Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • 12345M
    11. Siječanj 2024. 20:03

Leđa čim malo duže ležim, kukovi preko noći znaju bolit moram se par puta okretat, meni pomogne dosta onaj jastuk za trudnice njega zagrlim i stavim između nogu, SPAS

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

Yellowsubmarine
    11. Siječanj 2024. 20:07

Imam i ja jastuk, al u ormaru, jos mi i on fali u krevetu, ali ocito cu morati. Mozda sam jutros puno na ogtt sjedila, a ja inace trebam kao puno odmarati. Valjda ce proci do sutra😑

• 12345M
    11. Siječanj 2024. 20:11

Ja imam jako veliki problem sa strijama, bila sam dosta mršava prije trudnoće i nisam se puno udebljala da se vidi na meni, ali mi je  koža na guzici i nogama cijela popucala, imam čak i dole na listovima strije i na bokovima, i ispod sisa, mazala sam se kremama ali ništa ne pomaže. Po trbuhu ih nisam hvala bogu dobila. Sad su onak jake crvene boje i ako se ovo ne povuce ja necu imat dovoljno samopouzdanja vise ikad kratke hlace obuci, izgleda stvarmo strašno. Imate li za preporuku neku kremu, trenutno imam bio Baza mama krema za strije 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

• Bananica80
    11. Siječanj 2024. 20:41

Srecom nemam jos vidljive strije, al koristila sam do nedavno tu Biobazinu mama kremu i sad sam se prebacila na Melemovu MAMA. Masnija je i vise mi odgovara. Ne znam hoce li te zalijeciti al mozda mozes probati nju. Jedino treba malo vise da se upije od Biobazine

Anica88
    11. Siječanj 2024. 21:50

12345M

Ja imam jako veliki problem sa strijama, bila sam dosta mršava prije trudnoće i nisam se puno udebljala da se vidi na meni, ali mi je koža na guzici i nogama cijela popucala, imam čak i dole na listovima strije i na bokovima, i ispod sisa, mazala sam se kremama ali ništa ne pomaže. Po trbuhu ih nisam hvala bogu dobila. Sad su onak jake crvene boje i ako se ovo ne povuce ja necu imat dovoljno samopouzdanja vise ikad kratke hlace obuci, izgleda stvarmo strašno. Imate li za preporuku neku kremu, trenutno imam bio Baza mama krema za strije

Ja koristim bio-oil ulje protiv strija 1x dnevno, nakon tusiranja.
    Jako je masno pa 15-tak minuta hodam po stanu polugola dok se ti ne upije.
    Kad se tjedan dana nisam mazala, krenule su mj sitne strije po jednoj sisi, ali od kada se opet mazem nije se nista novo pojavilo, a i te nove na sisi su postale manje primjetne.

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Malena1122
    11. Siječanj 2024. 21:58

Ja mislim da tu mazanje nema puno utjecaja. Možda malo malo Al ako ti je suđeno popucati ćeš. 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• tear_of_happiness
    11. Siječanj 2024. 22:01

Ja se nekako najviše tog pucanja užasavam pa se mažem svim i svačim kad god se sjetim... nekako najčešće ovako: ujutro ziaja mlijeko za tijelo, popodne biobaza mama suho ulje i navečer poslije tuširanja bademovo ulje... između kombiniram još nešto od ovoga ako me svrbi trbuh ili tako nešto, ugl baš nisam normalna 🤣🤣 za pucanje je isto jako bitno, čak i najbitnije, unositi dovoljno tekućine tj vode, tako da nastojim i to ispoštovati - trudim se popiti bar 2l vode dnevno...

33👙 36🩳
    MPO 6/23, 4.7. ➕️

• tear_of_happiness
    11. Siječanj 2024. 22:02

Malena1122

Ja mislim da tu mazanje nema puno utjecaja. Možda malo malo Al ako ti je suđeno popucati ćeš.

Slažem se u potpunosti, ali nekako je mojoj glavi lakše kad se mažem pa kao ajde bar sam dala sve od sebe da probam spriječit 🤣

33👙 36🩳
    MPO 6/23, 4.7. ➕️

Anica88
    11. Siječanj 2024. 22:10

Malena1122

Imam ja dockatot. Jako brzo ga prerastu

Bas citam dimenzije, malo je. Unutarnje dimenzije 53cm.
    Ja sam uzela gnijezdo od ethereala i unutarnje dimenzije su mu 75cm. Samo nije tako lijepo kao dockatot

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• lalllla
    11. Siječanj 2024. 22:19

posvudusa2

Sandra25

posvudusa2

Ja imam dogovoren carski pa samo jedna torba, sve mi jd stalo zadnji put u mali kofer pa cu i sad tako. Jaje i sve za izlazak muz nosi zadnji dan.
    Meni sve stoji u velikom ikea cekeru i ceka da krenem prat ali mislim da cu za nekih mjesec dana. Sutra sam tocno 30 pa imam vremena.
    Nismo jos ni krevetic ni prematalicu donijeli iz ostave, sve nesto cekam ne znam sta. Kao ima vremena.
    Sljedeci tjedan radim generalku pa radim mjesta u ormaru za njega, moram izvuci iz arhive sva pomagala bjorn i baby gym i oprati isto.

Imam sve spremno jedino što se još mislim treba li mi gnijezdo. Htjela bi dock a tot al me strah da ce prerast za 2mj
    Kako nisam morala nista kupovati možda da bar u ovo investiram kad stalno škicam

I ja gledam to gnijezdo i pise da je do 6 mjeseci, to bi valjda trebalo biti ok 🙂

A ne znam, po iskustvima i recenzijama koriste ga mozda 2-3 mj i prerastu. Našla sam i lijepe od Liewooda na bestsecretu pa mi je to opcija dva, jeftinija duplo

Ja imam Voksi gnijezdo koje je do 8 mj, sa 4 vec nije stao u njega😂😮‍💨

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.