Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malena1122
    17. Siječanj 2024. 06:49

Donna eto ja sam isto kao prvorotkinja prvu stvar uzela izdajalicu isto medelu. Sad ću čekati da rodim da je kupim 🤣. Dojenje je teško da. Netko se uhoda lakše netko teže.
    Pelene ja nisam uzimala nulu nego 1 jer ocekivam bebu preko 3 kg. Tako sam i s malom. I jgl kremu koristim. U početku sam badem iz ljekarne Al sve su to nijanse. Ne povijam nisam ni nju. 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Malena1122
    17. Siječanj 2024. 06:54

Baby smokvan je meni pomogao. 
    Vidiš ja sam dojila tri mj i nakon toga ostala bez mlijeka. Nema očito isto u tu pravila. 
    Ad sam zaboravila napisat da sam koristila Novalac plus tako ću i njega sad. 
    Zadak bebice se okreću i imaju mjesta. Mislim da je prosjek do 35 tjedana da su većinom u položaju dole al ni to nije pravilo jer eto meni se kćerka okretala sve do 38 više puta. 
    Čak mislim da mi se on jučer okrenuo na zadak i na večer vratio opet dole. Netko osjeti netko ne. 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

bejbe2018
    17. Siječanj 2024. 07:45

Antonela2024

Yellowsubmarine

Antonela2024

Evo i nas dvoje s pregleda. Bebač ima 700 grama, mama je dobila 2 kg, izgleda da je konacno krenulo 🙈🙈 jako je nisko i na zadak pa je veselje na wc svako malo.. al sve u svemu zadovoljni smo 😁
    Dobili smo uputnicu za ogtt, al me medicinska sestra preprala jer je rekla kako 2 dana prije vadenja moram pazit strogo, ne jest slatko, kruh, tjesteninu i ne pit sokove..naglasila da su neke puste komplikacije ako mi ogtt nalaz bude los uglavm isprepadala me da sam dosla kuci placuci jer pojma nemam sto jest osim jogurta, jaja i kupusa 🙈🤣 pomozite, sto ste vi jele?? Kako su prosli vasi nalazi?

Radila sam ogtt nedavno, normalno jela dan prije, samo nisam taj dan bas slatko jela. Vecerala tipa u 20:00h i ujutro krenula sa vadjenjem oko 7h. Bezveze te prestrasilo😂 vadis 3 puta krv bez jela i pica osim sto ce ti oni dati neku turbo zasladjenu tekucinu nakon prvog vadjenja. Pripremi se samo na cekanje i ne brini 😄

Btw. Imas li jos ikakvih jos senzacija osim piskanja sa obzirom da…

U dosta situacija mi je nezgodno, npr ako sjedim pola sata pa se dignem imam osjecaj da ce mi ispast koliko ga osjecam nisko bas, pritisak je ogroman. I kod saginjanja je pokora, muz mi veze pertle jer sama jednostavno nema sanse.
    Hvala ti, malo mi je lakse kad vidim da me prepalo bezveze. Bas sam se ustrtarila jer mrzim bolnice i sve u vezi bolnice pa silne pretrage i ostanci tamo su mi horor!

Evo a menom je cura na odjelu za šećer,dolazi jednom mjesečno u bolnicu i vade joj u određenim intervalima šećer i puste je nakon 24 sata ako je sve ok.
    A mislim da samo trebaš lagano večerati pa sutra natašte i to je to.

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

• Sandra25
    17. Siječanj 2024. 08:53

Ajme i ja u petak idem na ogtt i strah me iskreno kako cu biti tako dugo bez jela jer ja ako ne pojedem unutar 30-45 min od ustajanja odma krenu uzasne mucnine i povracanje. U prvoj trudnoci sam izdrzala taj ogtt bez problema, ali nisam imala ni blizu iste mucnine i tegobe. 
    Kad vidim da pisete da ste uzimale pelene 1 i cak i 0, zapitam se jesam li luda jer sam ja uzimala 2 (4-8 kg). Nekako ne ocekivam da ce biti ispod 4 kg nikako🤣🤣🤣

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• Sandra25
    17. Siječanj 2024. 09:07

I jos sam se necega sjetila, da li je ok da dan prije tog ogtt-a popijem sok od voca? Ja svaki dan oko podne popijem hladno presani sok mrkva+naranca+jabuka+djumbir, je li ok da ga popijem i dan prije te pretrage ili ce mi jako utjecati na secer?

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• tear_of_happiness
    17. Siječanj 2024. 09:16

Sandra25

I jos sam se necega sjetila, da li je ok da dan prije tog ogtt-a popijem sok od voca? Ja svaki dan oko podne popijem hladno presani sok mrkva+naranca+jabuka+djumbir, je li ok da ga popijem i dan prije te pretrage ili ce mi jako utjecati na secer?

Mislim da ti to neće utjecati na rezultat, samo nemoj piti predvečer ni prije spavanja. 

33👙 36🩳
    MPO 6/23, 4.7. ➕️

Malena1122
    17. Siječanj 2024. 09:30

Sandra25

Neće samo nemoj kasno. 
    Zapravo mišljenja sam da nebi ništa trebalo utjecati na šećer jer bi gušterača trebala odradit svoj posao. 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Martinaaa_
    17. Siječanj 2024. 10:42

Je li neka od vas nedavno kupila tyrosur prah?
    Od poznanika sam cula da ga vise nema za kupiti ali nisam jos isla u apoteku provjeriti
    Za ogtt ja sam jela sve normalno, nitko me nije upozorio da pripazim, cak sam i oko pola 11 navecer jela i nije mi utjecalo na rezultate bilo je sve ok.
    Sandra- i meni je inace slabost i mucnina ako ne jedem u roku pola sata od budenja ali kad sam isla na ogtt i  popila to slatko bilo mi je super, cak mi je i pasalo

💓

Yellowsubmarine
    17. Siječanj 2024. 11:04

posvudusa2

Ja i dalje razmišljam koje uloške da uzmem, gledam u dmu vir ili lola lady možda.

Ja planiram chico prvih par dana, pa kad malo se smanji krvarenje preci na vir. 

• Sandra25
    17. Siječanj 2024. 11:08

https://www.ecco-verde.hr/masmi/organski-higijenski-ulosci-poslije-poroda
    Ove planiram naruciti jer sam prosli put imala puno komplikacija zbog bakterija u rodnici nakon poroda i sada zelim ukloniti svaku mogucnost 😅

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.