisem i ribam po kuci da sve bude cisto kad me uhvati i rekla sam mami da dok budem u bolnici prije neg dođem kuci dođe obrisat prasinu i pod jer me to jako nervira, bas imam snage za ciscenje po kuci al zato smo jucer malo prosetali i nakon pola sata me pocelo stezat i morali smo se vratit u auto, nije islo dalje haha 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

Zelena123
    05. Veljača 2024. 12:30

posvudusa2

Ja sam dosta po petrovoj ovu trudnoću jer se vodim od početka tamo i da nema pratnje.
    Gužva je, žene odrađuju ctg na hodnicima 😅
    Možda se nešto promijeni ali sumnjam, stvarno je teška bauštela. Cijela glavna zgrada je gola i pod skelom, radnika stotine, kamioni, buka, lupanje…
    Baš me zanima kako se uopće dolazi po mamu i dijete sada kad je tamo kaos, to ću baš u petak provjeriti s portirom. Ja ću bit polupokretna, nadam se da muž neće morat parkirat ba kvatriću 🤣

Kako ti se čini ekipa u Petrovoj?

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

amystiqa
    05. Veljača 2024. 13:10

Zelena123

posvudusa2

Ja sam dosta po petrovoj ovu trudnoću jer se vodim od početka tamo i da nema pratnje.
    Gužva je, žene odrađuju ctg na hodnicima 😅
    Možda se nešto promijeni ali sumnjam, stvarno je teška bauštela. Cijela glavna zgrada je gola i pod skelom, radnika stotine, kamioni, buka, lupanje…
    Baš me zanima kako se uopće dolazi po mamu i dijete sada kad je tamo kaos, to ću baš u petak provjeriti s portirom. Ja ću bit polupokretna, nadam se da muž neće morat parkirat ba kvatriću 🤣
    Kako ti se čini ekipa u Petrovoj?

Kolegica je rodila prije tjedan dana u Petrovoj i ima samo riječi hvale za osoblje, kaže jedino da je gužva, ali to se i zna, s obzirom na renovaciju.

2020. 👦🏻

• Sandra25
    05. Veljača 2024. 13:20

Donna2022

Druge cure, ah slazem se s brigama, od pocetka, nema odlaska na wc da ne gledam u papir, stalno neki strahovi, onda sam se konacno malo smirila pa zavrsila u bolnici s preuranjenim trudovima, sreca smirilo se ali od tada sam napeta, svaki iscjedak panicarim da nije plodna voda, svako njeno prevrtanje ubtrbuhu da nisu trudovi.. ah.. blazeno stanje🤪 ali sitno brojimo🥰
    Sto se tice poroda ne mogu reci da me nije strah, prvo mi je pa imam napetost🤪
    Cure koje pijete Roidakal, da li planirate piti do kraja ili cete prestati u nekom momentu? Strah me da u ovim tjednima ne napravim kontraefekt, da se ne krenem otvarati kad bi trebala🤪 razmisljam mozda jos par dana i da prestanem
    Kolica- mi smo uzeli iCandy Peach, cula sam dobre recenzije a naravno i estetika je igrala ulogu🤷‍♀️🤪

Donna koju si boju uzela?🤣

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.