Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Yellowsubmarine
    11. Siječanj 2024. 17:14

Za pupak cu se pripremiti isto : octenisept, mrezica, sterilne gaze. 

Lucy08
    11. Siječanj 2024. 17:32

Bananica80

Fala cure na info za dojenje. Stavit cu i izdajalicu u popis stvari, ne nuzno za u bolnicu, al.. Imam bas trudnicki tecaj za 2 tjedna, a kasnije i radionicu za baby handling, pa cu vjerojatno tu dobiti i odgovore na neka pitanja. Vidila sam da imaju i radionice za dojenje, pretpostavila sam da je to za nakon poroda, al ako ima i prije - prijavit cu se i na to 😃

Kupi ti nju za bolnicu jer moze te spasit ako navre ili dode do zastoja pa da ne dode do upale. Definitivno odi na radionice za dojenje prije jer ce te te muke snac u prvim danima pa moras odma bit spremna, nemas vrimena nakon hodat 🤣

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

• Sandra25
    11. Siječanj 2024. 18:07

12345M

Ja sam kupila kad je bila akcija u west gatu cijeli komplet kao rucna izdajalica i bočice za nekih pedesetak eura, i meni to izgleda ko spravica za mučenje 😂 iskreno se nadam da ce sve biti uredu sa dojenjem i da cu imati ‘kvalitetno i hranjivo’ mlijeko za bebu da necemo morati prelaziti na formule, poslje ako bude trebalo bi uzela onu elektricnu sto se stavi u grudnjak i mozes raditi i druge stvari dok ona odraduje svoj posao. Onda cu kako ste rekle osnovno za bas porod stavit u ruksak, a sve ostalo stavit u kofercic ukljucujuci i robu za bebu i mene kad budemo izlazili, tako mi najsigurnije. Mi smo se prijavili kod patronažne i nadam se da ce do kraja drugog mjeseca nas zvati jer sam čula da u Puli traže tečaj da dečko moze biti samnom, nekako se bojim ici sama bez njega. Imam paranoje još od zadržanog spontanog kad su mi davali tablete i izazivali trudove da se sve očisti, a to je bilo sa 9 tjedana, sad ipak treba cijela beba izaći iz mene i volila bi njegovu potporu.

Kako mislis nadas se da ces imat kvalitetno i hranjivo mlijeko? Pa svako majcino je takvo!

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• Sandra25
    11. Siječanj 2024. 18:14

Ja sam pohadjala zadnjih par dana nekakav tecaj za trudnice o pospartumu i babyhandlingu i dojenju i moram priznat iako imam vec jedno dijete i dojila sam ga dvije pune godine dosta sam novoga naucila. Covjek uci dok je ziv ocito🙂
    Ja cu kupiti spectra izdajalicu ovaj put, ali je necu nositi u rodiliste nego mi je muz moze dobaciti kad zatreba. Ali obavezno curke ponesite grudnjake za dojenje i jastucice u rodiliste da budete spremne, jer mlijeko samo krene u sekundi kao ludo. Preporucila bih Vam i neku kremicu za bradavice da nosite (ja sam imala medelinu purelan) i isto tako mozda silver cups za oporavak bradavica izmedju dojenja (jer sigurno ce biti ranica u pocetku).

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• Sandra25
    11. Siječanj 2024. 18:16

posvudusa2

Ja imam dogovoren carski pa samo jedna torba, sve mi jd stalo zadnji put u mali kofer pa cu i sad tako. Jaje i sve za izlazak muz nosi zadnji dan.
    Meni sve stoji u velikom ikea cekeru i ceka da krenem prat ali mislim da cu za nekih mjesec dana. Sutra sam tocno 30 pa imam vremena.
    Nismo jos ni krevetic ni prematalicu donijeli iz ostave, sve nesto cekam ne znam sta. Kao ima vremena.
    Sljedeci tjedan radim generalku pa radim mjesta u ormaru za njega, moram izvuci iz arhive sva pomagala bjorn i baby gym i oprati isto.

Imam sve spremno jedino što se još mislim treba li mi gnijezdo. Htjela bi dock a tot al me strah da ce prerast za 2mj
    Kako nisam morala nista kupovati možda da bar u ovo investiram kad stalno škicam

I ja gledam to gnijezdo i pise da je do 6 mjeseci, to bi valjda trebalo biti ok 🙂

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Yellowsubmarine
    11. Siječanj 2024. 18:33

Svakako bi ponijela izdajalicu u rodiliste, meni je nadoslo prvi dan i doslovno mi je plivao krevet u mlijeku, to je islo kao iz pipe. 

Gnijezdo - dockatot predivna gnijezda, i elodie isto ali stvarno preskupo. Ako tko naleti nedi taj djir a da je manja cijena, javite😅 i ja pratim na BestSecret Liewood, i imaju vam Konges Sloyd na istoj stranici predivna,  nego su sve zenski dezeni, cvijetni i sl. Al odlicna prilika za takvo gnijezdo. 

Malena1122
    11. Siječanj 2024. 18:44

Imam ja dockatot. Jako brzo ga prerastu 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Malena1122
    11. Siječanj 2024. 18:47

Izdajalicu nisam nosila sa sobom. Al dobro mi došla kasnije. Sad je još nisam kupila. 
    Kupanje od početka sam koristila mustela uljnu kupku i vlažne maramice water wipes. 
    Torbe nosila sam ruksak za predradaonu i mali kufer za kasnije. 
    Krema jgl ona crvena za guzu. 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• 12345M
    11. Siječanj 2024. 19:31

Sandra25

12345M

Ja sam kupila kad je bila akcija u west gatu cijeli komplet kao rucna izdajalica i bočice za nekih pedesetak eura, i meni to izgleda ko spravica za mučenje 😂 iskreno se nadam da ce sve biti uredu sa dojenjem i da cu imati ‘kvalitetno i hranjivo’ mlijeko za bebu da necemo morati prelaziti na formule, poslje ako bude trebalo bi uzela onu elektricnu sto se stavi u grudnjak i mozes raditi i druge stvari dok ona odraduje svoj posao. Onda cu kako ste rekle osnovno za bas porod stavit u ruksak, a sve ostalo stavit u kofercic ukljucujuci i robu za bebu i mene kad budemo izlazili, tako mi najsigurnije. Mi smo se prijavili kod patronažne i nadam se da ce do kraja drugog mjeseca nas zvati jer sam čula da u Puli traže tečaj da dečko moze biti samnom, nekako se bojim ici sama bez njega. Imam paranoje još od zadržanog spontanog kad su mi davali tablete i izazivali trudove da se sve očisti, a to je bilo sa 9 tjedana, sad ipak treba cijela beba izaći iz mene i volila bi njegovu potporu.

Kako mislis nadas se da ces imat kvalitetno i hranjivo mlijeko? Pa svako majcino je takvo!

Jer sam procitala da su nekim bebama morali davat dohranu jer majčino mlijeko nije bilo dovoljno hranjivo… nemam pojma iskreno
    Imaju super gnjezda i na stranici sto sam prije spomenila taj jukki.hr, ja sam uzela i neku dekicu bas za autosjedalicu, malo duze je cekanje al sve dođe super
    Ja dok se vratim kuci s godisnjeg ce biti 37 tjedana i sve mislim ko da imam jos ohoho vremena, prebrzo mi sve prolazi 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

Yellowsubmarine
    11. Siječanj 2024. 19:48

Meni je dosao nalaz ogtt, uredan. 
    Al me zato danas ledja razvaljuju ja ne znam sta je ovo, donji dio ledja mi otpada (inace imam i skoliozu). Utjesite me😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.