Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • 12345M
    05. Veljača 2024. 09:57

Lucy08

12345M

Lucy bome ja od dvije crte na testu tu i tamo se vise zabrinem hoce li bit sve okej, kako ce sve proc, prvi i pocetak drugog najstresniji jer ni ne osjetis bebu, niti pomogne baby watcher tad jos, a tad mi ni trbuh nije rasto još, onda kad je doslo vrijene da bez problema nađemo otkucaje watcherom se malo smirila, kad je krenuo udarat mi je bio najlaksi period, sad se malo smirio, osjetim ga da se migolji i mice i tu i tamo udari ali mislim da mu je vec tjesno postalo, pa znam nekad i provjerit otkucaje, jedva cekam da rodim i nadam se da je sve okej
    Mi smo prosli trauma dok sam ja uspjela uopce zatrudnit. Muzeva dijagnoza je najteza moguca i trebalo je to prebrodit sve, nije bilo lako ali proslo je , imali smo srece da dozivimo i ovo nase malo čudo ❤️ Ja od straha nisam osjecala srecu da sam trudna do pola trudnoce, BW me spasija od 9 tt da ne prolupam od brige … sad opet strahovi pred kraj… nek se vise rodu pa da kukamo o grcevima, nespavanju, dojenju… 😄🙏

Ja sam u 11 mjesecu 2021 slucajno ostala trudna bez ikakvog planiranja, dva mjeseca nakon spontani, onda 3 mjeseca nismo smjeli ni probat, pa kad smo smjeli nikako pozitivan test dobit, samnom i s njim sve uredu, bez simptoma, i onda pozitivan test u 1 mj 2023, biokemijska vrlo brzo i onda opet nista i nikako, dobila sam duphastone u 3 mjesecu, poremeti mi cijeeeelu menstruaciju, poremeti mi ovulaciju i onda sam kupila trakice za ovulaciju i svaki dan 3 puta dok nije doso lh peak, dan ipo nakon peaka smo.. i napokon u 5 mjesecu pozitivan test, osjecaji mi se pomjesali skroz nisam znala jel bi plakala od srece ili panike 😂 od 10 do 17 dana poslje ovulacije sam radila svako jutro test da vidim hoce li linija nastavit tamnit

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

• 12345M
    05. Veljača 2024. 10:16

Jel idu vasi muzevi s vama na porod? Moj ide jer sam mu rekla da bez njega ja ne zelim ni rodit, ali je bas uplasen, skoro vise nego ja haha, kaze kako cu te gledat dok vristis i boli te a ne mogu ti pomoc, i sad mu non stop iskacu videi po fejsu kak se muski onesvjeste na porodu ili im se krene povracat 🤦🏽‍♀️

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

Maša🤰🏼
    05. Veljača 2024. 10:19

12345M

Jel idu vasi muzevi s vama na porod? Moj ide jer sam mu rekla da bez njega ja ne zelim ni rodit, ali je bas uplasen, skoro vise nego ja haha, kaze kako cu te gledat dok vristis i boli te a ne mogu ti pomoc, i sad mu non stop iskacu videi po fejsu kak se muski onesvjeste na porodu ili im se krene povracat 🤦🏽‍♀️

Moj ide, bio je i prvi put iako je bila u sred korone i bas sam se bojala da ga nece pustit . Ali bio je i JAKO JAKO JAKO puno mi je to znacilo . Vise od epiduralne i novog rodilista hahaha vise od iceg mi je pomoglo to sta je on bio samnom i sta me ohrabrivao. 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Bananica80
    05. Veljača 2024. 10:20

Ja isto nosim lece i mislila sam sa naocalama ic u bolnicu, iako ih mrzim i ne nosim ih nikad i jos mi imaju krivu dioptriju (narasla je u medjuvremenu). Al ako ste sve imale iskustva da ste mogle sa lecama radjat - onda odlicno. Ponit cu naocale kao rezervu. Jedino ne znam jel zezaju zbog carskog. U smislu da ne pustaju ljude na operacije ako imaju lece (i lakirane nokte), a carski je operacija. A zna se dogodit da usred vaginalnog poroda prebace proces na carski ako se zakomplicira. Ne znam kako onda sa tim lecama.
    Sto ste strahova tice.. ovo je MPO trudnoca tako da svima koje su to prosle ne treba pojasnjavat o kakvoj se stalnoj strepnji radi... a uz jos ovu moju imunologiju koja cini sve riskantno i na samom kraju, meni nema predaha 🙃 ne znam oce bit tako kad se rodi, ocu isto bit "luda mater" 😅 - nadam se da necu. Iako sam malo smirila nerviranje zadnjih tjedana (bez neke indikacije), kao da mi je sve "priguseno". Mislim da su u pitanju hormoni koji malo djeluju kao da sam na normabelima. Nisam ni u stanju nesto duboko promisljat, malo sam tupa i glupa

