Da li netko ima ili je kupio ovaj Nosiboo pro aspirator za nos? Trazim malo pozitivne/negativne recenzije posto mislim da je dobar ‘ulog’ isto kao i inhalator koji ce kad tad trebati a skuplji je pa me zanima da li je netko koristio pa da ipak imam neko iskustvo? 😊
To ti je jos rano za kupovati. Ja imam omron inhalator i to je najbolja investicija, ali nece ti trebati tako skoro. Nosiboo Sam isto imala i bio je ok, iako je najbolji onaj aspirator sto se stavi na usisivac- nema do njega. Al to ti je sve rano za kupovati ako ti je prva beba
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Moja pokupila koronu nakon mjesec ipo pa mi je sve trebalo 😅
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Imam omron da, isto aam imala problema sa sinom i bronhitisom pa reko ovo uvijek treba jer ga pikiram vec duze 😂
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Inhalator Omron definitivno. I za djecu i za odrasle.
A isto se slažem da je onaj aspirator koji se spoji na usisavač najbolji.
2020. 👦🏻
A joooooj.
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Imate preporuku bas za neki tocan midel omron inhalatora? Nije hica al sigurno cu jednog dana kupovati
Imate preporuku bas za neki tocan midel omron inhalatora? Nije hica al sigurno cu jednog dana kupovati
Ja imam omron c28p
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Samo nemoj DuoBaby s aspiratorom, jer je bezveze skuplji zbog aspiratora koji ništa ne valja. Inhalator je ok, ali bolje uzeti obični po manjoj cijeni.
Sad da uzimam, uzela bi ovaj C28P koji lalllla spominje.
2020. 👦🏻
Samo nemoj DuoBaby s aspiratorom, jer je bezveze skuplji zbog aspiratora koji ništa ne valja. Inhalator je ok, ali bolje uzeti obični po manjoj cijeni.
Sad da uzimam, uzela bi ovaj C28P koji lalllla spominje.
Slažem se imam i ja taj. Aspirator ništa ne vuče. Ja inače ne volim taj za usisavač ispraksirala sam se sa špricom Al eto kad je bila tako mala koristilo je dva mj.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
I gledajte ako imaju omron nastavak masku za odrasle i djecu. Ja sam dodatno kupovala za nas jer duo nema za odrasle. Poslužit će i vama kad ste bolesni svakako.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Sortiraj odgovore
Najstariji