Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martinaaa_
    17. Siječanj 2024. 11:19

Ako nista nadam se da cu barem taj zamjenski bivacin uspjeti naci. 
    Ja isto razmisljam chicco ili vir uloske

💓

Zelena123
    17. Siječanj 2024. 11:23

Ja se iskreno nisam uopće pripremala za taj OGTT. Samo večer prije sam ranije večerala, ali općenito taj dan prije nisam izbjegavala ništa što inače ne jedem...Radila sam ga u Breyeru jer mi se nije hodalo po domovima zdravlja. Tamo pomiješaju šećer s limunom i skroz je ok za popiti.

Ima li ovih Ecco Verde uložaka negdje za kupiti ili se samo online naručuju? Moram krenuti sa popisom za rodilište a nikako se nakanit..

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

• Baby.nb.3
    17. Siječanj 2024. 11:43

Ma ja uopće neću nabavljati te ogromne uloške, pa cure ne ide krv kao da si otvorio slavinu 😂😂
    Uzet ću neke veće uloške od normalnih, to mi je i zadnji put bilo dovoljno. Mrežaste gaćice sam imala možda 2-3 dana, jedva sam čekala staviti svoje normalne i ništa mi nije smetalo za ranu od carskog, a osjećala sam se puno bolje ☺️

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

Bela23
    17. Siječanj 2024. 11:51

Ja sam nakon prvog poroda koristila mrezaste i chicco uloske i znam da mi je prvi dan lijevalo oko mene izlazilo mi je vani ali to je mozda samo moj slucaj.. sad sam za prvih par dana uzela one jessa inkontinencijske gacice jer sam vidjela da ih hvale jer sve je na jednom mjestu pa cu probat s njima.. 

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Bela23
    17. Siječanj 2024. 11:52

Ja mislim da se ova moja beba jos spustila ako je moguce da bude toliko nisko. Bas me pocelo jos vise dole kroz rodnicu probadati kao da glavicom me “udari” dole kd se rasteze

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Bela23
    17. Siječanj 2024. 11:53

posvudusa2

Jao meni su mrežaste gacice otkriće, nosila sam ih mj dana poslije poroda a možda i više 😂
    Preudobno nešto, sad sam opet tri paketa uzela.
    Nakon carskog se i ne krvari toliko koliko nakon vaginalnog, bar sam tako čula. Ja sam nakon carskom možda 3,4 dana baš obilnije a poslije komotno običan always uložak. Zato mi se ne kuluju chicco jer sam cijeli paket prolijedila dalje zadnji put

Ja sam isto bila dugo u mrezastima i bas mi je tako odgovaralo 🤣

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Martinaaa_
    17. Siječanj 2024. 12:00

Ja iskreno ne znam koliko curi jer mi je ovo prva trudnoca, citam sa stranice od bolnice pise da moram ponesti mrezaste gacice i pamucni higijenski ulosci pa sam zakljucila da su to vir ili chicco a iskreno ne znam ni koliki su to ulosci 🤣

💓

amystiqa
    17. Siječanj 2024. 12:04

posvudusa2

Martinaaa_

Je li neka od vas nedavno kupila tyrosur prah?
    Od poznanika sam cula da ga vise nema za kupiti ali nisam jos isla u apoteku provjeriti
    Za ogtt ja sam jela sve normalno, nitko me nije upozorio da pripazim, cak sam i oko pola 11 navecer jela i nije mi utjecalo na rezultate bilo je sve ok.
    Sandra- i meni je inace slabost i mucnina ako ne jedem u roku pola sata od budenja ali kad sam isla na ogtt i popila to slatko bilo mi je super, cak mi je i pasalo

Da nestašica je, u zamjenu je stigao bivacyn (valjda se tako piše)
    Baš sam susjedi koja ima ljekarnu poslala da mi proba nabaviti tyrosur pa ako nema onda ću tu zamjenu.
    Curki mi je pupak otpadao valjda mjesec dana, tek kad sam tyrosur krenula koristiti bilo je pomaka pa sad krećem odmah. S njom sam išla i na ono paljenje u klaićevu i stalno je slinilo i nikako da otpadne. Dva dana tyrosura i problem riješen

Nije vam to patronažna rješavala? Mom je isto dosta dugo trebalo da se sanira pupak, prvo da otpadne pa mu se granulom napravio, ali sve nam je to patronažna riješila. Granulom lapizacijom sa srebro nitratom. To se popularno zove “spaljivanje”, ali ne spaljuje se ni ne boli, da se ne uplaše drugi ako budu trebali s bebama. 

2020. 👦🏻

Bela23
    17. Siječanj 2024. 12:06

Martinaaa_

Ja iskreno ne znam koliko curi jer mi je ovo prva trudnoca, citam sa stranice od bolnice pise da moram ponesti mrezaste gacice i pamucni higijenski ulosci pa sam zakljucila da su to vir ili chicco a iskreno ne znam ni koliki su to ulosci 🤣

Vecinom zene nose ili jedne ili druge. Ja sam u pocetku chicco i onda kad se smanjilo krvarenje nakon par dana onda sam vir. Al eto bas je od zene do zene i kako kome pase 😀

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

amystiqa
    17. Siječanj 2024. 12:09

Nakon carskog se ne krvari obilno ni dugo jer usisaju dosta u operaciji, tako da i to uzmete u obzir. Ja sam potrošila, nakon carskog, jedno pola pakiranja Chicco uložaka i onda sam prešla na noćne obične. 
    Ovaj put mislim uzeti i Chicco i te inkontinencijske gaće jer ih hvale svi, ali napomenula mi je frendica da su zbog katetera kod carskog, taj prvi dan dok ga još imaš, definitivno bolje mrežaste gaćice. Pa uzmite si barem par komada ako idete na carski. 

2020. 👦🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.