Ja sam dobila MacLaren Quest - kisobran kolica, sa vrecom zimskom. I mislim se bil uzimala kosaru za njih i bil kupila neka malo teretnija za drndat po makadamu. Ova su mi zgodna jer smo u zgradi bez lifta pa ih mogu dovuc do stana bez beda il spremit u auto. Al nisam sigurna koliko je sigurno da mala beba spava u nultom polozaju kisobran kolica, tj jel bi trebala nabavit tu kosaru? Sta vi mislite
Mi smo kupili Joolz aer + jer su jako lagana i imaju remen za nosenje preko ramena. Kosaru cemo mozda kupiti kad istestiramo zeli li se beba voziti u kolicima
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Ja sam dobila MacLaren Quest - kisobran kolica, sa vrecom zimskom. I mislim se bil uzimala kosaru za njih i bil kupila neka malo teretnija za drndat po makadamu. Ova su mi zgodna jer smo u zgradi bez lifta pa ih mogu dovuc do stana bez beda il spremit u auto. Al nisam sigurna koliko je sigurno da mala beba spava u nultom polozaju kisobran kolica, tj jel bi trebala nabavit tu kosaru? Sta vi mislite
Ako je nulti bas nulti ko u ergobaby onda je sigurno. Mene vise muci kod tih kisobran kolica (bar mislim da je vecina takva) sto je beba okrenuta od mene, ali to je nesto sto mene osobno muci, ali zapravo idu od nule.
Ja sam dobila MacLaren Quest - kisobran kolica, sa vrecom zimskom. I mislim se bil uzimala kosaru za njih i bil kupila neka malo teretnija za drndat po makadamu. Ova su mi zgodna jer smo u zgradi bez lifta pa ih mogu dovuc do stana bez beda il spremit u auto. Al nisam sigurna koliko je sigurno da mala beba spava u nultom polozaju kisobran kolica, tj jel bi trebala nabavit tu kosaru? Sta vi misliteAko je nulti bas nulti ko u ergobaby onda je sigurno. Mene vise muci kod tih kisobran kolica (bar mislim da je vecina takva) sto je beba okrenuta od mene, ali to je nesto sto mene osobno muci, ali zapravo idu od nule.
Al na vecini imas prozorcic ili rupicastu tendu da mozes vidit bebu tako da je to plus
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Ja sam dobila MacLaren Quest - kisobran kolica, sa vrecom zimskom. I mislim se bil uzimala kosaru za njih i bil kupila neka malo teretnija za drndat po makadamu. Ova su mi zgodna jer smo u zgradi bez lifta pa ih mogu dovuc do stana bez beda il spremit u auto. Al nisam sigurna koliko je sigurno da mala beba spava u nultom polozaju kisobran kolica, tj jel bi trebala nabavit tu kosaru? Sta vi misliteAko je nulti bas nulti ko u ergobaby onda je sigurno. Mene vise muci kod tih kisobran kolica (bar mislim da je vecina takva) sto je beba okrenuta od mene, ali to je nesto sto mene osobno muci, ali zapravo idu od nule.
Evo ne znam. Nije bas sasvim sasvim ravno, rekla bi da je nagib od max 5 stupnjeva.. Pise na njima da su 0+ (mjeseci). Da, okrenuta ce beba bit od mene. Iako se nekako razmisljam, kosaru cemo ionako koristiti samo par mjeseci jer ce brzo bit vruce. Jedino bi je zbog tog nagiba uzela.. nisam pametna. Idem vidit kako izgledaju ergobaby
Ja sam dobila MacLaren Quest - kisobran kolica, sa vrecom zimskom. I mislim se bil uzimala kosaru za njih i bil kupila neka malo teretnija za drndat po makadamu. Ova su mi zgodna jer smo u zgradi bez lifta pa ih mogu dovuc do stana bez beda il spremit u auto. Al nisam sigurna koliko je sigurno da mala beba spava u nultom polozaju kisobran kolica, tj jel bi trebala nabavit tu kosaru? Sta vi misliteAko je nulti bas nulti ko u ergobaby onda je sigurno. Mene vise muci kod tih kisobran kolica (bar mislim da je vecina takva) sto je beba okrenuta od mene, ali to je nesto sto mene osobno muci, ali zapravo idu od nule.Evo ne znam. Nije bas sasvim sasvim ravno, rekla bi da je nagib od max 5 stupnjeva.. Pise na njima da su 0+ (mjeseci). Da, okrenuta ce beba bit od mene. Iako se nekako razmisljam, kosaru cemo ionako koristiti samo par mjeseci jer ce brzo bit vruce. Jedino bi je zbog tog nagiba uzela.. nisam pametna. Idem vidit kako izgledaju ergobaby
Pretpostavljam da onda jesu od rodjenja. Vidim da i ergobaby ima lagani nagib u nuli a deklarirana su od 0. Npr nuna trvl imaju to kao u nultom polozaju, ali su nam rekli da nije bas najbolje za bebe nego nakon 6.mj, a za pocetak bas posebno kosara. A tako i pise na netu koliko sam vidjela.Lallla da, znam za prozorcic i vjerojatno bi uzeli takva neka odmah od nule da nismo dobili cybex priam s kosarom za pocetak jer me zivcira kad mi kolica zauzmu cijeli gepek i kad su teska.
Vidim da se vuče tema iscjetka - Bananica možda da spavaš u spavaćici, da dolje bude prozračno 😅
Također sam prije neki dan imala baš izljev prozirnog iscjetka i uplašila se, reko nemoj mi uz sve sad još i curenje plodne vode 😂😂 Ali samo jednom je bilo pa je ok. Inače je bez mirisa, bjelkast, ali nemam često. Da bude nešto neuobičajeno, išla bi na hitnu.
Aspirator - bilo koji da ide na usisavač
Inhalator - mislim da i mi imamo taj Omron, zlata vrijedan 🥰E vidis, mogla bi probat sa spavacicom 👍
Mi smo kupili aspiratorkoji ide na usisavac iz dm-a, za prvu ruku, nije skup. Jedino ne znam koliko ce ti smrklji zeznut usisavac a buka preplasit bebu. Al mislim da im to sa nosom nije nikako ugodno iskustvo - nije ni meni kad ustrcavam fiziolosku. Dakle racunam da ce plakat svakako 😀 a onda ovisno kako se to pokaze mozda na ove skuplje opcije tipa taj Nosiboo. Dobila sam dobre preporuke za njega.
Ne uđu bale u usisavač, ima naravno mehanizam koji ih zaustavlja u aspiratoru.
A buka usisavača zapravo često umiruje dijete. Kao i fen, napa i sl. tzv “bijeli šumovi”Kolica imam iCandy Lime od prošlog i poprilično smo bili zadovoljni, mislim da ću uzeti samo drugu boju krovića i sjedišta malo da pofriškamo za novog bebača.
2020. 👦🏻
Ja danas bas imam neki bijeli iscjedak, osjetim kad izađe, ne smrdi al ima neki specifican miris, ne kontam kak odjednom, do jucer nije bilo nista
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Sa koliko mjeseci ste presle na sportski dio?
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Sa koliko mjeseci ste presle na sportski dio?
Ja sa 7 mj otprilike, a na kisobran tek sa godinu dana
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Sortiraj odgovore
Najstariji