Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Alexica
    28. Siječanj 2024. 20:33

Ja sam sve pripremila ali to spremanje razvlacim vec zadnja 3 tjedna (inace je realno mozda 2-3 dana posla). Nesto mi je i mama oprala/ispeglala. Jako sam bezvoljna i ili me ulovi pakiranje i spremanje pa 2-3h ne stajem, ili cijeli dan prelezim/prespavam od umora. Ruksak za radjaonu je spreman, koferu fali jos par stvarcica jer svaki dan ubacim nesto sitno i umorim se 
    I nisam jos pripremila za bebu stvari za izlazak iz bolnice- to ce u najgorem slucaju muz skupa samnom na video callu 😂 robica je itako sortirana i poslozena u ladice.

• tear_of_happiness
    28. Siječanj 2024. 20:41

Maša🤰🏼

Nego meni sveki ima hripavac 🙈 ja se nisam cjepila jer mi ginekolog to nije preporucio … neznam sta sad? Svakako cu mu spomenut to na sljedecem pregledu KOJI JE 5.2. Ps 😂

Mislim da nema mjesta panici. Ako se i zaraziš stvorit će ti tijelo antitijela koja ćeš prenijet na bebu i ona će biti zaštićena dok ne primi cjepiva, šta ti na kraju dođe isto kao da si se išla cijepiti. Iako, nadam se da se nećeš zaraziti jer je dovoljno "teško" biti trudna, a ne mogu ni zamislit trudna i bolesna. Ja sam se dugo lomila cijepiti se ili ne jer kao hripavac jenjava, ali ispada da je još uvijek u punom zamahu pa sam ipak išla prošli tjedan. Sve u svemu, sretno Mašo 🍀😃

33👙 36🩳
    MPO 6/23, 4.7. ➕️

• 12345M
    28. Siječanj 2024. 22:05

Ja sam si danas uspila spakirat kofercic, ali cu si morat jos otic kupit one putne prazne bočice za sampone i opcenito tusiranje za mene, jer mi ova normalna pakiranja previse mjesta zauzmu
    U kofer sam stavila
    -2 rucnika
    3 spavacice za dojenje
    2 grudnjaka za dojenje
    Kucni ogrtac
    Chico uloske (pola pakiranja ak zafali ce mi donjet) 
    Chico mrezaste gace
    Carape, potkosulje
    Papuce
    Jastucice za dojenje

Sa strane u torbu: 
    Vlazne maramice
    Jednu bocicu i dudu
    Izdajalicu
    Jedne tajice i majicu (u tom mogu i ici kuci) 
    Kremu za guzu za bebu (rekla mi je jedna cura da stavim i to) 
    2-3 pelene (za svaki slucaj jer u bolnici imaju njihove) 
    Krema za lice, sampon, maska za kosu, pasta i cetkica, cesalj i gumice za kosu 

Spremila sam jaje, robu za izac iz bolnice dvije velicine za svaki slucaj i dekicu za jaje donosi decko zadnji dan

Eto ja mislim da ne treba nista vise, jel mislite da trebam nesto dodat? 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

• Alexica
    28. Siječanj 2024. 22:19

12345M

Ja sam si danas uspila spakirat kofercic, ali cu si morat jos otic kupit one putne prazne bočice za sampone i opcenito tusiranje za mene, jer mi ova normalna pakiranja previse mjesta zauzmu
    U kofer sam stavila
    -2 rucnika
    3 spavacice za dojenje
    2 grudnjaka za dojenje
    Kucni ogrtac
    Chico uloske (pola pakiranja ak zafali ce mi donjet)
    Chico mrezaste gace
    Carape, potkosulje
    Papuce
    Jastucice za dojenje

Sa strane u torbu:
    Vlazne maramice
    Jednu bocicu i dudu
    Izdajalicu
    Jedne tajice i majicu (u tom mogu i ici kuci)
    Kremu za guzu za bebu (rekla mi je jedna cura da stavim i to)
    2-3 pelene (za svaki slucaj jer u bolnici imaju njihove)
    Krema za lice, sampon, maska za kosu, pasta i cetkica, cesalj i gumice za kosu

Spremila sam jaje, robu za izac iz bolnice dvije velicine za svaki slucaj i dekicu za jaje donosi decko zadnji dan

Eto ja mislim da ne treba nista vise, jel mislite da trebam nesto dodat?

Mozda koju svoju tetricu da imas? Ja sam si nabavila onaj peri bottle (ne znam jel to imas) i mozda komprese za bradavice i onu kremicu za bradavice? Spremi si i prenatale ako ih pijes i sve dodatne vitamine/probiotike.
    Ponesi i neke japanke-gumene papuce za tusiranje.
     Mozda neke grickalice/energetske plocice?

• Alexica
    28. Siječanj 2024. 22:21

E da, ja si nosim i knjigu ako mi bude dosadno :) 
    I naravno punjac za mobitel

• lalllla
    28. Siječanj 2024. 22:22

Ponesi si tablete za bolove(brufen, ketonal..) mislim nama su davali u bolnici ali imala sam i svoje za svaki slucaj ak me rokne bol u pol noci😂

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• 12345M
    28. Siječanj 2024. 22:24

Tetricu cu dodat, zapisat cu si u biljeske
    U Puli su sobe za dvoje, svaka soba ima svoj wc i sve je novo i cisto
    Kremu za bradavice sam stavila, zaboravila napisat tu
    Taj peri bottle sam vidila vise puta al nije mi jasna uporaba haha, jel to sluzi za tusiranje ili nakon wca kao (kupila sam neki gel za tusiranje bas za poslje poroda na notinu)
    Morat cu si svakako dodat neke keksice ili nesto, al to mi je za sad prerano stavljat u torbu ipak ima do termina, ali cu pripremit da ima u kuci za nedaj boze pa da strpam samo u torbu 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

Zelena123
    28. Siječanj 2024. 22:25

Posvudusa, hvala ti na odgovoru. Ja sam isla na lasersku operaciju pa nisam imala velik rez, cak ni savove. Sad sam se malo pregledala i rekla bih da imam manju upalu. Koza crveba i osjetim onu kuglicu ispod, iscjetka nemam. Ne znam smije li se staviti oblog od rakije u trudnoci?
    Kad se tebi upalilo u trudnoci jesu li ti dali ikakvu terapiju ili nista?
    Hvala ti

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

• 12345M
    28. Siječanj 2024. 22:25

Jel se u tu bocicu sipa samo voda ili voda sa tim samponom ili? 

• Alexica
    28. Siječanj 2024. 22:31

12345M

Jel se u tu bocicu sipa samo voda ili voda sa tim samponom ili?

Samo voda pa dok piskis se polijevas da te ne pecka ako sam ja dobro shvatila i najvise koristi ako si imala epiziotomiju ili popucala pa imas savove.
    Ako ces na carski onda ti ni ne treba, budes vise znala nakon pregleda. 
    I naravno dokumentaciju s pregleda ubaci :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.