Inna25
    05. Veljača 2024. 10:27

I moj ide pod obavezno...išao je i prvi put i jako puno mi je značio,cijelo vrijeme me špricao termalnom i držao posudu jer sam nakon svakog truda povraćala.. mislim da bi umrla tamo sama
    Kako se kod mene sve ekspresno brzo odvijalo, nisam stigla ni do rađaone, rodila sam u predrađaoni, on je i bio asistent babici i meni držao noge u zraku
    Dok se samo sjetim,jadan proplakao je od šoka

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;10053;96/st/20240216/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/d078/preg.png

amystiqa
    05. Veljača 2024. 10:27

12345M

Ide i bio je i prvi put i stvarno žene to je nezamjenjivo, da vam je poznata osoba tamo uz vas, samo da sjedi pored vas je dovoljno da se osjećaš bolje.I nije to kao u filmovima i baš šteta što hrpa muških ima takve slike u glavi i ne žele na porod.
    Porod uglavnom traje satima i vi pričate i družite se između trudova. Pred kraj bude malo teže pričati, ali samo što je tamo s vama u “nepoznatom prostoru bolnice” da niste same vam olakšava. Njima isto to bude iskustvo da su prisutni i znaju što se događa. Definitivno su na gubitku oni koji ne dožive to. 

2020. 👦🏻

Lucy08
    05. Veljača 2024. 10:36

Maša🤰🏼

Jutro cure,
    Uh moram priznat da sam se bas prestrasila jucer 🙈 drzalo me to jos neko vrijeme ja neznam bas da bi rekla da su to bili lazni trudvi, nisam ih jos tako iskusila. Bas stisne trbuh cijeli na oko se vidi da je napet i za nekih 40 sekundi popusti pa za 15-20 min opet. Ali hvala bogu smirilo se je. Danas imam pregled… rec cu doktoru pa cemo vidit dal su me poceli otvarat ti “lazni trudovi” ili je sve oke i stvarno su lazni trudovi 🙈 torba je spremna ali svejedno nebi volila da mi jos treba

Glavno da se smirilo. Naravno da je jos rano za porod. Sretno na pregledu 🤞

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

• Sandra25
    05. Veljača 2024. 10:39

Cudno je kako nas strahovi neki nikad ne puste. Ja sam na valentinovo prije 9 godina izgubila bebu u 11+5 tt i nakon kiretaze su mi se borili za zivot. Tako da sam ovo prvo tromjesjecje provela u panici od spontanog. Drugo mi je bilo najbezbriznije, a vec sad sam pocela brinuti oko poroda jer sam imala tezak porod i neke bakterije nakon poroda. Nadam se da necu ovaj put ostati tako dugo u bolnici nakon poroda jer to kompletno poremeti cijelu psihu i postpartum.
    Sto se tice pratnje na porodu, ja sam prosli put imala sestru sa sobom cijeli porod (svih 14-15 sati koliko je trajalo). Ovaj put bih htjela da mi ide muz, on je rekao da hoce, ali stalno kuka da ne zna kako ce to izdrzati. Malo govori da ce se onesvijestit, malo govori da ce se posvadjat tamo sa svima kad vidi da jaucem🤣🤣 ne znam sto ce na kraju od toga bit, ali svakako ne zelim biti sama tamo u radjaoni jer je onda (po mome misljenju) sve jos duplo teze

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• lalllla
    05. Veljača 2024. 10:39

Moj je isao na prvi porod samnom i bio mi je neopisiva podrska ne znam kako bi bez njega iskreno, a sada kako mi se cini nece biti pratnje u Zg rodilistu😫

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• tear_of_happiness
    05. Veljača 2024. 10:41

Moj mužić isto ide samnom... nekad prije dok nismo ni pomišljali na trudnoću baš zbog utjecaja filmova i gluposti bio je u moodu nema šanse da ide... ali u međuvremenu se dogodio cijeli put MPO i kad sam ga pitala rekao je da nema šanse da bi to propustio. Tako da me baš veseli jer on želi biti tamo. Da nema želje i volje, nebi ga tjerala, mislim da je onda bolje uzeti mamu ili sestru nego još i za njega strepiti. A šta se tiče ovih strahova, netko je dobro pisao, kad prođeš MPO bojiš se svega... ja isto i dan danas gledam u papir kad se obrišem... sad me počinje moriti taj porod, samo neka s bebom bude sve ok, za sebe se ne bojim... 

33👙 36🩳
    MPO 6/23, 4.7. ➕️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.