Proljetne bebe 2024 šŸ„°šŸŒ»šŸ€

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • 12345M
    11. Siječanj 2024. 11:52

Meni je sljedeci pregled 1.2Ā 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

Yellowsubmarine
    11. Siječanj 2024. 12:16

U mene nema terminaĀ pregleda jer uvik dogovaram 2,3 dana prije, zato ne prijavljujemšŸ˜…
    Ogtt odradjen, cekam rezultatešŸ˜ƒ

• tear_of_happiness
    11. Siječanj 2024. 12:18

Malena idući pregled je 6.2.
    Å ta se robice tiče, od najmanjeg broja (56) sam kupovala bodiće na duge rukave, hlačice s capicama i par džemperića. Skafander nisam uzimala, uzela sam krzneni kombinezonić za izlazak iz rodiliÅ”ta i prve Å”etnje. Mislim da nema smisla gomilat jer kao Å”ta je netko napisao rastu kao gljive i vjerojatno pola toga neće ni stić iznosit šŸ˜… JoÅ” nisam počela prat i oeglat, ali nekako mislim sad dok su ovi lijepi dani sve posložiti pa nek bude spremno...Ā 
    Moram kupiti torbu za rodiliÅ”te, doma imam ili premale ili prevelike. Imate kakve preporuke a da baÅ” ne koÅ”taju 150ā‚¬? Predivna mi je ona mommy bag, al mi žao tih novaca šŸ¤£šŸ¤£

33šŸ‘™ 36šŸ©³
    MPO 6/23, 4.7. āž•ļø

• Bananica80
    11. Siječanj 2024. 12:20

Evo me s pregleda. Bebac je narastao - sad je u svim mjerama za 29 tjedana ili malo vise (glava je veca). Kazu mi da je to okej. Tezak je oko 1470g, sto je isto oke šŸ˜„ ona druga mjerenja od prije tjedan dana iz privatnika koja su me zabrinula cu odignorirati. Bitno da raste i da je sad kak treba bit. A i draze mi je da mjerenja radi jedan (isti) lijecnik na istom uredaju šŸ¤— Ovaj put nije bilo cervikometrije pa ne znam koliko mi je dug cerviks, al su me digitalno provjerili i sve je ok - cvrsto i zatvoreno. Necemo cekat termin, zbog mog APS ic ce se na porod do 38 tt, sta mi je i vise nego okej. Za kolesterolĀ mi je dr rekla da se to ne mjeri u trudnoci jer je on prekursor hormona koji su u povecanim razinama u trudnoci i da oko toga ne brinem šŸ˜ i dobila sam dodatno zeljezo da se suplementiram. Sve u svemu, ja sam vrlo hepi jer je maleni zasad okej šŸ„°

JagodicaBobica96
    11. Siječanj 2024. 12:23

tear_of_happiness

Å ta se robice tiče, od najmanjeg broja (56) sam kupovala bodiće na duge rukave, hlačice s capicama i par džemperića. Skafander nisam uzimala, uzela sam krzneni kombinezonić za izlazak iz rodiliÅ”ta i prve Å”etnje. Mislim da nema smisla gomilat jer kao Å”ta je netko napisao rastu kao gljive i vjerojatno pola toga neće ni stić iznosit šŸ˜… JoÅ” nisam počela prat i oeglat, ali nekako mislim sad dok su ovi lijepi dani sve posložiti pa nek bude spremnoā€¦
    Moram kupiti torbu za rodiliÅ”te, doma imam ili premale ili prevelike. Imate kakve preporuke a da baÅ” ne koÅ”taju 150ā‚¬? Predivna mi je ona mommy bag, al mi žao tih novaca šŸ¤£šŸ¤£

I ja moram torbu a nemam blage veze koju bi..dajte preporuke šŸ˜…

• Sandra25
    11. Siječanj 2024. 12:26

JagodicaBobica96

tear_of_happiness

Å ta se robice tiče, od najmanjeg broja (56) sam kupovala bodiće na duge rukave, hlačice s capicama i par džemperića. Skafander nisam uzimala, uzela sam krzneni kombinezonić za izlazak iz rodiliÅ”ta i prve Å”etnje. Mislim da nema smisla gomilat jer kao Å”ta je netko napisao rastu kao gljive i vjerojatno pola toga neće ni stić iznosit šŸ˜… JoÅ” nisam počela prat i oeglat, ali nekako mislim sad dok su ovi lijepi dani sve posložiti pa nek bude spremnoā€¦

Taman sam maloprije guglala onu mommy bag. Ima li ju tko ili je to bacanje para?

2015 šŸ‘¼šŸ»
    2016 šŸ‘¦šŸ¼

• Bananica80
    11. Siječanj 2024. 12:28

Ivy1304

Javio mi je ginekolog dosli su jos zadnji nalazi od genetskih faktora trombofilije, reko je da su blage promjene koje nisu za heparin. Sad ne znam dal da pitam drugo misljenje nekog ginekologa?
    Napisao mi je kao samo da je za aktivnu folnu kiselinu u obliku folata.
    Sad ne znam vi koje uzimate heparin, kako to ide.

Imas temu "heparinske trudnice". Jest malo "mrtva" al tu bi mogla dobiti vise odgovora nego ovdje. Barem kroz stare postove ako nista. Ja sam tu pitala/pisala kad sam se tek prikljucila forumu. Ne kuzim se previse u trombofilije genetskog tipa, ja imam antifosfolipidni sindrom, al koliko vidim terapija, tko ju propisuje i kontrole dosta ovise o "tipu" trombofilije tj njenom razlogu i o tome koliko je ginekolog/hematolog/imunolog oprezan. Ja bi na tvom mjestu potrazila misljenje i hematologa ili nekog ginekologa koji se malo vise kuzi u trombofilije, ako nisi sigurna. Jer puno hematologa i ginekologa ne pripisuje heparin za "manje " stvari. A ja ti nemam pojma koje su to manje stvari. šŸ˜… sretno šŸ€

Yellowsubmarine
    11. Siječanj 2024. 12:41

Sandra25

JagodicaBobica96

tear_of_happiness

Taman sam maloprije guglala onu mommy bag. Ima li ju tko ili je to bacanje para?

Ja sam dobila na poklon Mommy Bag, predivna, bas ima mista u njoj dosta. Sigurno se i poslije iskoristi. Malo skuplja je, moze se i bez nje preziviti ali evo šŸ˜ƒ prvi put sam nosila onaj kao manji kufer iz Sinsaya sto skoro uvik imaju i sve mi je u njega staloĀ 

• 12345M
    11. Siječanj 2024. 12:47

Ja cu sve spremit u onaj najmanji kofercic, nema mi smisla kupovat tu torbu, poslje bi samo skupljala praÅ”inuĀ 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

• Sandra25
    11. Siječanj 2024. 12:52

Yellowsubmarine

Sandra25

JagodicaBobica96

tear_of_happiness

Ja sam dobila na poklon Mommy Bag, predivna, bas ima mista u njoj dosta. Sigurno se i poslije iskoristi. Malo skuplja je, moze se i bez nje preziviti ali evo šŸ˜ƒ prvi put sam nosila onaj kao manji kufer iz Sinsaya sto skoro uvik imaju i sve mi je u njega stalo

Koju boju imasšŸ¤£ dvoumim se izmedju dvije jer nemam pojma kakve se uzivo

2015 šŸ‘¼šŸ»
    2016 šŸ‘¦šŸ¼

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.