Ma mislim d ana svakoga drugacije djeluje trudnoca, ja sam imala probleme 10 godina s aknama , kad sam ostala trudna nisam imala niti jedan pristic i dan danas evo nemam nista po licu, a prijateljica je imala cisto lice i sad ima akne. Nema pravila🤷♀️🤷♀️
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Kao da bi od hormona kosa u trudnoci trebala biti gusca, a onda da krene bas jako ispadati nakon poroda. A utrogestan je progesteron koji se stvara i prirodno kad si trudna i to u velikim kolicinama, tako da bi on isao samo u prilog tome da ti je kosa gusta. Al mislim da se ne moras brinut, nece ti poispadat sve, moguce da su samo neke oscilacije hormona pa to ide malo gore dole- drugo stanje 🙃 sandra mislim da si ti spominjala smrdljivi iscjedak? A kao ne bi trebao smrditi niti biti u bojama. Mozda su neke gljivice il tako nesto, kao da je to sve jako cesto pred kraj trudnoce. Ako te nista ne smeta ja bi spomenila to na iducem pregledu.
Meni su obrve podivljale u trudnoci... imam inace guscu kosu pa tu ne kuzim neku razliku, osim sta sam lijena ici frizeru pa mi je jos duza :) Al obrve - kao gargamel sam svako jutro. Dlake kao da su duze u njima - nemam novih - oblik je sve isti kao i inace, samo te dlacurde su ogromne i onda budu rascupane 😀 to jos nisam vidjela. Uopce ni ne znam kako bi ih pocupala da to slici na nesto 🤣 ovako ih cesljam svako jutro 😀
Hahahah nisam ja spominjala. Ja imam iscjedak povremeno ali se ne cuje😅
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Ups, sori 🤣 onda za koja vec ima mirisni iscjedak 😅
Meni podlakavili zulufi (onaj potez ispred uha pa dolje do brade/celjusti) 😂 tu sam puna svijetlih baby dlacica, necu nista dirati i nadat se da ce poispadat nakon trudnoce.
Tako mi je doktorica rekla i za trbuh da nista ne cupam od dlacica jer su to hormonalne i da ce ispasti kad rodim 🤷🏼♀️
Kosa ne ispada od kad sam trudna, a inace je bilo mojih dlaka posvuda. Vidjet cemo sto me ceka nakon.
Da li netko ima ili je kupio ovaj Nosiboo pro aspirator za nos? Trazim malo pozitivne/negativne recenzije posto mislim da je dobar ‘ulog’ isto kao i inhalator koji ce kad tad trebati a skuplji je pa me zanima da li je netko koristio pa da ipak imam neko iskustvo? 😊
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Meni su se dlake na nogama skroz prorjedile, ni ne vide se, obrijem ih svaka dva tjedna i ni ne skuzi se da su tu, da bar tako ostane, jedino su mi se strije prosirile na sve strane i mislim da cu ovo ljeto morat provest u dugim haljinama barem dok ne pobijele jer izgledam ko da me neko bicovo, ne pomaze nikakva krema
Kupila sam i neke herz ili merz tako nesto tablete za kosu i nokte al cekam da rodim da ih isprobam ne zelim sa se mali rodi sa kosom do ramena 😂
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Ups, sori 🤣 onda za koja vec ima mirisni iscjedak 😅
Ja sam napisala da mi prljave gacice pocnu smrditi dok cekaju na pranje 😅
Iscjedak koji imam je vodenast i obilan, ali sam po sebi ne smrdi… bila sam u srijedu kod ginekologa i spomenula mu to, napravio je bris i ovih dana ce doci nalazi
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Ja baš čitala da se piskavica ne preporučuje u trudnoći,a misla to prakticirat 😅.
Mislkm da bi progesteron trebao pozitivno djelovati na kožu i kosu. Koliko se sjećam.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Meni podlakavili zulufi (onaj potez ispred uha pa dolje do brade/celjusti) 😂 tu sam puna svijetlih baby dlacica, necu nista dirati i nadat se da ce poispadat nakon trudnoce.
Tako mi je doktorica rekla i za trbuh da nista ne cupam od dlacica jer su to hormonalne i da ce ispasti kad rodim 🤷🏼♀️
Kosa ne ispada od kad sam trudna, a inace je bilo mojih dlaka posvuda. Vidjet cemo sto me ceka nakon.
Ista stvar. Jedino pipi standardno raste i stomak. Al ostatak tijela je trči trči dlaka.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Sortiraj odgovore
Najstariji