Leće- nosim lece, visoka dioptrija, mrena, astigmatizam. Cak sam prije prvog poroda isla na pregled da mi potvrde da mogu radjati prirodno. Provjeravaju neka mikroostecenja na roznici nemam pojma ni ja. Ugl, mogla sam. Rađala sam sa lećama, nezz kako bi sa naocalama, nerviralo bi me vise od trudova vjerojatno😂
Mislim da je cak neki u pripremi pisalo da se trebaju skinuti naocale za porod, al meni su rekli da ne treba. To sam rađala na vinogradskoj.
Ne znam koju vrstu nosis, ja cu ponijeti naocale, ogledalce, tekucinu, umjetne suze i par komada cisto da imam ako se zamute ili slicno. Da mogu lezeci dignuti i stavljati ako ne budem mogla.
Ja imam astigmatizam veci i bez leca mi je sve mutno. Naocale imam i ne volim ih nosit tako da bi i mene nervirale 😅 Nisam ni promislila da bi trebala na pregled pred porod. Trebam li?
Ponit cu i ja sve i lako cu nekako posli , ali kako cu u porodu. Muz ce drzat kapi na porodu i kapat mi u oci kad mi se zamute 🤣 ajme uzas! Bit cu luda ako mi bude sve mutno i ne vidim bebu kad se rodi 🤯
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Jutro svima! Kakva noć, mislim da nisam spavala sve skupa 2 sata i to na prekide. Nemam neki poseban razlog jednostavno sam se okrecala sa boka na bok i nikako zaspati.
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Ja spavam uglavnom dobro, u wc odem 1-2x u toku noci i tad se znam razbudit al uspijem nekako zaspat opet. Vrtim se s boka na bok i sinoc me prvi put bolio taj lijevi kuk od lezanja, a bas sam se jucer pohvalila muzu kako sam super.
Sinoc me oprala anksioznost bez nekog razloga , vratili su mi se strahovi kao s pocetka trudnoce. Sredina trudnoce je bila super, bezbriznija , a sad opet psihoza hoce li sve bit dobro 🤦♀️ Jedva cekam rodit mog malca ❤️ i da mi bude ziv i zdrav a za mene me nista nije briga . Uopce se ne bojim poroda, na sve sam spremna taj jedan dan izgurat , samo neka prode sve dobro s njim 🙏
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Mašo kako si? Nadam se da se sve smirilo i da ste dobro 🤗
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
Lucy bome ja od dvije crte na testu tu i tamo se vise zabrinem hoce li bit sve okej, kako ce sve proc, prvi i pocetak drugog najstresniji jer ni ne osjetis bebu, niti pomogne baby watcher tad jos, a tad mi ni trbuh nije rasto još, onda kad je doslo vrijene da bez problema nađemo otkucaje watcherom se malo smirila, kad je krenuo udarat mi je bio najlaksi period, sad se malo smirio, osjetim ga da se migolji i mice i tu i tamo udari ali mislim da mu je vec tjesno postalo, pa znam nekad i provjerit otkucaje, jedva cekam da rodim i nadam se da je sve okej
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Jutro cure,
Uh moram priznat da sam se bas prestrasila jucer 🙈 drzalo me to jos neko vrijeme ja neznam bas da bi rekla da su to bili lazni trudvi, nisam ih jos tako iskusila. Bas stisne trbuh cijeli na oko se vidi da je napet i za nekih 40 sekundi popusti pa za 15-20 min opet. Ali hvala bogu smirilo se je. Danas imam pregled… rec cu doktoru pa cemo vidit dal su me poceli otvarat ti “lazni trudovi” ili je sve oke i stvarno su lazni trudovi 🙈 torba je spremna ali svejedno nebi volila da mi jos treba
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Druge cure, ah slazem se s brigama, od pocetka, nema odlaska na wc da ne gledam u papir, stalno neki strahovi, onda sam se konacno malo smirila pa zavrsila u bolnici s preuranjenim trudovima, sreca smirilo se ali od tada sam napeta, svaki iscjedak panicarim da nije plodna voda, svako njeno prevrtanje ubtrbuhu da nisu trudovi.. ah.. blazeno stanje🤪 ali sitno brojimo🥰
Sto se tice poroda ne mogu reci da me nije strah, prvo mi je pa imam napetost🤪
Cure koje pijete Roidakal, da li planirate piti do kraja ili cete prestati u nekom momentu? Strah me da u ovim tjednima ne napravim kontraefekt, da se ne krenem otvarati kad bi trebala🤪 razmisljam mozda jos par dana i da prestanem
Kolica- mi smo uzeli iCandy Peach, cula sam dobre recenzije a naravno i estetika je igrala ulogu🤷♀️🤪
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Lucy bome ja od dvije crte na testu tu i tamo se vise zabrinem hoce li bit sve okej, kako ce sve proc, prvi i pocetak drugog najstresniji jer ni ne osjetis bebu, niti pomogne baby watcher tad jos, a tad mi ni trbuh nije rasto još, onda kad je doslo vrijene da bez problema nađemo otkucaje watcherom se malo smirila, kad je krenuo udarat mi je bio najlaksi period, sad se malo smirio, osjetim ga da se migolji i mice i tu i tamo udari ali mislim da mu je vec tjesno postalo, pa znam nekad i provjerit otkucaje, jedva cekam da rodim i nadam se da je sve okej
Mi smo prosli trauma dok sam ja uspjela uopce zatrudnit. Muzeva dijagnoza je najteza moguca i trebalo je to prebrodit sve, nije bilo lako ali proslo je , imali smo srece da dozivimo i ovo nase malo čudo ❤️ Ja od straha nisam osjecala srecu da sam trudna do pola trudnoce, BW me spasija od 9 tt da ne prolupam od brige ... sad opet strahovi pred kraj... nek se vise rodu pa da kukamo o grcevima, nespavanju, dojenju... 😄🙏
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
Bas jutros razmisljam kako sam napokon u nekim sigurnim tjednima pa mi je i strah popustio obzirom da od 17 tt sam na mirovanju zbog rizika od preuranjenog poroda. I bas to strah i skakanje na svaku bol, iscjedak, brisanje papirom itd. Od pregleda do pregleda strah je li stanje isto ili se cerviks skratio. Samo molim Boga da ga dobesem na svijet i da sve bude ok.
Roidakal- pise na tbl da se piju do 36.tt sto ne? Ja planiram jos tjedan dana i to je to pa dalje sta bude. Jos tri dana mi je rekla gin da stavljam vaginalno utrogestan pa i s tim uskoro prestajem. I od 36 tt prestajem i s magnezijem. Od 37.tt sam planirala krenuti sa tinkturom lista maline od Biljkoljupke.
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Sortiraj odgovore
Najstariji