Ja sam isla prije trudnoce na vosak kod kozmeticarke al mi pocnu urastat dlake od voska, pa sam se vratila žiletu, mislim da cu si morat kupiti neko ogledalo da vidim šta radim 😂 stvarno nebi htjela da me oni tamo moraju, bilo bi mi bed haha
Trudnoca je napisana od pocetka kao visokorizicna zbog prethodna dva spontana, ali svi papiri i nalazi su skroz uredni i ja se osjecam super osim normalnih bolova u zadnje vrijeme
Mozda da probas secernu pastu?
Jel bi sad ta secerna pasta bolila za popi…. Jedva sam vosak znala izdrzat i dok nisam bila trudna, suze su mi znale ići a sad sam jos osjetljivija a čula sam da sa njom boli vise nego voskom
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Ja sam isla prije trudnoce na vosak kod kozmeticarke al mi pocnu urastat dlake od voska, pa sam se vratila žiletu, mislim da cu si morat kupiti neko ogledalo da vidim šta radim 😂 stvarno nebi htjela da me oni tamo moraju, bilo bi mi bed haha
Trudnoca je napisana od pocetka kao visokorizicna zbog prethodna dva spontana, ali svi papiri i nalazi su skroz uredni i ja se osjecam super osim normalnih bolova u zadnje vrijeme
Mozda da probas secernu pastu?
Jel bi sad ta secerna pasta bolila za popi…. Jedva sam vosak znala izdrzat i dok nisam bila trudna, suze su mi znale ići a sad sam jos osjetljivija a čula sam da sa njom boli vise nego voskom
A da to je ali isplati se kad znas da si mj dana mirna😂😂ja sam do neki dan isla na secernu pastu ali sad samo vosak i preporodila sam se iskreno😂😂
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Iskreno svaka cast, meni prijateljica isto kao preporucila vosak ne boli uopce, ja kad sam otisla kad mi nisu oci poiskakale, bikini zona je vristanje, malo mi fali da kozmeticarku refleksno ne udarim kad potegne, sad ti voskovi i cupanja ne dolaze u obzir da mali nebi prerano izaso 😂 sjest cu ja danas navecer u tuš pa lagano 😂 hvala bogu pa ih nema toliko puno i nisu uopce guste jer napravim to jednom mjesecno pa se na nogama skoro ni ne vide
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Ja za brijanje upregnem muza 🤣
Prvo sama napravim masakar sa rupama i cupama i onda on mora pa se uvijek smije sta napravim sama 🤣🫣
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Ja sam razmisljala o tom brijanju kako mi je trbuh rastao. I zakljucila sam da se sa tim uopce necu zamarati. Na slijepo obavim sta obavim jer me pocnu svrbiti dlake nakon nekog vremena. A u bolnici ce vjerujem oni rijesiti sta je bitno da se ne dobije neka upala od zalutale dlake. Ili mislite da nisu oni temeljiti tamo po tom pitanju? Kakva su vam dosadasnja iskustva, vi koje ste vec radjale? Sto se tice nekog srama zbog lose estetike na porodu, to me uopce nije briga, niti ga imam. Pa nagledali su se lijecnici i primalje puno gadnijih stvari od neobrijanog genitalnog podrucja
Jutro žene,
Ja obavila jutros pregled. Beba glavom dole,2800 g i sve ok. Bris će mi kaže sa 37 jer voli da je svjež nalaz. I da. Moj cerviks ne mrda 🤣. Indukcija će bit sa 38,39 tjedana.
Depilacija lidera pasta.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Meni će biti prvi porod i znam da su oni navikli na sve njima je to normalno i cim izađem iz bolnice ce zaboravit da sam ikad i bila, ali mi je ugodnije kad ja znam da dole sve izgleda uredno, nakon spontanog kad su mi jos vadili sve dole su mi osim doktorice buljile i dvije cure i jedan decko koji su valjda bili na praksi 😂 uglavnom najviše radi svog komfora bi htjela da izgleda pristojno, ali bude kako budem mogla
Ja idem na secernu jednom mjesecno, tako sam zadnje tri godine imala ritam pa sam zadrzala i u trudnoci.
U prosloj trudnoci me je brijao muz jer sam isto tako cula da kad te briju u bolnici da to bude masakr🤣🤣🤣🤣
Brijao me muz i nakon poroda prosli put jer sam se bojala zbog savova i svega. Ma taj se covjek svega nagledao i ostao normalan🤣🤣
2015 👼🏻
2016 👦🏼
I mene muci brijanje jer sam zadnji put naslijepo masakr napravila tako da mislim da ce dragi asistirati. Ionako voli u svemu sudjelovati pa eto 😂
Jucer sam bila kod svoje gin i morat cu jedan dan iduci tjedan na odjel gdje ce mi 24 sata pratit secer, nataste prije i poslije svakog jela. Uopce mi se to ne svida jer mi je dr sa odjela rekao da nema bolesti koje nema trenutno i nek se cuvam.
Cure koje ste pratile secer doma, kolika je granica poslije jela? Ista kao i ona kad se ogtt vadio?
💙
I mene muci brijanje jer sam zadnji put naslijepo masakr napravila tako da mislim da ce dragi asistirati. Ionako voli u svemu sudjelovati pa eto 😂
Jucer sam bila kod svoje gin i morat cu jedan dan iduci tjedan na odjel gdje ce mi 24 sata pratit secer, nataste prije i poslije svakog jela. Uopce mi se to ne svida jer mi je dr sa odjela rekao da nema bolesti koje nema trenutno i nek se cuvam.
Cure koje ste pratile secer doma, kolika je granica poslije jela? Ista kao i ona kad se ogtt vadio?
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji